salonumda değişiklik yapacağım fikirlerinizi bekliyorum :))

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
arkadaşlar evimin salonuunda değişikikler yapma isitiyorum çok kasvetli geliyor bana eşyaları değiştirmeden nasıl değişiklik yapıcam bilmşyrum fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ...

Son düzenleyen: Moderatör:
kruvaze perdeyi açtırdım düz perde olarak kullanıyorum şu an güneşlik yerine stor perde aldım gri fon perdelerim vardı onlarıda taktım. resimleri önceden çekmiştim. herşey çok gri evimde ondan çok sıkıldım nasıl değişiklik yapabilirim bilmiyorum

koltuğunuzdaki kırlentler gri yerine beyaz,pembe vs. renkler olabilir.Dantelleri çıkarabilirsiniz.

koltuklarıma beyaz örtü diktirmeyi düşünüyorum ikea nın koltuk kılıflarından düz dikim. önerilerinizi dikkte alarak bişeyler yapıcam

arkadaşlar evimin salonunda değişiklikler yapma isitiyorum çok kasvetli geliyor bana eşyaları değiştirmeden nasıl değişiklik yapıcam bilmşyrum fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
Eki Görüntüle 375486 Eki Görüntüle 375490 Eki Görüntüle 375489 Eki Görüntüle 375488 Eki Görüntüle 375487 Eki Görüntüle 375485 Eki Görüntüle 375484 Eki Görüntüle 375483 Eki Görüntüle 375482 Eki Görüntüle 375481 Eki Görüntüle 375491

Benim fikrim şunlar. Şahsen odada çiçek olmasından hoşlanmıyorum ( canlı çiçek) sizinki de biraz solmuş onu çıkabilirsiniz. Vitrinde çok kalabalık çiçek felan var onları da temizleyin sadelik iyidir. zigon sehpanızı sevmedim :/ ORdaki gri pullu çiçeği sevmedim şıklıktan uzak. Beyaz aksesuarlar çok hoş. Birde tekli vitrin ne deniyorsa ona koltuğun arkasında olan. Onu atıverin hoş durmamış. Yani işe odayı sadeleştirmekle başlayın bence. Perdenizde çok şık bu arada.

Benim fikrim şunlar. Şahsen odada çiçek olmasından hoşlanmıyorum ( canlı çiçek) sizinki de biraz solmuş onu çıkabilirsiniz. Vitrinde çok kalabalık çiçek felan var onları da temizleyin sadelik iyidir. zigon sehpanızı sevmedim :/ ORdaki gri pullu çiçeği sevmedim şıklıktan uzak. Beyaz aksesuarlar çok hoş. Birde tekli vitrin ne deniyorsa ona koltuğun arkasında olan. Onu atıverin hoş durmamış. Yani işe odayı sadeleştirmekle başlayın bence. Perdenizde çok şık bu arada.

teşekkür ederim. o tekli gümüşlüğü bende sevmiyorum ama evde koyacak yer yok malesef :( diğer gümüşlükteki çiçeği vs. atın demişsin ben ordaki dantelleri kaldırdım ama o bardaklar kadehler nasıl oldu bilemedim bi süre sonra onları kaldırıp beyaz seramik aksesuarlar alıcam oraya. bide perdemi düz perdeye çevirdim ama kruvazemiyi beğenmişsiniz öylemi yapsam yine :/

teşekkür ederim. o tekli gümüşlüğü bende sevmiyorum ama evde koyacak yer yok malesef :( diğer gümüşlükteki çiçeği vs. atın demişsin ben ordaki dantelleri kaldırdım ama o bardaklar kadehler nasıl oldu bilemedim bi süre sonra onları kaldırıp beyaz seramik aksesuarlar alıcam oraya. bide perdemi düz perdeye çevirdim ama kruvazemiyi beğenmişsiniz öylemi yapsam yine :/
Niye bozdun ki bence hoş durmuş. Vİtrini de kullanmak zorunda değilsinki bence. sat yada at çokta önemli değildir heralde :18:

uzun duvarın bir tanesini kırmızı ya da fuşya duvar kağıdı yapabilirsin. diğer büyük duvara da o renklerde gri de içinde çok az olcak şekilde bir tablo olabilir. yada konsolun aynasını kaldırıp tablo aşabilirsin

Niye bozdun ki bence hoş durmuş. Vİtrini de kullanmak zorunda değilsinki bence. sat yada at çokta önemli değildir heralde :18:

stor perdem yoktu akşamları güneşlik güzel durmuyordu o nedenle bozmuştum stor perdemi yeni aldım şimdi tekrar kruvaze yapıcam perdemi saol cnm vitrini nette satışa koydum bile satılırsa o paraylada aksesuar alırım :D

stor perdem yoktu akşamları güneşlik güzel durmuyordu o nedenle bozmuştum stor perdemi yeni aldım şimdi tekrar kruvaze yapıcam perdemi saol cnm vitrini nette satışa koydum bile satılırsa o paraylada aksesuar alırım :D

Çok hızlı çıktın sende :)) Hadi hayırlısı olsun :)

canım hakketten çok kasvetli eşyaların ama küçük süsler ve aksesuarlarla güzelleşir emin ol bence kırmızı renkleride düşün kırmızı kırlentler felan kırmızı objeler bence yakışır görür görmez aklıma bunlar geldi ama oturma düzeni güzel bence birde tekli koltukların ortasındaki sehpayı beyaza boyatabilrisn bende evim şahaneyi izliyorum bu aralar onlardan fikir ediniyorum işte

canım hakketten çok kasvetli eşyaların ama küçük süsler ve aksesuarlarla güzelleşir emin ol bence kırmızı renkleride düşün kırmızı kırlentler felan kırmızı objeler bence yakışır görür görmez aklıma bunlar geldi ama oturma düzeni güzel bence birde tekli koltukların ortasındaki sehpayı beyaza boyatabilrisn bende evim şahaneyi izliyorum bu aralar onlardan fikir ediniyorum işte

3 lü zigon sehpa almayı düşünüyorum ama karar veremedim hani şu üçlü siyah beyaz kırmızı renki olanlar var belki görmüşsündür papatya , yuvarlak ve kare şekillerinde onun beyazını alıcam. adam edermiyim onu bilmiyorum bu odayı :((

1-bence parden bu şekilde kalmalı şu anki moda hem de daha ferah gösterir evini
2-konsolun arka duvarını duvar kağıdı yap açık renk göreceksin evin havasını çok değiştirecek.
3-vitrini kaldırana kadar için güzelce boşalt dantelleri kaldır ve süs eşyalrını seyrek seyrek yerleştir.
4-koltukların yerini de değiştir değişiklikte evin havasını değiştiriyor.
5-vitrini köşeli koymanı tavsiye ederim sadece koltuk yüzlerini değiştirebilirsin açık renk yaptırıp yastıklarını çiçekli yaptırabilirsin ek bi kaç yastık koydurabilirsiniz. o zamanda çok değişiklik olur

Back
X