Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Kiyamam ya :KK43: cevap gelmedi. Ağlıyor kesin. Ya da eşine kızmakla meşgul. Eşlerimizin anlayşlı olması gerekiyor.. 3 çocuk varsa var, karın bakıyor.
Ya aslında eşim çok iyidir
Herşey de yardımcı olur
Ne istersem alır yapar
Ama iş gezmeye gelince adam değişiyor
Vallahi bunaldım evde
Perdelerimi bile açmıyorum artık dışarı nasıl olsa çıkamıyorum bari görmeyeyim diye:KK43:
Off uyuyo şimdi
Hadi kendime çıkayım dedim bı cesaret niyetlendim
İkizlerimden birisi kaka yaptı taşırmış da biraz, yıkadım artk

Herşey de yardımcı olur
Ne istersem alır yapar
Vallahi bunaldım evde
Perdelerimi bile açmıyorum artık dışarı nasıl olsa çıkamıyorum bari görmeyeyim diye:KK43:
Off uyuyo şimdi
Canim bu eslerin bircogu boyle kendulerini dusunur inan benimkide oyle bazen gidip ağzıma geleni soyluyorum ama ne fayda:KK43:

Herşey de yardımcı olur
Ne istersem alır yapar
Vallahi bunaldım evde
Off uyuyo şimdi
Benimkide aynısı. Hiç mi sıkılmıyorsun be adam. Hadi kendimi geçtim. Sende insansın bütün gün çalışıp yoruluyorsun. İş ev, iş ev.. Hiç mi değişiklik istemiyorsun. Bir çıkayım dolaşayım bir yer göreyim bana da enerji olsun pozitif yükleneyim falan.. Demek öyle bir eksiklikleri yok. Çok ilginç

Benimkide aynısı. Hiç mi sıkılmıyorsun be adam. Hadi kendimi geçtim. Sende insansın bütün gün çalışıp yoruluyorsun. İş ev, iş ev.. Hiç mi değişiklik istemiyorsun. Bir çıkayım dolaşayım bir yer göreyim bana da enerji olsun pozitif yükleneyim falan.. Demek öyle bir eksiklikleri yok. Çok ilginç
Aynen yaa
Koltuğa otursun açsın maçı gelsin kolası tamam yeter
Bı hava al beni adam

Zaten ikizlerim yürümeyi öğrensinler o zaman beni evde bulabilecek mı :))
Çok pis inat yaptım acısını çıkaracağım ondan
Aynen varya miraç efe bir yürüsünnn.. Alıp alıp çıkıcam. Oh.. Biraz aklı erince artık sinema mı dersin park mı dersin. Çocuklarımız o kadar şanslı ki. Gezmek isteyen anne onlar için lütuf gibi bir şey. Birde biraz çocuk ruhluysan tamamdır.

Benm eşim allahtan öyle değil kızlar yoksa kafai yerdm ben her pazar çıkartır bizi Allah sabır versn size :KK43:

X