Salonuma Perde Seçimine Yardım Eder misiniz?

canavar

Yılmak yok. Yola devam...
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.779
184
688
İzmir
Fotoğrafları ekledim
Kanepeler keten dokuma renkleri krem
üstündeki yastıklar bordo, yeşil, beyaz, krem ve siyah
koltuk ise bordo

halıda da siyah ve bordo mevcut
halı koltuk takımına göre biraz daha klasik gibi duruyor ama değiştirme şansım yok
şu durumda bana perde seçimi ve rengi konusunda yardım eder misiniz?
Fotoğraflarda da görüldüğü üzere karşı apartman yakın
balkonu kapatıp kapatmamaya daha karar veremediğim için güneşlikli veya storlu bir şeyler lazım ama karar veremiyorum

salonunuz modern görünümlü o yüzden bence böyle bişeyler yapabilirsiniz

canım öncelikle koltuklarını çok beğendiğimi söyleyim çok hoşuma gitti spor bir model en güzeli stor perde krem rengi stor perde çok uyumlu olur bence.

canım öncelikle koltuklarını çok beğendiğimi söyleyim çok hoşuma gitti spor bir model en güzeli stor perde krem rengi stor perde çok uyumlu olur bence.

beğenmene sevindim bende severek aldım
mağazada klasik alacaktım ama o kadar klasik tarzın içinde bana yandan yandan göz kırptı sanki
zebra storları az kurcalayayım bu akşam
teşekkürler

koltukarın çok güzel canım güle güle kullan ama halın gerçekten çok klasik kalmış bence halıyı şimdi degilse bile yakın zamanda degistirmeyi düsünüyorsan modern bi perde seç halıyı değiştirene kadar idare et ondan sonra rahat kullan.zebra perde olabilir mesela ama kullananlar kararttığını soyluyor biraz.ama yok bu gün yarın halıyı degistiremem ozamana kadar perde yeniden eskir diyorsan perdeyi zebra seçsen bile bi sekilde bi fon ayarla biraz o modernliği kır,ornegin bej tonlarında pileli bi zebra ve hafif simli ip perdeyi fon olarak kullanabilirsin.yada biraz ışıltılı halıdaki o motiflere benzer bi fon perdesi örneğin rengi bej üzerine minik kırmızı çicekler ,motifler olabilir.aklıma şuan gelenler bunlar canım.

beğenmene sevindim bende severek aldım
mağazada klasik alacaktım ama o kadar klasik tarzın içinde bana yandan yandan göz kırptı sanki
zebra storları az kurcalayayım bu akşam
teşekkürler

İyiki kırpmış canavarım.Klasik mobilyayı sevmiyorum ben.O mağzaya ben gitsemdi bu koltuklar bana yandan yandan değil karşıma geçerde kırpardı göz

Beyaz zebra storu kesin yaptirmalisin bu takima ustune ip perde yada beyaz tulden kruvaze mukemmel olur ip perdeni siyah kirmizi secersen mukemmel olur benim mutfagimda var evimin resimlerine bakabilirsen gorursun cok sik duruyor.zebralarda simli pliseli favorim bilgine.

bence koyu renkler yeterince var gibi salonda, açık renkler kullanırsan perdelerde odayı genişletmiş olursun hem. Bence eğer bulabiliyorsan krem ama üzerinde ince bordo detaylar olan bir perde süper olur. Güneşlikleri de açık renk almalısın bence yine ferah bir görüntü oluşturmak adına.
Stor perdeleri bende çok beğeniyorum ama sürekli perde açıp kapayan biriysen önermiyorum ben açıkcası, bir perde kolaylığında olmuyor açıp kapaması

stor bence de çok modern ve spor bir hava katıyor, ancak zebra deseni göz yorabilir sonuçta odanın içinde sürekli bakmak zorunda kalacaksınız. Bunu da bi düşün derim

zebra stor mu kullanayım:44:

canavarım,
mobilyalarını güle güle kullan spor mobilyaya klasik tül perde yakışmıyor, zebra güzel duruyor, gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz ama benimde mobilyam spor, bilindik tül perde mobilyamı hem sıradanlaştırdı hemde klasik bir hava yarattı, zebra yaptırdım salonun havası değişti, bir düşün derim

yorumlar için herkese çok teşekkürler
sayenizde aklımda bir şeyler oluşmaya başladı

halılarımıda çok seviyorum
temizlenmesi kolay, çabuk kuruyor v.s. desenleri çok hoşuma gitmişti alırken
dediğin gibi zebra üstüne fonlarla uyum yakalamak mantıklı geldi

İyiki kırpmış canavarım.Klasik mobilyayı sevmiyorum ben.O mağzaya ben gitsemdi bu koltuklar bana yandan yandan değil karşıma geçerde kırpardı göz
teşekkürler elifim
bir gün gelde seni ağırlayayım hala daha beklemedeyim bilesin

senin evin dekorasyonuna bayılmıştım
özellikle salon perdelerin ve koltukların çok çok güzeldi
ip perdeyi 2-3 yıldır kullanıyorum eski evimde fon ve ip vardı
panjur vardı sıkıntı olmamıştı ama burada salonun ufak oluşu akşamları mecburi kalın perde kullanma zorunluluğundan 3 ayda bıkkınlık geldi
koltukları almadan önce kruvaze altına stor yanlara fon diye karar vermiştim
koltukları spor alınca bu fikirden vazgeçmek durumunda kaldım

açık renk olarak krem ve ekru düşündüm
fonlar belki desenli olabilirdi ama zebra yaparsam onlarıda desensiz seçerim tahminim
mecbur her akşam kapatıyorum
bende kenardan perdeyi çekmekten daha kolay olur stor ipi çekmek diye düşünmüştüm:18:

stor bence de çok modern ve spor bir hava katıyor, ancak zebra deseni göz yorabilir sonuçta odanın içinde sürekli bakmak zorunda kalacaksınız. Bunu da bi düşün derim
göz yorma kısmı aklıma gelmemişti karar verirken bunuda düşüneyim

teşekkürler munem
evet klasik hoş gelmiyor göze sanki koltuklar yeni alınmışta perdeler eski dekordan kalmış gibi duruyor

stor yerine bu tarz bir katlamalı perde nasıl olur
boncuk v.s. olmadan yanlarda da fon olsa

avrupa avrupa dizisinde denk geldim
önde kalın perdeler arkada ip perdeler ama ip kısımları bayağı kalın bu tarz bir şey kullansam ama kalın perdeleri katlamamalı yaptırsam olur mu ki?

zebra perde en güzeli çünkü oldukça spor... benim oturma odamda böyle bi köşe takımı var orada zebra kullandım gayet hoş durdu... ama farklı birşey olsaun dersen ip perde de şık olabilir

Neredeyse bir sene geçti ve salonuma içime sinen bir şey yapabildim.
İp perdeden vazgeçemiyorum o yüzden renk tonunu ekru olarak değiştirerek yere kadar ip perde taktım
arkasında gene krem ekru karışımı desenli stor kullandım
en üsttede sadece dekor amaçlı tüllerden fon yaptım
biraz spor ve klasik karışımı oldu
storları 160 tl aldım 50 tl montajlattım (balkon tarafının daraltılması, kornişleri öne almak v.s. gerekiyordu)
siyah tülleri 40 tl aldım kendim diktim. daha duvar kancaları var(5 lira) artık evin erkeği ne zaman takarsa bilinmez...
ip perdeleren netten aldım 60 tl
toplamda bana maliyeti 365 tl

Son düzenleme:
hoş olmuş..huzurla oturun ınşaallah..
bu arada koltuklar mı degıştı:)

hoş olmuş..huzurla oturun ınşaallah..
bu arada koltuklar mı degıştı:)
teşekkürler canım
evet koltuklarda değişti
renkler fazla canlı olunca uymadı perdelere
artık turkuaz mavisi yeşili dekor objeleri ile canlılık katacağız
Eki Görüntüle 951420 Eki Görüntüle 951421 bunlar nasıl bence böyle birşey yapmalısın çok yakışacaktır.

canım teşekkürler fikrin için perde seçimini yaptım en alttaki mesajda fotoğraflayıp koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…