- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
yok kız öyle şaşırınca merak ettimkötü niyetle demedim. Sonuçta çalışıyorum telefona çok laf ettikleri için ara ara girerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız öyle şaşırınca merak ettimkötü niyetle demedim. Sonuçta çalışıyorum telefona çok laf ettikleri için ara ara girerim.
Sen sus gobusunn konussunniye kız benle ne alakası var
Biz şaka yapioz sen bakma bize bende fazla giremyrm bugün evdeymm oğlan tepemdekötü niyetle demedim. Sonuçta çalışıyorum telefona çok laf ettikleri için ara ara girerim.
Dışardayiz ya yazmaya fırsat olmuyor:)))yeni gelin _heidi_ okuyor sadece kız
Ya aslında eşim çok iyidirKiyamam ya cevap gelmedi. Ağlıyor kesin. Ya da eşine kızmakla meşgul. Eşlerimizin anlayşlı olması gerekiyor.. 3 çocuk varsa var, karın bakıyor.
Kiz fazla giremiyorum demisin masallah hep burdaymisinBiz şaka yapioz sen bakma bize bende fazla giremyrm bugün evdeymm oğlan tepemde
Uyuyo benim kocaKiyamam ya cevap gelmedi. Ağlıyor kesin. Ya da eşine kızmakla meşgul. Eşlerimizin anlayşlı olması gerekiyor.. 3 çocuk varsa var, karın bakıyor.
Canim bu eslerin bircogu boyle kendulerini dusunur inan benimkide oyle bazen gidip ağzıma geleni soyluyorum ama ne faydaYa aslında eşim çok iyidir
Herşey de yardımcı olur
Ne istersem alır yapar
Ama iş gezmeye gelince adam değişiyor
Vallahi bunaldım evde
Perdelerimi bile açmıyorum artık dışarı nasıl olsa çıkamıyorum bari görmeyeyim diye
Off uyuyo şimdi
Hadi kendime çıkayım dedim bı cesaret niyetlendim
İkizlerimden birisi kaka yaptı taşırmış da biraz, yıkadım artk
Zaten ikizlerim yürümeyi öğrensinler o zaman beni evde bulabilecek mı :))Canim bu eslerin bircogu boyle kendulerini dusunur inan benimkide oyle bazen gidip ağzıma geleni soyluyorum ama ne fayda
Benimkide aynısı. Hiç mi sıkılmıyorsun be adam. Hadi kendimi geçtim. Sende insansın bütün gün çalışıp yoruluyorsun. İş ev, iş ev.. Hiç mi değişiklik istemiyorsun. Bir çıkayım dolaşayım bir yer göreyim bana da enerji olsun pozitif yükleneyim falan.. Demek öyle bir eksiklikleri yok. Çok ilginçYa aslında eşim çok iyidir
Herşey de yardımcı olur
Ne istersem alır yapar
Ama iş gezmeye gelince adam değişiyor
Vallahi bunaldım evde
Perdelerimi bile açmıyorum artık dışarı nasıl olsa çıkamıyorum bari görmeyeyim diye
Off uyuyo şimdi
Hadi kendime çıkayım dedim bı cesaret niyetlendim
İkizlerimden birisi kaka yaptı taşırmış da biraz, yıkadım artk
Aynen yaaBenimkide aynısı. Hiç mi sıkılmıyorsun be adam. Hadi kendimi geçtim. Sende insansın bütün gün çalışıp yoruluyorsun. İş ev, iş ev.. Hiç mi değişiklik istemiyorsun. Bir çıkayım dolaşayım bir yer göreyim bana da enerji olsun pozitif yükleneyim falan.. Demek öyle bir eksiklikleri yok. Çok ilginç
Bende aynisini diyorum bebegimin su sikintilari bigecsin sen sadece para vericen benle gelmesende olur diyorumZaten ikizlerim yürümeyi öğrensinler o zaman beni evde bulabilecek mı :))
Çok pis inat yaptım acısını çıkaracağım ondan
Kocasiyl a vakit geçirio dağılınDışardayiz ya yazmaya fırsat olmuyor:)))
ay maç izlerken çıldırıyorum. beni görünce o kadar heycanlanmıyor gidiyor futbolcuları görünce yerinde duramıyorAynen yaa
Koltuğa otursun açsın maçı gelsin kolası tamam yeter
Bı hava al beni adam
Aynen varya miraç efe bir yürüsünnn.. Alıp alıp çıkıcam. Oh.. Biraz aklı erince artık sinema mı dersin park mı dersin. Çocuklarımız o kadar şanslı ki. Gezmek isteyen anne onlar için lütuf gibi bir şey. Birde biraz çocuk ruhluysan tamamdır.Zaten ikizlerim yürümeyi öğrensinler o zaman beni evde bulabilecek mı :))
Çok pis inat yaptım acısını çıkaracağım ondan
Parasını da istemiyorumBende aynisini diyorum bebegimin su sikintilari bigecsin sen sadece para vericen benle gelmesende olur diyorum
Aynı aynıay maç izlerken çıldırıyorum. beni görünce o kadar heycanlanmıyor gidiyor futbolcuları görünce yerinde duramıyor