salonumda değişiklik yapacağım fikirlerinizi bekliyorum :))

bak canım önce gri koltullarına uygun renkte kırlent kılıfları diktir renk olarak turkuaz olabilir yada senin istediğin farklı canlı birenk ,sonra aynı renkte halı al duvar boyasınıda mavinin açık tonlarında boyadınmı al sana bammbaşka bir salon ayrıca tülün kruvaze kalsın bence daha modern durur, haa birde odantelleri kaldırıp yerine hani şu organze tülden takımlar varya onlardan kullanabilirsin

Son düzenleme:
Benim önerim de bu renk mobilyaya aynı renkten değil de kırmızı bir halı alman.evin havasını baya değiştirir...

Bence vitrin takımında deri olan bölümleri değiştirebilirsin. beyaz kapak kestir sadece deri olan bölümler için. mobilyaları yenilemiş gibi olursun.

Son düzenleme:
ilk yapacağın şey o dantellerden kurtulmak.. tamamen bombos olması da bana hos gelmezçç ama modern sık gorünen organizeden yapılmış takımlar var..onlardan alabilrsin cok pahalı bısey degil. orta sehpaya konulaan sık bı aksesuarda havayı cok degistiriyor.. evet odan cok grı renk hakiminde.. belirli bi renk secip o renk dahilinde aksesuarlarda sıklıgı yakarsın.. mesela pembe tonlarında devamı sağlayabilirsin.. pembe renk tonlarında tablo biblo saat gibi...

ilk yapacağın şey o dantellerden kurtulmak.. tamamen bombos olması da bana hos gelmezçç ama modern sık gorünen organizeden yapılmış takımlar var..onlardan alabilrsin cok pahalı bısey degil. orta sehpaya konulaan sık bı aksesuarda havayı cok degistiriyor.. evet odan cok grı renk hakiminde.. belirli bi renk secip o renk dahilinde aksesuarlarda sıklıgı yakarsın.. mesela pembe tonlarında devamı sağlayabilirsin.. pembe renk tonlarında tablo biblo saat gibi...

tşk ederim dantelleri tamamen kaldırdım. halıyı değiştirme şansım yok 7 ay önce k. validem aldı :( hala borcunu ödüyor :) koltuk kılıflarını diktirdikten sonra yeniden düzenlicem o zaman odanın biraz açılacağını düşünüyorum

arkadaşlar evimin salonunda değişiklikler yapma isitiyorum çok kasvetli geliyor bana eşyaları değiştirmeden nasıl değişiklik yapıcam bilmşyrum fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
Eki Görüntüle 375486 Eki Görüntüle 375490 Eki Görüntüle 375489 Eki Görüntüle 375488 Eki Görüntüle 375487 Eki Görüntüle 375485 Eki Görüntüle 375484 Eki Görüntüle 375483 Eki Görüntüle 375482 Eki Görüntüle 375481 Eki Görüntüle 375491

salonuma nasıl tarzda bi avize uygun olur ?

koltuklarımın siyah deri olan çevresini beyaz deri ile kaplatıcam sizce çok çiğ durur mu ??

beyaz deri bence hoş olur hem moda da...ama desenli yastıklarını grili beyazlı yapman lazımki bütünlük sağlasın.yoksa pek uyumlu olmaz

mrb kızlar 1 yılı aşkın bi süre sonra yine ben ..

salonda sayenizde bi çok değişiklik yaptım ve çok güzel oldu

şimdi badana yapıcaz konsolun aynasını çıkartıp tv yi duvara montelicez arkasına duvar kağıdı alıcam taş desenli çok açık gri doğal taş desen mi alsam yoksa mürdüm gri desenli kağıt mı alsam kararsız kaldım .

bu arada koltuklarıma örtü diktirdim beyaz.
ve konsol resimdeki duvarda değil ikili kanepenin bulunduuğu duvarda olacak yeni yeri orası artık

ama çabuktk karar vermem gerekyor fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim iyi akşamlarr

eğer imkanınızın varsa gri mobilyaları beyaz lakeye boyauara çok ferah bir oda eldeedebilirsiniz koltuklarında kılıflarını değiştirebilirsiniz. tabi mobilyaları boyatmak oldukça pahalı olabilir. gümüşlükten keşke kurtulabilseniz. yada içindekı bardakları falan apalı bir dolaba istıfleyıp içine daha modern ve açık renk seramık objeler alabilirsnizi.

bence artık grıden vazgeçin duvar kağıtlarını daha renkli seçimlerden yana kullanın evinizin yeni halını de eklerseniz çok merak ettim

gümüşlükleri yan yana konumlandırın içindeki dantelleri sarkık sermeyin sermek istiyorsanız ortalayın daha fresh bir görüntü elde etmiş olursunuz vitrinlerin önüne teklileri koyun arasına sehpa olmasın su resimdeki gibi içine bardakları objeler, dagınık koyun her an almaya hazır gibi sevdiğiniz bir iki tane kitapları koyun <3
koltuklarınıza beyaz bir örtü serin üzerine sevdiğiniz renklerdeki mini yastıkları serpiştirin pembe mor turkuaz vb .
canlı cicekleri orta sehpanıza koyun baharımsız bir hava versin ben seviyorum canlı çicek evde
halınızı değiştirme sansınız var ise düz tonlarda acık tonlarda ve desensiz olmasına gayret gösterin esyalarınız zaten güzel bırakın star halınız değilde esyalarınız olsun
siyahla mor dore uyumunu seviyorum konsolunuzun üzerine bu tonlarda ya mor ya da dore objeler koyun bunlarsamdan cam kadehler mor veya dore vazolar cam şişeler vb
perdeleriniz stor veya desensiz düz beyaz bir tül olabilir odasınızı geniş ve ferah gösterecektir.
son olarak ikili koltuklarınızın birinin duvarına beyaz cerceveler asın irili ufaklı eglencel, vakitlerinizin anılarını tasıyan yada sevdiğiniz doga fotoları vb <3 odanızın görüntüsü değişecektir.bahar evinizede gelecektir :):)

bunlarda örnekleri kitaplık yerine vitrinlerinizi düşünün
ve konsolunuzun objeleri için fikir <3 $images.webp$images (1).webp

arkadaşlar eşimle koltuk takımı almaya karar verdik bu çok yıprandı ve beğenerek almamıştık :(
bi kaç model baktım netten fakat yemek odamada uyumlu olmasına dikkat ederek seçtim bi kaç tane sizce hangisi uyar evime ?
$nitol_koltuk_takimi.webp$seren_koltuk_takimi.webp$ela_koltuk_takimi.webp$kuba_koltuk_takimi.webp

Back
X