• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonumu nasıl renklendirmeliyim sizce?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bak bnm tablolar da bunlar.. benim 6 ay sonra düğünüm var evimizi aldık şuan içini yaptırıyoruz bütün dekor ve aksesuarlar mobilyalar şimdiden kafamda hazır halde :D
ben kendi duvarıma nazar boncuklu olanı düşünüyorum ama snin mobilyaların beyaz belki daha da ruhsuz durabilir ama dediğim gibi turkuaz renk kullanırsan çok da hoş olabilir :)

Eki Görüntüle 512820 Eki Görüntüle 512819 Eki Görüntüle 512818 Eki Görüntüle 512817 Eki Görüntüle 512821 Eki Görüntüle 512822

nazar boncuklu çok guselmiş :) ben 2.resimdeki gibi bişi düşünebilirim. tarz olarak beğendim bunları.
haftasonu bi koçtaş yollarına düşüyüm ben

canım bu görmüş olduğun tabloların hepsi şuanda evim.net de mevcut :) boyutları da güzel ööle küçük felan değiller ben daha önce aldım çok da memnun kaldım ;)

$35-5686-big.webp

bu tablo nasıl olur mu sizce?

sticker konusunda katılıyorum arkadaslara benimde evimde vardı söktüm attım herkeste her yerde var artık..alakasız alakasız evin her yerine yapıştırıyorlar..bu parcalı kanvaslar ilk çıktıgında bayılmıştım resmen 4 sene önce çıkmışlardı..şimdi oda herkeste var..bende salonumu degiştirecegim beyaz çok aklımdaydı beyaz-turkuaz yapayım dedim ama hep aynı kombinler...sanki herkesin evi aynıymış gibi geliyor yei dekore edilen evlerde...yada yeni gelin evlerinde..beyaz-kırmızı beyaz-turkuaz cok fazlaca kullanılıyor..bence sen bi değişiklik yapıp beyaz ve yeşilin karışık tonlarından bi dekor yap evine..zümrüt yeşili acık yeşilli karşık yastıklar..objeler...hatta onların yanına sarı bile olabilir..

Tablo, orta sehpa üzerine aksesuar, koltuklara daha renkli yastıklar koyuabilir. Orta sehpa üzerine örtü de olabilir belki. Koltukların kesiştiği köşeye uzun vazolu bir yapay çiçek ya da yeşil bitki çok hoş olur.

bence durmaz..petrol mavide yesilin nerdeyse her tonuyla uyum saglayabilen kombinlenen bi renk..begenmenize sevindim..:16:

bencede tablo al
ama tüllerın fonlarını acık bırak
toplama bence
bi kac tanede tüllerın fon rengı ve beyaz renkte süs esyaları alırsan güzel olur

Bence de kaliteli bir tablo al canım duvarına, ben puzzle yapıp çerçeveletip asmıştım, çok orijinal duruyor, onu da yapabilirsin, istediğin bir renk aksesuarlardan seç yerleştir bence, eşyaların çok güzel, gerisi kolay olur.... Güle güle otur canım :nazar::34:

Bence de kaliteli bir tablo al canım duvarına, ben puzzle yapıp çerçeveletip asmıştım, çok orijinal duruyor, onu da yapabilirsin, istediğin bir renk aksesuarlardan seç yerleştir bence, eşyaların çok güzel, gerisi kolay olur.... Güle güle otur canım :nazar::34:

saol arkadaşım bende şuanda tablo bakıyorum, bulamazsan kendim kumaş yada duvar kağıdından 3 adet yan yana olmak üzere uygun desen ve renklerde tablo yapıcam :)

Bence turkuaz ve pembeyi birlikte kullanın. Hem çok şık olacaktır hem de renkli:34:
Turkuaz pembe yastıklar, objeler, belki ayaklı bir lamba, orta sehpaya pembe çiçekler, fon perdeye tutturulmuş pembe
kurdele, tablo, çerçeveler... Sınır yok:1:

$dekoratif yastiklar modelleri.webp$dekoratif-yastiklar-3.webp$images.webp
$dekorasyon-aydinlik-mavi-pembe-3.webpEki Görüntüle 515053 $IKEA-SALONG-MAVI-MODERN-CAM-VAZO__29201782_0.webp
$EDCO395036T.webp$il_430xN.146666225.webp
$911_8.1.2011_10.20.39_1.webp$Forex-Tablo_1083_1.webp$turkuaz_karayip_denizi.webp

Tertemiz,mis gibi yepyeni eşyalar,ferah bir görüntü...Bu salona her renk yakışır.
Tek bir renk olması gerekmez.Mesela turkuaz yastık,turkuaz aksesuarlar,turkuaz mumlar tekdüze,üniforma gibi olur.

Bence,önce pastel mi canlı renkler mi istediğine karar verip,o şekilde devam edebilirsin.
Pastel pembe,mavi,su yeşili,somon veya canlı kırmızı,yeşil,lacivert gibi renkler birarada kullanılabilir.
Sanki pasteller daha çok yakışır diye düşünüyorum.

Ben olsam,yemek masasının üzerine şık bir vazoya renkli çiçekler yerleştiririm.
Sehpa üzerine alçak bir büyük tabak,içine kokulu yapraklar,veya alçak şamdanlar,minik biblolar olabilir.
Tablo mutlaka gerekli :)

Bu arada,halı oraya büyük gelmiş.
2 tane yanyana yerine,sehpa altına 1 adet yeterli.
Kapıdan girip,yemek masasına geçilen yolda,parke görünse iyi olur.
Bu şekilde,masa iyice arkaya atılmış gibi duruyor.

:12:
Bence turkuaz ve pembeyi birlikte kullanın. Hem çok şık olacaktır hem de renkli:34:
Turkuaz pembe yastıklar, objeler, belki ayaklı bir lamba, orta sehpaya pembe çiçekler, fon perdeye tutturulmuş pembe
kurdele, tablo, çerçeveler... Sınır yok:1:

Eki Görüntüle 515048 Eki Görüntüle 515049 Eki Görüntüle 515050
Eki Görüntüle 515052 Eki Görüntüle 515053 Eki Görüntüle 515054
Eki Görüntüle 515055 Eki Görüntüle 515057
Eki Görüntüle 515061 Eki Görüntüle 515062 Eki Görüntüle 515063 [/Q

onerilerin için çok saol arkadaşım yastık olarak bende bu tarz düşünüyorum ama bulamadım :( turkuaz ve pastel pembe tonlarını kullanmaya karar verdim.

Selam bence renkli yastıklar olabilir kadıköyde bir iki yerde kaneviçe işlemeli falan yastıklar vardı bir de yenipasaj diye bi site var tablo falan satıyo kampanya falan da var geçen bir arkadaşım aldı güzel dedi baya :)

benımde salonum böyle bembeyaz içim bayılıyordu sakın içinde beyaz gri mavi olan ürünleri tercıh etme kan kırmızı rengi çok yakışır koltukların ustundekı mınderlerın dışını çıkar çok cırt tezat renklerden yenı renk renk mınderler kestır parçacıdan kendın yaptır. aynı tonlardan tablo ve aksesuar al. ortadaki sehpa çok beyaz kalmış eğer imkanın varsa onu siyaha veya kırmızıya boyat.... kırmızı daha çok yakışır bence.

duvara duvar kağıdı alabılırsın çok uyguna duvar kağıdı var bır duvarını kaplasan gene yeter ama ilk önce kafanda renkleri ayarla tek tek dekor yapma hepsını kafanda ayır sonra satın alma işine gir. kırmızı yerıne daha romantık hava katan açık turuncu rengınıde seçebılırsın bırde gene turuncu lambader felan alsan guzel olur.... turuncu rengi hemen ortama sıcaklık katar...

turkuaz yakıştırdım nedense evinize
bu renk tablo ve objeler güzel olabilir sehpa üzerine
veya tablodaki ana renkle uyumlu koltuk yastıkları da olabilir
sticker artık baydı
her evde var bence düşünmeyin

bencede turkuaz çok hoş olurdu hem asil hemde sıcacık

salonumu yavaş yavaş renklendiriyorum :) ilk once bi tablo aldım. nasıl olmuş sizce? şimdi yastık kılıfı arıyorum :)
$resim.webp

Eki Görüntüle 512784

arkadaşlar,
salonumu nasıl renklendirebilirim? konsolların üzerine gumuş- beyaz objeler aldım ama biraz renk katıyım diyorum, perdelerin fon rengi ile uyumlu bişiler yapsam olurmu? duvarlarımda boş. karar veremiyorum tablo mu alsam yoksa sticker gibi bişiler mi yapsam? fikir verebilir misiniz?

tablo asar ve tablodaki en çarpıcı renkten kırlentlerime yeni yüz diktirirdim ben olsam. bide sehpa üzerine bişey gerekiyo bence. bu koltuk takımı klasik durumada uyuyo biraz renklendirmek için mor renk üzerinde durursan gösterişli olur bence.

Son düzenleme:
%100 doğal kaya tuzundan üretilen ve sağlık kaynağı olan bu abajur ve lambalardan koyabilirsin. Eşyalarına uygun ışık rengi seçebilirsin.

$NR%206%20B%20B10.webp$NR-6Bb.webp$PRS-2C.webp$PRS-3%20SL.webp$PRS-3A.webp$PRS-3F.webp$x.webp

Back
X