Salonumu birlikte yerlestirebilir miyiz?

Bence koltuğun rengiyle değil de kirlentlerin rengiyle oynayabilirsin. Duvar kağıdını asla bordo yapmamalısin. Zaten hareketli olduğundan tv üniten arkasını olabildiğince sade ve vurucu tutmalisin. Fotoğraflarda görünen tv ünitesinin arkası çok güzel mesela taş ve bej gibı açık gri gibi. Bence büyük parçaları koyu renk asla secmemeljsin. İlla bordo rengiyle kombinlemek iztiyorsan kirlentlerin bordo olur çok büyük bi vazo alırsın bordo atıyorum yere koyarsin içine beyaz çiçek koyarsin yada duvara içinde bordo nun bolca bulunduğu tablolar gibi..ama dediğim gibi sadece aksesuarlarla tutarsan Bordoyu çok güzel olabilir.

bence koltuklar bu renkte çok güzel.bordayu hiç karıştırmayın.yastık renklerini değiştirebilirsiniz.mavi yada sarı en güzel giden renkler.mavi seçerseniz perde seçiminizde daha kolay olur ama.mavi fon yaparsınız.yada duvar kağıdını mavi seçersiniz.çizgili duvar kağıdı çok güzel durur.birde ağaçlı dallı duvar kağıtlarını hem seviyorum hemde sizin takımada olur.laura ashleyde var bahsettiklerim gibi bakabilirsiniz.duvar kağıdını aynı tonda seçmemenizi öneriyorum.benim oturma odamda aynı tonda oldu nişanlımın mobilya seçimi yüzünden, biraz boğdu gibi geliyo.perde ve halıyla düzelir inşallah.ya açık renk seçin ya da farklı bi renk katın derim.

Bence koltuğun rengiyle değil de kirlentlerin rengiyle oynayabilirsin. Duvar kağıdını asla bordo yapmamalısin. Zaten hareketli olduğundan tv üniten arkasını olabildiğince sade ve vurucu tutmalisin. Fotoğraflarda görünen tv ünitesinin arkası çok güzel mesela taş ve bej gibı açık gri gibi. Bence büyük parçaları koyu renk asla secmemeljsin. İlla bordo rengiyle kombinlemek iztiyorsan kirlentlerin bordo olur çok büyük bi vazo alırsın bordo atıyorum yere koyarsin içine beyaz çiçek koyarsin yada duvara içinde bordo nun bolca bulunduğu tablolar gibi..ama dediğim gibi sadece aksesuarlarla tutarsan Bordoyu çok güzel olabilir.
Cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin.bana kalsa bodoyu hic bisekilde kullanmicam.esim duvarkagidi olarak istiyor ama yaptirmicam:))hmm hic dikkat etmemistim fotografa incelim duvar kagini cok tesekkur ederim:))

bence koltuklar bu renkte çok güzel.bordayu hiç karıştırmayın.yastık renklerini değiştirebilirsiniz.mavi yada sarı en güzel giden renkler.mavi seçerseniz perde seçiminizde daha kolay olur ama.mavi fon yaparsınız.yada duvar kağıdını mavi seçersiniz.çizgili duvar kağıdı çok güzel durur.birde ağaçlı dallı duvar kağıtlarını hem seviyorum hemde sizin takımada olur.laura ashleyde var bahsettiklerim gibi bakabilirsiniz.duvar kağıdını aynı tonda seçmemenizi öneriyorum.benim oturma odamda aynı tonda oldu nişanlımın mobilya seçimi yüzünden, biraz boğdu gibi geliyo.perde ve halıyla düzelir inşallah.ya açık renk seçin ya da farklı bi renk katın derim.[/QUOTEerkekler hic karismasa aslinda:))ucuncu bir renk pembe mi yapsam acaba ..evet bordo bogucak..tesekku ederim onerileriniz icin :))

erkekler hic karismasa aslinda:))ucuncu bir renk pembe mi yapsam acaba ..evet bordo bogucak..tesekku ederim onerileriniz icin :))

bencede ama karışıyolar işte :) pembede olmaz benca ama siz bilirsiniz.mavi çok canlı olur :) rica ederim :)

Canim koltukların Böyle miydi? Daha Açık renkti diyw hatırlıyorum. Dediğin gibi biraz koyu olmuş oda boğulmuş. Bence fon perde almamalisin zaten parça parça bir sürü pencere var. Fona gerek yok. Tv ünitesinin olcagi duvara beyaz lake TV ünitesi alırsan güzel olur. Masayı kaldırmak yerine o ortadaki koca tekli koltuğu mu kaldırsan ortalık daha açılır gibi. Masanın üzerine masa boyunca uzanan bir lamba takabilirsin veya 2 tane bar lambası gibi beyaz birsey sade kalmış çünkü orası... Masayi taşırsan mutfağa koltukları masanın olduğu yere kaydırman düzgün şekilde konumlandırman çok zor geldi bana. Koyu renk oda döşemek çok daha zahmetlidir. Anca o filmlerde gördüğümüz kadar büyük salonlar koyu rengi kaldırabiliyor..

Canim koltukların Böyle miydi? Daha Açık renkti diyw hatırlıyorum. Dediğin gibi biraz koyu olmuş oda boğulmuş. Bence fon perde almamalisin zaten parça parça bir sürü pencere var. Fona gerek yok. Tv ünitesinin olcagi duvara beyaz lake TV ünitesi alırsan güzel olur. Masayı kaldırmak yerine o ortadaki koca tekli koltuğu mu kaldırsan ortalık daha açılır gibi. Masanın üzerine masa boyunca uzanan bir lamba takabilirsin veya 2 tane bar lambası gibi beyaz birsey sade kalmış çünkü orası... Masayi taşırsan mutfağa koltukları masanın olduğu yere kaydırman düzgün şekilde konumlandırman çok zor geldi bana. Koyu renk oda döşemek çok daha zahmetlidir. Anca o filmlerde gördüğümüz kadar büyük salonlar koyu rengi kaldırabiliyor..
Tesekkur ederim yine usenmeden cevaplamissiniz.mobilyacida o kadar kibar duruyordu ki koltuklar eve gelince sok oldum..masayi kaldirdim su sekilde oldu ve evet fonu gereksiz buldum ama kucuk gereksiz acikta kalan bir pencerevar orayi kapatmak icin fon dusunuyorum..duvar kagidinin yanindaki pencere ama sadece orda fon garip mi durur bilemedim..unite krem ama kapaklari ceviz:KK43:(tek parca fonla bordo koltgn kirlentini turkuaz yapsam nasil olur iyice mi karisir.....

Eklentiler

• IMG-20150817-WA0010.jpg
    IMG-20150817-WA0010.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 75
Tesekkur ederim yine usenmeden cevaplamissiniz.mobilyacida o kadar kibar duruyordu ki koltuklar eve gelince sok oldum..masayi kaldirdim su sekilde oldu ve evet fonu gereksiz buldum ama kucuk gereksiz acikta kalan bir pencerevar orayi kapatmak icin fon dusunuyorum..duvar kagidinin yanindaki pencere ama sadece orda fon garip mi durur bilemedim..unite krem ama kapaklari ceviz:KK43:(tek parca fonla bordo koltgn kirlentini turkuaz yapsam nasil olur iyice mi karisir.....
Bir renk daha katmanı önermem canım. Bu sekilde açılmış baya gerçekten. Tekli koltuğun da bordo orada kaçak madem anca bordo veya hardal rengi fon olabilir oraya. Başka renk katmamani oneririm. Koyu gri hardal bordo bej ceviz rengi... Yeterince renk var zaten. Yeni bir renk daha sokma odaya hardal veya bordo olabilir dediğim gibi... Tv ünitesini keşke tek renk bembeyaz veya bej alsaydin keşke amade böyle yeni bir renk sokma bu odaya

X