- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
aha birazdanHoşbuldum. İzmir'de yaşıyorum evlenme aşamasındayım. 23 yaşındayım :)
Bugün herkezn kocisi vr bizm yok siz naparsnz pazar günleri ?kızlar kocaları olunca pek girmiyor tabi
Mayaladığın yogurtla ilgisi olabilir evet. Birde dışarıda kaldıkça ekşiyorKızlar evde yoğurt çalan var mı ben ogluma yoğurt çalıyorum ama çok eski oluyor mayadan mi acaba ya ?
hmm ilginçmiş sen tanımıyor musun yaniAhhahaha yok zaten ben çocuk falan yapamam :) Evliliğe bile hala olumlu bakmıyorum. Erkek arkadaşım babamdan çat diye istedi bide geldi evin önünde evlilik teflifi etti. Kısaca babamın gözüne girdi öyle kabul ettim. Beklemeye aldım biraz.
Hiç durmayacan demi hiccccc gözümu ayirdm mi garı arkamdan kuyumu kazioraha birazdan_MAJESTE_ gelir onun sözlerini hiç aldırış etme. en büyük hobisi bekarları evlendirmemek ve evlenenlerin bebiş yapmasına engel olmak
önceki haftalarda kaşındığım için dışarı çakamıyordukBugün herkezn kocisi vr bizm yok siz naparsnz pazar günleri ?
Programcı benim eşim. Yapması gereken işleri oluyor hep yerişmesi gereken..Nie bahane uyduuror canm ne dior mesela. Benm esm öyle değil her pazar muhakkak ickariz yoksa insan depresyona giriyor
Selam verip gideceksenz bizi yormaynHoşbuldum. İzmir'de yaşıyorum evlenme aşamasındayım. 23 yaşındayım :)
ahhaha bak geldiHiç durmayacan demi hiccccc gözümu ayirdm mi garı arkamdan kuyumu kazior
Ne olursa olsun size ayıracagi zamanıda ayarlayversn bi zahmetProgramcı benim eşim. Yapması gereken işleri oluyor hep yerişmesi gereken..
ben uyursa felan rahat bırakmam ki biraz göz açık olacaksınNe olursa olsun size ayıracagi zamanıda ayarlayversn bi zahmet
Pestilm ckti yne oğlan ka uğraşmaktan ben haftann 7 günü calissam daha mantkli haahhaha bak geldi
bensem niye bu kadar şaşırdın merak ettimAa hamile misin? :)
niye kız benle ne alakası var