- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
Normalde akşam eşim eve geldikten sonra hiçbir işle uğraşmam yemek sonrası öyle bırakırım onunla oturup sohbet muhabbet tv olsun zaman gecirelim diye erken yatıyor çünkü yorulduğu için.haftasonu da aynı çok uğraşmam evle sadece çamaşır varsa onu yıkar asarim.kendi durmadı söyledi ama yapmadı.zaten çok birşey yoktu makina aç toz al ortalığı bi topla tamam:)
Senin çocuk ne yapıyor:)o bile fazla kız
Iletmeme gerek yok tatlim hayir diyemicegene gore haddimi hayir demekeşine ilet canım
Ne dagilmis ortaliga canimNormalde akşam eşim eve geldikten sonra hiçbir işle uğraşmam yemek sonrası öyle bırakırım onunla oturup sohbet muhabbet tv olsun zaman gecirelim diye erken yatıyor çünkü yorulduğu için.haftasonu da aynı çok uğraşmam evle sadece çamaşır varsa onu yıkar asarim.kendi durmadı söyledi ama yapmadı.zaten çok birşey yoktu makina aç toz al ortalığı bi topla tamam:)
Bardak cips paketi çerez çikolata:))ha bide kağıtlar evrak vs:)Ne dagilmis ortaliga canim
Işte kadın :))Iletmeme gerek yok tatlim hayir diyemicegene gore haddimi hayir demek
Heee onlarmiBardak cips paketi çerez çikolata:))
Ne sandın ki :)))Heee onlarmiayyy cok fesatim ben
Ben dimi ben temizlik yapamayip temizlikci bulanIşte kadın :))
kız sen kocayı kendine bağlamışın vallaIletmeme gerek yok tatlim hayir diyemicegene gore haddimi hayir demek
Bian bi fesatlik geldi aklima napim yeni gelin olunca ben yeni gelinken genelde oyle olurdu
ahahhaBian bi fesatlik geldi aklima napim yeni gelin olunca ben yeni gelinken genelde oyle olurdu
Benim koca da uğraşma camlarla sen görevlinin eşine söyle diyor.çok düşünceli canım :))kız sen kocayı kendine bağlamışın valla
:))Bian bi fesatlik geldi aklima napim yeni gelin olunca ben yeni gelinken genelde oyle olurdu
Yok kiz bagladigimsan degil cenemden biktigi icinkız sen kocayı kendine bağlamışın valla
Onlar hemen o an toplanıyor:))kız allah sizi dışardan okuyanlar ne diyecek :))filan sanmistim
Cok iyi aciklarimçok açıklayıcı oldu