• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salonuma Buyrun..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
2.327
31
358
selam hanımlar :3::3:

bende eksik kalmayım dedim şimdilik sadece salonumu ekliyorum tüm evi eksikleri tamamlansın yüklicem salondada bi kaç eksiğimiz var 1 ay oldu daha taşınalı inşallah bayram sonu tüm evimide ekleyeceğim :51:

Eki Görüntüle 826118 Eki Görüntüle 826119 Eki Görüntüle 826121 Eki Görüntüle 826122 Eki Görüntüle 826123 Eki Görüntüle 826124 Eki Görüntüle 826125 Eki Görüntüle 826126

Evin çok güzel canım ya allahım bana da nasip etsin böyle güzel ev:) güle güle oturun:16:

Evin çok güzel canım ya allahım bana da nasip etsin böyle güzel ev:) güle güle oturun:16:

Daha Güzelini Nasip Eder İnşallah ben 5 Yıllık evliyim anca ev sahibi olabildim hemde bebek sahibi oldum hayatım değişti resmen hem yeni ev yeni bebek :49:

ne kadar aydınlık ,pırıl pırıl güneş içinde bir salon ,pencereden gördüğüm kadarıyla önü açık ferah ,geniş ,eşyalarında bir o kadar zevkli ,güle güle otur yeni evinde ,rabbim nazarlardan korusun inşallahh ..:nazar::nazar::nazar:

Daha Güzelini Nasip Eder İnşallah ben 5 Yıllık evliyim anca ev sahibi olabildim hemde bebek sahibi oldum hayatım değişti resmen hem yeni ev yeni bebek :49:

Hayırlı olsun canım Bebişinde hayırlı olsun Saglıklı mutlu bir ömür geçirin inşaallah.

ne kadar aydınlık ,pırıl pırıl güneş içinde bir salon ,pencereden gördüğüm kadarıyla önü açık ferah ,geniş ,eşyalarında bir o kadar zevkli ,güle güle otur yeni evinde ,rabbim nazarlardan korusun inşallahh ..:nazar::nazar::nazar:

evet ama avantajmı bilmliyorum inanılmaz sıcak oluyor yazın :ssz:

Eviniz çok ferah gerçekten.Hayırlı olsun hem eviniz hem bebeğiniz inşallah.

bende eksik kalmayım dedim şimdilik sadece salonumu ekliyorum tüm evi eksikleri tamamlansın yüklicem salondada bi kaç eksiğimiz var 1 ay oldu daha taşınalı inşallah bayram sonu tüm evimide ekleyeceğim :51:

Eki Görüntüle 826118 Eki Görüntüle 826119 Eki Görüntüle 826121 Eki Görüntüle 826122 Eki Görüntüle 826123 Eki Görüntüle 826124 Eki Görüntüle 826125 Eki Görüntüle 826126

Çok güzel canım, bakınca insanın içi açılıyor, güle güle huzurla oturun inşallah.

ben çok beğendim güle güle otur canım :nazar:

Nek adar ferah bir ev ne kadar güzel bir renk uyumu:16:Maşallah canım huzurla oturun çok begendim :nazar:

Ne kadar aydınlık ferah bir ev.İyi günlerde huzurla mutlulukla oturun inşallah ;)

Çok güzel göz yormuyor seviyorum böyle evleri :))

ne kadar hoş sıcacık bir ev içinde bebişinle birlikte huzurlu,sağlıklı,mutlu seneler inşallah.Evin diğer bölümlerinide merakla bekliyorum.

ne kadar hoş sıcacık bir ev içinde bebişinle birlikte huzurlu,sağlıklı,mutlu seneler inşallah.Evin diğer bölümlerinide merakla bekliyorum.

bayram sonu ekleyeceğim canım temizliği yapılsında :49:

Çok güzel ve sadeymiş salonunuz ..

Abartıdan ve gereksiz dekoratif objelerden uzak , çok ferah..:nazar:

Güle güle , huzurla oturun inşlh...:nazar: :nazar:

Son düzenleme:
Back
X