desenli şifon uzun tüller ve arkada stor perde olabilir
uzun cama olur da kısa cama olur mu şifon tül bilemiyorum. çünkü kısa camın önünde kalorifer peteği var uzun tül hoş durmuyor ama şifon tülleri bir bakayım. çok teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
desenli şifon uzun tüller ve arkada stor perde olabilir
arkadaşlar aranıza yeni katıldım. çok güzel bir site ve herkesin birbirinden değerli görüşleri var. salon perdelerim konusunda yardımınıza ihtiyacım var. yaklaşık 1 ay sonra yeni evime taşınacağım, en kararsız kaldığım yer salon perdeleri. salonumda yere kadar bir fransız cam bir de yarım cam bulunuyor. her iki cama nasıl bir perde yaptırmalıyım. bu arada koltuklarım düz kahve, yastıkları krem kahve desenli modern koltuk takımı. tv ünitesi ve yemek masası koltuklarla uyumlu krem ve ceviz. acil yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
benım camlarımda fransız ben kruvaze yaptırdım guneslık olarakta çift yönlu kullanılan zebraları tercıh ettım katlamalılar hoş durmuyo uzun camlara yada uzun tül yaptırcaksın onlarda harıka duruyo ama yaptırırken büzgülerinden kaçma 1 e 3 tül kullanırsan cok cok süper duruyo ama sakın katlamalı yapmaaa
slm bence fransız camlarda en güzel ip duruyo altına stor yaptırın eteği modelli olsun iplerin üstünede tülden fon yaptırın krvaze tarzı olsun klasik şekilde değil sonrada açık kalan alanlarada boncuk ilave edin...ip rengi simli krem...tülden kanatlar koyu kahwe olacak uclarına boncuk we ortayada camın büyüklüğüne göre 3 weya 4 adet boncuk atın...storuda simli krem yaptırın..uzman perdeciyim bilgiye ihtiyacı olan warsa yazsın cvp larım kızlar:))
Öncelikle teşekkür ederim. Kruvaze derken tülü mü kruvaze yaptırdın? anladığım kadarıyla zebra perdeden stor güneşlik yaptırdın. Yani ikisi de tül oldu. Fon olarak kenarlarda perde kullanmadın herhalde. bilgilendirirsen sevinirim.
şöyle canım normal tülü kruvaze yaptırdım güneşlik olarakta stor yerine zebrayı tercih ettim zebranın avantajı çift yönlü olması ben güneşlik olarak kullanmak istedim ama tabi açık haliylede kullanılabılıyo perdecim bi örnek yapmıstı orda gördum ve cok degısık duruyodu zebralar acık halde olsa bile kruvaze tül fon gbi duruyo aynı ... umarım karısık anlatmamısımdır yaa
Teşekkür ederim gayet güzel açıkladın. zaten ben de anlatmak istediğini az çok anlamıştım. perdeciye gidip aynen bu şekile söylerim bakalım o ne diyecek. Hoşçakal.
slm bence fransız camlarda en güzel ip duruyo altına stor yaptırın eteği modelli olsun iplerin üstünede tülden fon yaptırın krvaze tarzı olsun klasik şekilde değil sonrada açık kalan alanlarada boncuk ilave edin...ip rengi simli krem...tülden kanatlar koyu kahwe olacak uclarına boncuk we ortayada camın büyüklüğüne göre 3 weya 4 adet boncuk atın...storuda simli krem yaptırın..uzman perdeciyim bilgiye ihtiyacı olan warsa yazsın cvp larım kızlar:))
Az önce konuyu görüp nişanlıma sordum;
Dikey perde düşünebilir dedi :))
Ben çok fazla anlamam ama perde fabrikasında çalıştığı için o fazlasıyla haşır neşir perdelerle :))
teşekkür ederim de, sadece bu kadarcık mı dedi nişanlınız. birazdaha fikir verebilir mi?
Verebilir de,şu an itibarıyla uyudu :))
tüllerinizi seçtiniz mi ?
benim evimde fransız camlı 2 yılda 2.perde yaptırışım önce japon perde yan camada katlama yaptırmıştım şimdide renkli dantel perde ve ona uygun fon yaptırdım(ortadan ayrılıyor dantel perde ve fon) süper oldu bide ip perde üstüne dantel perde yaptırdım oturma odama oda güzeloldu....
benim evimde fransız camlı 2 yılda 2.perde yaptırışım önce japon perde yan camada katlama yaptırmıştım şimdide renkli dantel perde ve ona uygun fon yaptırdım(ortadan ayrılıyor dantel perde ve fon) süper oldu bide ip perde üstüne dantel perde yaptırdım oturma odama oda güzeloldu....