- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
kız sende hani dışarıdan okuyorlardıÇok ta ateşli olurlar smdi bunlar ahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sende hani dışarıdan okuyorlardıÇok ta ateşli olurlar smdi bunlar ahahaha
Süs sus demedimm saykız sende hani dışarıdan okuyorlardı
sende daha yeni evli sayılırsın hemSüs sus demedimm say
Bırak burçları bebis napar
Bizi bebis gocatti fırsat vermiorsende daha yeni evli sayılırsın hem
Benmkide ilk arabamdan almstm cook sevdi ablası onu suruor mi miz sürekli tepemde yaBebiş uyumaya çalışıyo burnunu yediğim ayağını kemirdiğim :-( aşağıda çalışma var. Matkap sesi falan..
e bacım sende anne mi çağıracam anneme gidecem diyip duruyonBizi bebis gocatti fırsat vermior
Benmkide ilk arabamdan almstm cook sevdi ablası onu suruor mi miz sürekli tepemde ya
e bacım sende anne mi çağıracam anneme gidecem diyip duruyon
aaaaa kocanla yap bariAnne demişken anneme aşk olsun ona gidecektim bu hafta sonu ağda işimiz vardı.. Ekti beni. Neymiş iş yapması gerekiyormuş. İki gün tatilin var cumartesi işini yap, pazar benimle ilgilen dimi kaynanamla mı yapayım ağdayı yani. Hayret bişey
Bugün kocam yokki evde napym tek başıma o olduğu gün saten butun gun birlikte yiz ona ayırıyorum :)e bacım sende anne mi çağıracam anneme gidecem diyip duruyon
Ay yok kız utanırım ondann böyle görmesin benii korkar valla amazon kadınları gibiyimaaaaa kocanla yap bari
Yok yurutec degl ablası araba ilk arabamdan die gecioe nette çok seviyor onu :) ben fazla bindirmiyorum çok skstmda sadeceYürüteç falan mı :) ya bu yürüteçler erkek bebişlerin pipisini sıkıştırmıyor mu?
kendi kendine yapabiliyorsan yapAy yok kız utanırım ondann böyle görmesin benii korkar valla amazon kadınları gibiyim
Puhh sağa imi pis insan ayıp ilasiAy yok kız utanırım ondann böyle görmesin benii korkar valla amazon kadınları gibiyim
kız ne yazdın hiç anlamadım vallaha düzgün yaz şunuPuhh sağa imi pis insan ayıp ilasi
Kınama beni kınarım seni kuafore gidiyorum normalde. Bu ay böyle oldu bir fırsat bulamadım. UtanıyorummPuhh sağa imi pis insan ayıp ilasi
Hislerine bırakıyor ne hissediyorsan öyle cevap ver. Anlamlara kelimelere yoğunlaşmakız ne yazdın hiç anlamadım vallaha düzgün yaz şunu
Konyaca yazdm sen anlama boşver ahahahaha :27kız ne yazdın hiç anlamadım vallaha düzgün yaz şunu