- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Benim koca benden çok yapıyor valla:)) oluşu böyle:))Kiskaniyonuz demi sizin kocalar ypmio die cekemion beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim koca benden çok yapıyor valla:)) oluşu böyle:))Kiskaniyonuz demi sizin kocalar ypmio die cekemion beni
hala kocasını sevmiyor bideBugün yemeği anneme attm kızlar yarnda kocaya atarm bu hafta rahatm
Hadi len ordanhayır sadece bazı konularda sinir eder o kadar haftasonları kahvaltımı hazırlar evi beraber temizleriz hıh çatla _MAJESTE_
Kim dedi sevmiorm die lan karı ayaklı gazete gibi yalan kiviriorhala kocasını sevmiyor bide
Bak bu olmadı işte hiç bizlik değil
Süs süs attın tutmadıBende astrolojinin yalancisiyim valla :-D
Yok kız ne atıcam eger burcunuzla hic alakaniz yoksa -ki sanmiyorum- yukseleniniz farklidir daha cok ona benziyorsunuzdur.Süs süs attın tutmadı
Dışarda yeme ihtimalimiz yüksek.. evde yersekte nohut yahnisi yaparım belki.Akşama ne pisirecegnz
Yarm bizim temzlk var bide
Benim ki tuttu:) biz çok iyi anlaşırız kocişimle çok çalışkandir elinden gelse haftasonu bile çalışır:)))hayvanlarına aşık bide bana aşıkYok kız ne atıcam eger burcunuzla hic alakaniz yoksa -ki sanmiyorum- yukseleniniz farklidir daha cok ona benziyorsunuzdur.
Bırak burçları bebis naparYok kız ne atıcam eger burcunuzla hic alakaniz yoksa -ki sanmiyorum- yukseleniniz farklidir daha cok ona benziyorsunuzdur.
Hava atio bir bu gelin goruon mu nisankralicesiBenim ki tuttu:) biz çok iyi anlaşırız kocişimle çok çalışkandir elinden gelse haftasonu bile çalışır:)))hayvanlarına aşık bide bana aşık
e tabi kız daha cicim aylarındalarHava atio bir bu gelin goruon mu nisankralicesi
nohut yahnisi neyms giz ne değişik yemekler var ha ilk defa duyuyormDışarda yeme ihtimalimiz yüksek.. evde yersekte nohut yahnisi yaparım belki.
e tabi bebişten kafanı kaldırıp bi bakmıyorsun kinohut yahnisi neyms giz ne değişik yemekler var ha ilk defa duyuyorm
Çok ta ateşli olurlar smdi bunlar ahahahae tabi kız daha cicim aylarındalar
10 aydr yemekle alakam yok gie tabi bebişten kafanı kaldırıp bi bakmıyorsun ki