- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Yeni gelin nasılsın canımKaPrisLiPazen Diye Bi Arkadaş Var Onun Da İkiZ Kız Onun Ama:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni gelin nasılsın canımKaPrisLiPazen Diye Bi Arkadaş Var Onun Da İkiZ Kız Onun Ama:)
20aylik benimkiler5 aylık canım seninkiler
Hak ediyor bence.Uyudu mışıl mışıl beyfendiben akşam yemeğine misafir çağırdım sırf konuşmayalım diye
Küstüm bir kere bı daha çok zor barışırım
Sen büyütmüşsün canım20aylik benimkiler
Tek basıniza mi buyuttunuz kim bakior20aylik benimkiler
buyuyen besik benmkisi kucukken ayri guzeldi buyululer ayri guzel olduBen şu oyun parklilardan aldm bi hevesle gicir gicir sallanmak bilmez benm ninni sesime butun apartman uyudu oglanda uyur heral
İyiyim canım sen nasılsın:)görüşemedik bugün:))Yeni gelin nasılsın canım
Ben yeterince konuştum canımHak ediyor bence.
İnsan biraz dusunue.r onunki dusuncesizlk sende insanın bu konuyu oturup konuşman lazm bu böyle olmaz.. Yanında olması destek olması gerekirken köstek oluyor
İnsan düşünmeli benm karım butun gün evde bir yere çıktığı yok ruh hali kötüdür ben dolaştıran uç çocuk da olsa die yani.. Buu düşünemiyorum gtsn kendini camdan asa atsn ruhsuz herif
Bugün ben benim adama küstümİyiyim canım sen nasılsın:)görüşemedik bugün:))
Sen büyütmüşsün canım
Oh en iyi zamanları desene:))
Nasıl bakıyorsun yetişebiliyor musun ikisinde
Benim birde 3 yaşında oğlum var:))
Kendim bakıyorum ben ama yaa çok zorlanıyorum(
Benimkilerin ikisi de huysuz inatçı:)))yetişmek zor tabiki benm sade bunlar.Hareketlendiler daha da gozumu ayiramaz oldum biri hayta birisi uslu
Yalniz birakmaazsiiiin bende cok sinirlenince oyle yapcam boyle yapcam derim b8kac gun sonra yelkenler suya iniyor biz kadinlar hemen yumusuyoruz maalesefBen yeterince konuştum canım
Halimi görüyor neticede
Ama bana diyorkj bizim 3 çocuğumuz var biz artık gezemeyiz falan filan
Asla konuşmam artık
Görsün böyle davranmayı
Bunun sadece çarşısı yok
Düğünü var bayramı var
Bende onu o zamanlar yalnız bırakınca anlar
Nispetmi ediyon bacimBebişim uyudu çaylar gelsin, mısırlar patlasın, filmler açılsın, sütyenler çıksın, pijamalar giyilsin, bacaklar uzatılsın, gözlükler silinsin, her cümlenin arasına itinayla virgüller konulsun. Neden, çünkü vaktim vaar!
Seninki daha uyumadı mı yoksaNispetmi ediyon bacim
Evet okudum yazılanlari ama cevap veremedim hem çok hızlı aktı sohbet hemde dışarıdaydik bende pek burda bulunmadımBugün ben benim adama küstüm
Beni gezmeye götürmedi
Bende giremedim buraya
Uyududa ben uyusa bile salliyorum yoksa uyaniyo delircem iyiceeeSeninki daha uyumadı mı yoksa
Bu sefer öyle kolay barışmıycam az da naz yapem canım çektiren:))Yalniz birakmaazsiiiin bende cok sinirlenince oyle yapcam boyle yapcam derim b8kac gun sonra yelkenler suya iniyor biz kadinlar hemen yumusuyoruz maalesef
Gez kuzum valla benim yerime de gez olmadı yoruldun gel ben sana kısır yapem:))Evet okudum yazılanlari ama cevap veremedim hem çok hızlı aktı sohbet hemde dışarıdaydik bende pek burda bulunmadım
Kısır da çok severimmm ha:))Gez kuzum valla benim yerime de gez olmadı yoruldun gel ben sana kısır yapem:))