Bence de bu hali daha guzel ama esim tutturdu bordo yapalim diye..tekliyi bordo kirlentini gri.digerlerini de fotodaki gibi soyledim bakalim nasil olucak gelince atarim fotolarini.ilginiz icin tesekkur ederim:))bence bu hali çok şık, değiştirmeseydin keşke. gri bordo boğucu durur.
Merhaba,yok gri ama isiga gore rengi donuyor.bence de bogucak bordo...esim cok seviyor:))tesekkur ederim ilginiz icinherkes gri demiş bu koltuklar resmen kahverengi değil mi?
bence de bordo boğar mavi tonlarını da düşünebilirsiniz...
Merhaba,bu koltuklari aldim.tekliyi ve kirlentleri bordo yaptiriyorum ama bogar mi acaba.sadece kirlentler hardal mi kalsa yine..fikirlerinize gore arim hemen firmayi:))
Merhaba,di mi ben de dusunemiyorum ama iste esim cok seviyor bordoyu.ben de olsyn dedim bakalim nasil nasil olucak.cok tesekkur ederim yorumunuz icin:))Çok şık hoş bir takım bu rengi de harika.. Bordo rengi de ben çok severim yanyana görmediğim çin pek düşünemedim ama yine hoş durur bence
teüçlüler çok güzel ama teklinin neden kolu yok yaBende de bu takıntı var düşecek gibi hissediyorum kendimi ama güle güle kullanın
tesekkur ederimbegenmenize sevindim:))üçlüler çok güzel ama teklinin neden kolu yok yaBende de bu takıntı var düşecek gibi hissediyorum kendimi ama güle güle kullanın
tesekjur ederim modelin adi mustang ben yaptirdigim icin markasi yok:))koltuklarınız çok güzel hangi marka öğrenebilirmiyim.
yapiliyor bile 15inde gelmis olucak koltuklar..sizin onriniz de guzelmis yine de tesekk_r ederim ilginize:))koltuk takımının rengini değiştirmek mümkün olsa ben daha açık bir renk seçer, yastıkları da ya turkuaz ya mavi yaptırırdım.
Bemce de bogucak...tesekkyrler ilginiz icin:))Kesinlikle bordo bogar rengini belli etmez bi kere. Ama başka renkler deneyebilirsinizz
Tesekkur ederim evet cok ra ha t ve basinuzi yasladiginiz misimlar geriye dogru acilabiliyor..mustang modelin adi.Bu koltuk takimi hangi marka canim? Cok rahat gozukuyor.