Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonumu nasıl renklendirmeliyim sizce?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Amorous

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
143
2
116
38
İstanbul
Eki Görüntüle 512784

arkadaşlar,
salonumu nasıl renklendirebilirim? konsolların üzerine gumuş- beyaz objeler aldım ama biraz renk katıyım diyorum, perdelerin fon rengi ile uyumlu bişiler yapsam olurmu? duvarlarımda boş. karar veremiyorum tablo mu alsam yoksa sticker gibi bişiler mi yapsam? fikir verebilir misiniz?

tamamen zevk meselesi ama ben olsam güzel bir tablo asarım.

sonra dekoratif ürünler koyarım canlı renklerde örneğin kırmızı. sehpanın üzerine olabilir.

çok beyaz kalmış herşey güzel ama canlılık katmak gerek dediğiniz gibi.

huzurla oturun :nazar:

sen bilirsin ama bu sticker ları hiç sevmiyorum cok adi duruyolarrrr...
tablo as güzel cerceveler var onlardan al artık secenek cok cnm

turkuaz yakıştırdım nedense evinize
bu renk tablo ve objeler güzel olabilir sehpa üzerine
veya tablodaki ana renkle uyumlu koltuk yastıkları da olabilir
sticker artık baydı
her evde var bence düşünmeyin

Son düzenleme:
Bence koltukların üstüne renkli yastıklar ve renkli objeler sehpanın üstüne yada duvara renkli raflar süper olurdu

tamamen zevk meselesi ama ben olsam güzel bir tablo asarım.

sonra dekoratif ürünler koyarım canlı renklerde örneğin kırmızı. sehpanın üzerine olabilir.

çok beyaz kalmış herşey güzel ama canlılık katmak gerek dediğiniz gibi.

huzurla oturun :nazar:

amin inşallahh :)

konsolların üzerine kırmızı vazo ve masanın üzerine kırmızı narlar koydum ama gene de duvarlar boş olduğu için tatmin etmedi beni. guzel bi tablo asayım diyorum ama daha rastlayamadım salona uyacak bişiler :(

Eki Görüntüle 512784

arkadaşlar,
salonumu nasıl renklendirebilirim? konsolların üzerine gumuş- beyaz objeler aldım ama biraz renk katıyım diyorum, perdelerin fon rengi ile uyumlu bişiler yapsam olurmu? duvarlarımda boş. karar veremiyorum tablo mu alsam yoksa sticker gibi bişiler mi yapsam? fikir verebilir misiniz?

öncelikle büyük koltuğu ortalamalısın :) çok yapıştırmışsın diğer koltuğa.. koltuğun arkasında masa var sanırım o kenardaki boşluğa güzel bir lambader alırdım snn yerinde olsam. sehpanın üzerine obje felan değilde haftalık dergilerden birkaç tane serpiştirebilrsin.. koltukların için kesinlikle renkli yastıklar (arkadaşında dediği gibi turkuaz turuncu hoş olurdu) kullanmalısın, şu küçük koltuğun arkasındaki duvarada şöyle güzel bir kanvas tablo alsan iyi olurdu. birde masasının ortasına tülden turkuaz renk bir örtü ve üzerine 3lü şamdan koysan diyorum :) evin sadeliği hoş ama ruhsuz duruyor, bu şklde yaşayan bir ev yaratabilirsin..

turkuaz yakıştırdım nedense evinize
bu renk tablo ve objeler güzel olabilir sehpa üzerine
veya tablodaki ana renkle uyumlu koltuk yastıkları da olabilir
sticker artık baydı
her evde var bence düşünmeyin

bende turkuaz düşünüyorum perdelerimde biraz turkuazı andırıyor. turkuaz tonlarında tablo ve oblejer düşünüyordum sizde soyleyince doğru düşünmüşüm dedim :) yastıklarını da değiştirirsem daha gusel olabilir sanki ..

öncelikle büyük koltuğu ortalamalısın :) çok yapıştırmışsın diğer koltuğa.. koltuğun arkasında masa var sanırım o kenardaki boşluğa güzel bir lambader alırdım snn yerinde olsam. sehpanın üzerine obje felan değilde haftalık dergilerden birkaç tane serpiştirebilrsin.. koltukların için kesinlikle renkli yastıklar (arkadaşında dediği gibi turkuaz turuncu hoş olurdu) kullanmalısın, şu küçük koltuğun arkasındaki duvarada şöyle güzel bir kanvas tablo alsan iyi olurdu. birde masasının ortasına tülden turkuaz renk bir örtü ve üzerine 3lü şamdan koysan diyorum :) evin sadeliği hoş ama ruhsuz duruyor, bu şklde yaşayan bir ev yaratabilirsin..

sanırım buyuk koltuğun arkasında yemek masası var o yuzden geçiş rahat sağlansın diye koltuğu yaklaştırmış diğerıne
ama evet sehpanın üzerine renklı objeler koyabilirsin
güzel çerçeveli bır ayna asabilirsin duvarına
menekşeler koyabilirsin salonunda musaıt yerlere renkli renkli
koltukların üzeri de renkli örtülerle renklenebilir...

Son düzenleme:
bir de halın çok çokk güzel ama o alan için büyük kalmış biraz :/ hani biraz daha küçük ve puf puf bir halı hoş olmaz mıydı kiii..

orta sehpanın üzerine, altınsarısı- beyaz şık bir tabak tv ünitesine de aynı şekilde altınsarısı objeler, duvara da o tonlarda canvas bir tabloyla odanız gayet hoş olur bence. nitekim kelin dermanı olsa başına sürer bende aynen bu dekorasyon mevzuundan muzdaribim. azönce bir topik açtım kimse fikrini yazmadı kafam çok karışık.

canım masaya geçiş için okadar yapıştırmıştım ama haklısın resime bakınca kotu duruyormuş :) yastıkları bende düşünüyorum daha şık olabilir .. tablo konusunda kararsız kaldım hep yakıştırıp alamadım :(:( duvar kağıdı yap dediler ama kotu olur diye onuda yaptırmadım. bide kirayıcım ev sahibi çok pimpirik biri o yüzden yapmayacağım. aynen yaşayan sıcak bir ev olsun istiyorum :)

amorous kırmızı da bu odayı çok renklendirir. kırmızı yastıkar,sehpa üzerine kırmızı uzun bir örtü ve canvas tablo konusunda ısrarcıyım mesela bu çok yakışır

Eklentiler

• $dfa1fc6b-e237-4c3f-8a24-67ce6a5e35a4.webp
    $dfa1fc6b-e237-4c3f-8a24-67ce6a5e35a4.webp
    9 KB · Görüntüleme: 63
bir de halın çok çokk güzel ama o alan için büyük kalmış biraz :/ hani biraz daha küçük ve puf puf bir halı hoş olmaz mıydı kiii..

aslında halı iki parça yan yana koydum. Tek parça olduğunda gozume hiç hoş gelmedi salon baya büyük sanki boş gibi gozukuyor . Belkide gozum alıştığından olabilir.

canım masaya geçiş için okadar yapıştırmıştım ama haklısın resime bakınca kotu duruyormuş :) yastıkları bende düşünüyorum daha şık olabilir .. tablo konusunda kararsız kaldım hep yakıştırıp alamadım :(:( duvar kağıdı yap dediler ama kotu olur diye onuda yaptırmadım. bide kirayıcım ev sahibi çok pimpirik biri o yüzden yapmayacağım. aynen yaşayan sıcak bir ev olsun istiyorum :)

bak bnm tablolar da bunlar.. benim 6 ay sonra düğünüm var evimizi aldık şuan içini yaptırıyoruz bütün dekor ve aksesuarlar mobilyalar şimdiden kafamda hazır halde :D
ben kendi duvarıma nazar boncuklu olanı düşünüyorum ama snin mobilyaların beyaz belki daha da ruhsuz durabilir ama dediğim gibi turkuaz renk kullanırsan çok da hoş olabilir :)

$04-40181-big.webp$45-17718-big.webp$62-81166-big.webp$89-59588-big.webp$00-81204-big.webp$98-40175-big.webp

aslında halı iki parça yan yana koydum. Tek parça olduğunda gozume hiç hoş gelmedi salon baya büyük sanki boş gibi gozukuyor . Belkide gozum alıştığından olabilir.

neeeeee iki parça yan yana mı koydun derhal kaldırıosun bir tanesini hadiiiiiiiii :OOOO salon büyük olabilir canım ama oturma alanın dar ve o parçalrdan birini bence hmn kaldır :D

Back
X