- 7 Ocak 2011
- 139
- 9
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yastıkların içinde koyu bir renk var tam seçemiyorum kahverengi yada mor gibi o renk olabilir mesela. koltuğun zemin rengi vizon ; halı da açık bir vizon tonu olabilir. krem ve ekru hiç olmaz alakasız düşer. bi de bir rengin açıktan koyuya (degrade) olduğu halılar var onlar da yakışır.evet bakıyorum sürekli vizon krem renkli olanlara bakıyorum genelde. düz krem alsam diyorum o da çok açık renk olacak kafam çok karışık karar veremiyorum
Eki Görüntüle 656928
benımde bu model aklıma geldi dırek adını bulamadım
tuz yazınc buldum bu renkte olur sankıEki Görüntüle 656936 bu modelde çok guzel eko halı farklı renklerıde var
eko halı caprice bende netten buldum bu serı öyle yazıyor farklı renklerıde var pembbelısı çok hoş
bu halıdan aldm hemde senin sayende.. Teşekkür ederm
eko halı dediğin modeli arıyorum tatlım deli gibi .evet tam da buydu aradğm ama eko halının sitesinde bulamadım.serinin adı ne ki.haftasonu evime halılar alcam yardmcı olurmusun![]()
halını güle güle kullan . bende bu halıdan almak istiyorum. burda bayısı yok netten alacağım. halının yapısı nasıl normal klasik halı gibimi yoksa ince yaz halıları gibimi bilgi verebilirmisin mümkünse. ve memnunmusun halından ?