Banada banadaaaa ben aslan esm oğlak bende isitiommmmm
Yok 600 dedim:))600 mü kız ne yaptınbiz herhalde biraz tasarruf yaptığımız çok geldi bana yoksa 60 mı demek istedin
600 bence saat için çok ama sen bilirsin tabiYok 600 dedim:))
Bence de çokta ne zamandır bakıyorum saatlere beğendiklerim 600 üstü hep.Bende çok vermek istemiyorum ama.600 bence saat için çok ama sen bilirsin tabi
neyse biraz takip et :) fiyatlar değişiklik olabilir indirimleri takip etBence de çokta ne zamandır bakıyorum saatlere beğendiklerim 600 üstü hep.Bende çok vermek istemiyorum ama.
Bizim de bi arkadaş çalışıyor saatçi de:) indirim yapar eşek değilse:))nişan hediyesi aldığımız saati de ondan almıştık sağolsun baya indirmişti fiyatıneyse biraz takip et :) fiyatlar değişiklik olabilir indirimleri takip etben internetten alışveriş yapa yapa alıştım
iyi o zaman . iterntten bakıyorsan farklı sitelerden de bi fiyat bakBizim de bi arkadaş çalışıyor saatçi de:) indirim yapar eşek değilse:))nişan hediyesi aldığımız saati de ondan almıştık sağolsun baya indirmişti fiyatı
Şimdilik internetten bakıyorum dışarı çıktığımizda eşim hep yanımda olduğu için bakamıyorum :))iyi o zaman . iterntten bakıyorsan farklı sitelerden de bi fiyat bak
Çıkamam ki hiçbir yer bilmiyorum:)) kendi yaşadığım şehirde bile tek hiç çıkmadım. Anca adana ya gidince bi giderim ablamla.neyse bakalım.öneriniz olursa söyleyinde fikir olsun bana:)hmm doğru hafta içi felan dışarı çıkıp bakarsın
Bak bu olmadı işte hiç bizlik değilTamamaslan kadını olarak siz size karşı ince davranılmasından hoşlanırsınız. Oğlak eşiniz centilmen ve son derece dürüsttür. Evcimen, garantici, sadık bir eştir. Sizin en ön planda oluşunuz ve dikkatleri çeken girişkenliğinizle uyum sağlayabilir. İkinizde toprak burcu olduğunuz için uyumlusunuz. Ama oğlak size ne yapmanız gerektiğini öğretmeye kalkışırsa veya herhangi bir konuda baskıcı tavrı olursa bu ters tepecektir. Onun herşeyi bilir havası ve planlamaları bazen can sıkıcı olabilir.. Ama uyum içindesiniz
Ne catlicam ben senmiyim kıskanç karı
Kız bulmuşsun seni seven sana yardım eden çalışan kocayı:)) sus şikayet etme.millette ne kocalar var:)))Bak bu olmadı işte hiç bizlik değil
Koca para verdikçe az az koydum heralde bi kenara :))600 TL saat mipara bol heral
ay vallahi haKız bulmuşsun seni seven sana yardım eden çalışan kocayı:)) sus şikayet etme.millette ne kocalar var:)))
Adamin çocuk doğurmadigi kalmış bi:))ay vallahi hakocası yemek yapar ev süpürür hala yaranamaz adam ne yapsın başka
Ben ederm mustehak onaKız bulmuşsun seni seven sana yardım eden çalışan kocayı:)) sus şikayet etme.millette ne kocalar var:)))
Kiskaniyonuz demi sizin kocalar ypmio die cekemion beniay vallahi hakocası yemek yapar ev süpürür hala yaranamaz adam ne yapsın başka
benim kocamda yapar bi kere hıhKiskaniyonuz demi sizin kocalar ypmio die cekemion beni