• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salonuma halı yardımmm :(

gamble

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
139
9
68
arkadaşlar karar veremiyorum sizce salonuma nsl bir halı almalıyım eşyalarımın resimlerini ekliyorum sizde halı önerilerinizi resimlerle paylaşırsanız sevinirim. tüllerimin rengi ekru kanatları ise yastıkların tonlarında pembe kısmetse onlarda bu hafta sonu takılacak.

$DSC_7224.webp
$DSC_7225.webp
$DSC_7226.webp
$DSC_7227.webp

koltuklar desenli olduğundan düz belki de dümdüz bir halı seçmelisiniz bence. rengi de koltuk takımının içinden bir renk olmalı. olabildiğince sade olmalı ki göz yormasın.
halı markalarının internet adreslerini ziyaret ettiniz mi?

evet bakıyorum sürekli vizon krem renkli olanlara bakıyorum genelde. düz krem alsam diyorum o da çok açık renk olacak kafam çok karışık karar veremiyorum

ÖLCLEİKLE hayırlı olsun cnm benimde aynı telaşlarım var internetten model bakabilirsin tabi fakat halını kesinlikle görerek almanı tavsiye ederim çünkü ekrandan yapacağın seçim seni çok yanıltır ...
marka olarak tavsiye sarayı vereceğim ben uzun araştırmalar sonucunda tüm halımı bahsettiğim markadan aldım.
ve bire bir görerek ... takımının yastığını al halıcıya git cnm oldukça yardımcı olacaklardır ben öyle yapmıştım .
koltuğunun tonuyla ve deseniyle uyumlu mutlaka bir halı edinirsin ... yastığını halının üstüne atarak karar verirsin ...

evet bakıyorum sürekli vizon krem renkli olanlara bakıyorum genelde. düz krem alsam diyorum o da çok açık renk olacak kafam çok karışık karar veremiyorum
yastıkların içinde koyu bir renk var tam seçemiyorum kahverengi yada mor gibi o renk olabilir mesela. koltuğun zemin rengi vizon ; halı da açık bir vizon tonu olabilir. krem ve ekru hiç olmaz alakasız düşer. bi de bir rengin açıktan koyuya (degrade) olduğu halılar var onlar da yakışır.

$nepal-4107-agri.webp

benımde bu model aklıma geldi dırek adını bulamadım

tuz yazınc buldum bu renkte olur sankı$4.webp bu modelde çok guzel eko halı farklı renklerıde var

Son düzenleme:
Salonunuzu bej ve kahve tonlarında dekore etmişsiniz. Ben olsam aynı tonlarda bir halı yerine, salona renk katması için, bej kahve tonları ağırlıklı içeriğinde farklı renkleri de barındıran bir halıyı tercih ederdim. Kırlentlerinizdeki renk -pembe mi mor mu seçemedim- olabilir.

Son düzenleme:
Eko Halı Caprice bende netten buldum bu serı öyle yazıyor farklı renklerıde var pembbelısı çok hoş

bu halıdan aldm hemde senin sayende.. Teşekkür ederm

halını güle güle kullan . bende bu halıdan almak istiyorum. burda bayısı yok netten alacağım. halının yapısı nasıl normal klasik halı gibimi yoksa ince yaz halıları gibimi bilgi verebilirmisin mümkünse. ve memnunmusun halından ?

halını güle güle kullan . bende bu halıdan almak istiyorum. burda bayısı yok netten alacağım. halının yapısı nasıl normal klasik halı gibimi yoksa ince yaz halıları gibimi bilgi verebilirmisin mümkünse. ve memnunmusun halından ?

aynen cevabını almak istediğim soru bende netten alacağım da bilgilendirir isen sevinirim.

Bahariye halı modellerine de bakmanızı tavsiye ederim şahane halılar var ve aşırı kaliteli halılar

Eklentiler

• $bahariye-hali-akdeniz-ja-2801-acik-kahve.webp
    $bahariye-hali-akdeniz-ja-2801-acik-kahve.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Back
X