salonumda değişiklik yapacağım fikirlerinizi bekliyorum :))

madem 4 yıl sonra evine çıkacaksın hiç masrafa girmeden biraz daha dayan derim.sadece kırmızı aksesuarlarla renklendirebilirsin.bardaklar benimde gözümü batmıştı ,kaldırdım demişsin iyi yapmışsın.halın güzel ,güle güle otur

Mrb cnm ;
*Şayet imkanlar elveriyorsa koltuklarını krem renk kumaşla kaplat.Arkadaki sırt minderlerini fuşya-krem yaptır.
Kumaş kaplatamazsan krem renk düz bir örtü diktir,ama mutlaka o sırt minderlerini renklendir.
*Yine şartlar elveriyorsa mobilyalarını krem renge boyat .Boyatamam dersende kalsın,konsolun arkasındaki duvari fuşya renge boyat,üzerine tv ni koy ünite gibi olsun.O gri tv dolabından kurtul.
*Dantelleri,çiçekleri mutlaka kaldır.
Aklıma gelenler bunlar kolay gelsin.
Ha birde değişiklik yaptıktan sonra lütfen odanın yeni halini buraya ekle ki görelim.
Antalyadan sevgiler

tatlım ben bugün koltuk örtüsü için kumaş aldım adına pike kumaş dedi kumaşçı . ben şimdi nasıl yapsam bilemedim koltuklarımın kenarları ve alt kısmı deri olduğu için onlara dokunmayı dşünmedim sadece oturma ve sırt kısmına örtüyü örtsem bide yastıklarına kılıf diktircem ama ne renk olur ki ? off yaa diğer herşeyi halletim bi bu kalmıştı bunuda yardımlarınızla bitirince resimleri eklicem ayrıca herkese teşekkürler :)

Az masrafla yapabileceğin bazı değişiklikler önerebilirim.

Öncelikle,o pembe orkidelerin rengi çok yakışmış.
Koltuklardaki tüm desenli yastıkları,o renkte kılıflarla kaplayabilirsin.
Sanırım 2 kare+2 dikdörtgen yastık var.Fazla birşey tutmaz.
Pembe cam 1-2 aksesuar katabilirsin.
Pembe sevmiyorsan o yastıkları beyaz yapabilirsin.

Tekli koltukların arasındaki sedefli sehpa,dekora uymamış.Zigonlar da öyle.
Onların yerine beyaz sehpa ve beyaz zigonlar alabilirsin.

Sehpa :

sehpa < LINDVED | IKEA Türkiye

Halını beyaz veya beyaza yakın,sade bir halıyla değiştirebilirsin.
Veya yine beyaz kare bir orta sehpası alabilirsin :

orta sehpa < LACK | IKEA Türkiye

Orta sehpası alırsan,zigondan vazgeçebilirsin.

griye en çok yakışan renkler mor ve pembe tonlarıdır.koltuklarının ortasındaki yastıkları bu renkteki kumaşla kapla bence. ve aynı renk tonunda aksesuarlar al evine.yani konsolunu tamaen o renklerden arındır. o örtüler çok kötü durmuş onları kaldır. tekli vitrininide arkasına aparat filan takarak tv ünitesi gibi kullanabilirsin.enine çevirerek,bir yerde görmüştüm.vitrinindeki fotoğraflığı duvara asabilirsin.canlı çiçek hoş durmamış.kelebeklerde hoş değil canım.onun yerine pembe mor ağırlıklı bir resim asabilirsin.senin evine renk lazım anlayacağın:21:

griye en çok yakışan renkler mor ve pembe tonlarıdır.koltuklarının ortasındaki yastıkları bu renkteki kumaşla kapla bence. ve aynı renk tonunda aksesuarlar al evine.yani konsolunu tamaen o renklerden arındır. o örtüler çok kötü durmuş onları kaldır. tekli vitrininide arkasına aparat filan takarak tv ünitesi gibi kullanabilirsin.enine çevirerek,bir yerde görmüştüm.vitrinindeki fotoğraflığı duvara asabilirsin.canlı çiçek hoş durmamış.kelebeklerde hoş değil canım.onun yerine pembe mor ağırlıklı bir resim asabilirsin.senin evine renk lazım anlayacağın:21:

evet canım bana renk lazım tekli vitrini tv ünitesi gibi kullanamam :/ çünkü kullanacak duvarım yok. ben koltuk örtüsü için ekru renkte kumaş aldım. ama dediğim gibi yastık kılıfları için kumaş almadım. koltukların yan deri kısımlar açıkta kalıcak sadce ortaya örtü kullanacağım bu durumda yinede pembe yada mor yastık kılıfımı kullanayım sence? bide konsolu o renklerden arındır demişsin cnm hanig renklerden beyaz seramikler ve pembe çiçek detaylar var onları mı kaldırayım?

evet canım bana renk lazım tekli vitrini tv ünitesi gibi kullanamam :/ çünkü kullanacak duvarım yok. ben koltuk örtüsü için ekru renkte kumaş aldım. ama dediğim gibi yastık kılıfları için kumaş almadım. koltukların yan deri kısımlar açıkta kalıcak sadce ortaya örtü kullanacağım bu durumda yinede pembe yada mor yastık kılıfımı kullanayım sence? bide konsolu o renklerden arındır demişsin cnm hanig renklerden beyaz seramikler ve pembe çiçek detaylar var onları mı kaldırayım?

bence koltuklarının modeli çok hoş.rengide güzel yalnızca halını yanlış seçmişsin ,aksesuarların yanlış.bence halın değişemeyeceğine göre yastıklara örtü diktirmen daha az maliyetli olur. koltuk örtüsü bence hiç hoş durmuyor koltuklarının modeli bozulur o bakımdan yastık kılıfları dedim.oda sadece yaslanılan kısımlar yeterli olur.hatta sadece ortadaki desenli yastıklar bile yapılsa çok hoş olur.konsoloun üzerindede maddi imkan varsa tamamen yastık renginde mesela pembe aksesuarlar olabilir. yoksa siyah olanları alıp beyazlar kalıp yerlerine pembeli şeyler koyabilirsin. beyazlar hoş çünkü.vitrin içindeki aksesuarlarıda azalt bence. göz yoruyor onlar

bence koltuklarının modeli çok hoş.rengide güzel yalnızca halını yanlış seçmişsin ,aksesuarların yanlış.bence halın değişemeyeceğine göre yastıklara örtü diktirmen daha az maliyetli olur. koltuk örtüsü bence hiç hoş durmuyor koltuklarının modeli bozulur o bakımdan yastık kılıfları dedim.oda sadece yaslanılan kısımlar yeterli olur.hatta sadece ortadaki desenli yastıklar bile yapılsa çok hoş olur.konsoloun üzerindede maddi imkan varsa tamamen yastık renginde mesela pembe aksesuarlar olabilir. yoksa siyah olanları alıp beyazlar kalıp yerlerine pembeli şeyler koyabilirsin. beyazlar hoş çünkü.vitrin içindeki aksesuarlarıda azalt bence. göz yoruyor onlar

halı kayınvalidemin hediyesi ve çoook yeni o nedenle değiştiremiyorum :( koltuk örtüsünü öyle bi diktiricemki örtü olduğu belli olmayacak . yastık kılıflarınıda mor yada mürdüm düşünmüştüm. konsolun üzerindeki aksesuarların siyah olanlarınıda mor ojeyle güzelce boyamayı düşünüyorum :) maddi olarak şu an imkanım olsa hepsini atıp ikeadan koltuk kanepe tv. ünitesi kitaplık alırdım ama işte başta alındı bunlar çok pişmanım çoookk :((

Merhaba,

Fotoğrafları ilk gördüğüm anda aklımdan geçenleri sizinle paylaşayım izninizle;
çok net anlayamasam da sanırım mobilyalarınızın bazı kısımları deri desenli. buralarda, istediğiniz tonlarda kumaş pazarlarından bulacağınız parça deri ile kaplama yapabilirsiniz.
detay değişiklik için kulpları da farklı model seçebilirsiniz.
koltukların minder ve yastıklarını birbirine zıt ama uyumlu renk kumaşlarla kaplayabilirsiniz.
halıda daha uzun tüylü yumuşak tercihler yakışacaktır.
vitrininizi boşaltmanızı isteyemeyiz sanırım. onca eşyayı nereye koyacaksınız. ama dantelleri kaldırıp biraz daha sadeleştirebilirsiniz.
üçlü minik vazo gayet güzel diğerleri fazla.
renk sevip sevmediğinizi bilmediğimden renk örneği vermedim.yalnız en büyük değişikliği duvar boyası yapacaktır. hatta sadece konsol arkasını bile daha yumuşak ve sıcak bir renge boyamanız ya da kaplamanız yeterli olacaktır
Her şey gönlünüze göre olsun

Son düzenleme:
Merhaba,

Fotoğrafları ilk gördüğüm anda aklımdan geçenleri sizinle paylaşayım izninizle;
çok net anlayamasam da sanırım mobilyalarınızın bazı kısımları deri desenli. buralarda, istediğiniz tonlarda kumaş pazarlarından bulacağınız parça deri ile kaplama yapabilirsiniz.
detay değişiklik için kulpları da farklı model seçebilirsiniz.
koltukların minder ve yastıklarını birbirine zıt ama uyumlu renk kumaşlarla kaplayabilirsiniz.
halıda daha uzun tüylü yumuşak tercihler yakışacaktır.
vitrininizi boşaltmanızı isteyemeyiz sanırım. onca eşyayı nereye koyacaksınız. ama dantelleri kaldırıp biraz daha sadeleştirebilirsiniz.
üçlü minik vazo gayet güzel diğerleri fazla.
renk sevip sevmediğinizi bilmediğimden renk örneği vermedim.yalnız en büyük değişikliği duvar boyası yapacaktır. hatta sadece konsol arkasını bile daha yumuşak ve sıcak bir renge boyamanız ya da kaplamanız yeterli olacaktır
Her şey gönlünüze göre olsun

koltuklarımın oturma ve sırt kısmını örtmek için ekru renk döşemelik kumaş aldım. ama yastıklarını hangi renk kılıf diktireceğime karar veremedim. yastıkları mor düşünüyordum ama yakışır mı bilemedim. sonuçta koltuğun kenarları siyah deri orta kısım ekru döşeme yastıklar mor üçü bi arada nasıl durur ki ? çok fena karıştırıcam sanırım

bide aslında şöyle bişey var ben o büyük yastıkları kullanmak istemiyorum çünkü oturduğumuzda onları kaldırmak zorunda kalıyoruz koltukta çok yer kaplıyolar acaba onları tamamen kaldırıp küçük küçük bi kaç tane renkli kırlentler mi kullansam acaba daha güzel olur sanırım :)

arkadaşlar evimin salonunda değişiklikler yapma isitiyorum çok kasvetli geliyor bana eşyaları değiştirmeden nasıl değişiklik yapıcam bilmşyrum fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
Eki Görüntüle 375486 Eki Görüntüle 375490 Eki Görüntüle 375489 Eki Görüntüle 375488 Eki Görüntüle 375487 Eki Görüntüle 375485 Eki Görüntüle 375484 Eki Görüntüle 375483 Eki Görüntüle 375482 Eki Görüntüle 375481 Eki Görüntüle 375491

aklıma bişey geldi acaba bu konsolun arkasındaki duvarın tamamına pudra pembesi tonlarında duvar kağıdı kaplasam mı? odaya renk gelir mi yoksa komik mi olur acaba?

Herşeyi koyu renkle alman pek iyi olmamış çok tıkış tıkış duruyo basık olmuş. Halını çok beğendim. Bence odanda ki fazlalıkları atarak işe başlayabilirsin. Çiçekler ve dantelleri kesinlikle kaldırmalısın. Zigon sehpanı ve iki tekli koltuk arasında duran sehpayı değiştir canım. Ayrıca pudra pembesiyle gri normalde güzel duruyo fakat sen bu odanın tek duvarına pudra pembesi boyatırsan çok alakasız durur canım.

koltuklarımın oturma ve sırt kısmını örtmek için ekru renk döşemelik kumaş aldım. ama yastıklarını hangi renk kılıf diktireceğime karar veremedim. yastıkları mor düşünüyordum ama yakışır mı bilemedim. sonuçta koltuğun kenarları siyah deri orta kısım ekru döşeme yastıklar mor üçü bi arada nasıl durur ki ? çok fena karıştırıcam sanırım

daha fazla renk kullanmamak kaydıyla olabilir. bir önerim daha olacak.
kanepede siyah deri- ekru minderler- mor yastıklar,
tekli koltuklarda siyah deri- mor minderler- ekru yastıklar

arkadaşlar evimin salonunda değişiklikler yapma isitiyorum çok kasvetli geliyor bana eşyaları değiştirmeden nasıl değişiklik yapıcam bilmşyrum fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
Eki Görüntüle 375486 Eki Görüntüle 375490 Eki Görüntüle 375489 Eki Görüntüle 375488 Eki Görüntüle 375487 Eki Görüntüle 375485 Eki Görüntüle 375484 Eki Görüntüle 375483 Eki Görüntüle 375482 Eki Görüntüle 375481 Eki Görüntüle 375491

merhaba evinizi inceledim çok büyük değişiklik yapamayacaksanız koltukta ki yastıkların kumaşlarını değiştirebilirsiniz koltuğun tamanını başka kumaşla kaplatsanız daha da güzel olur eğer imkanınız varsa duvar kağıdı olabilir halıyı açık renk seçebilirsiniz ayrıca salonunuza bence büyük bir resim asmalısınız siyah beyazdan ziyade renkli kırmızıyı sarıyı barındıran olabilir ikea'da çok güzel büyük boy fotoğraf ve resimler var.Birde sehpa alırsanız eğer toz pembe gibi alabilir mevcut varsa boyatabilirsiniz:)

http://www.ikea.com.tr/urundetay/70167478/vilshult_resim.aspx

Son düzenleme:
bence;

1) tahta eşyaları yani dolapları açık renge boyayın; boyayan arkadaşlar var ve çok güzel oluyor; yeni gibi.

2) koltuklarınızı bir mobilyacıya gidip daha açık renkte ya da renkli kumaşlarla kaplatabilirsiniz. bu masraflı olur diyorsanız sizinde düşündüğünüz gibi belki renkli koltuk kılıfları işinize yarayabilir.

3) eğer üste saydığım iki maddeyi uygularsanız düşündüğünüz gibi bir duvarına renkli duvar kağıdı kullanabilirsiniz. çünkü siyah mobilyalı evlerde birde duvar kağıdı çok kapatıyor; insanın ruhu sıkılıyor.

4) kendinizce gereksiz gördüğünüz aksesuarları atarsanız bence az masrafla çok hoş bir salonunuz olur.

tşk ederim. kırık beyaz kalın bi kumaş aldım. onunla kanepelere kılıf dikticem . teklilerde başka kumaş almam gerekiyor elimizde yetmiyor çünkü :( onada renkli bi kumaş seçmeyi düşünüyorum

eşyaların çok koyu renk canım ya tıpkı benim evim gibi :( bende evimi ranklerdirmek ve açmak istiyorum hayırlısıyla yakın zamanda yapacağım perden çoookk şık hem klasik hem spor çok beğendim koltuklarına ikeanın kılıflarından diktir bence ondan sonra zaten evin yavaş yavaş düzene girer canm sana kolya gelsin

Daha fazla ayna kullanabilirsin. o kelebek aynalar yerine açık renk bir tablo güzel olur. Birde Konsolunun siyah kapaklarını bir marangoza götürüp çerçeve şeklinde kestir ve içine cam tak bence... Aksesurlarınıda açık renk seçebilirsin..

tatlım bence salonun gayet şık neden değiştirmek istiyorsunki bu kadar? sadece biraz renklendirebilrsin oda tablo aksesuarla fazla değişime ihtiyacın yok bence

bak şimdi gördüm kılıf diktirecekmişsin açık renkmiş kumaşın. onu bi diktir bak o zaman evin havası nasıl değişiyor. hem eşylarında çok güzel bence yemek odan spor ve modern.

Back
X