Salonuma Buyrun..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
2.327
31
358

Evin çok güzel canım ya allahım bana da nasip etsin böyle güzel ev:) güle güle oturun

Evin çok güzel canım ya allahım bana da nasip etsin böyle güzel ev:) güle güle oturun

Daha Güzelini Nasip Eder İnşallah ben 5 Yıllık evliyim anca ev sahibi olabildim hemde bebek sahibi oldum hayatım değişti resmen hem yeni ev yeni bebek

ne kadar aydınlık ,pırıl pırıl güneş içinde bir salon ,pencereden gördüğüm kadarıyla önü açık ferah ,geniş ,eşyalarında bir o kadar zevkli ,güle güle otur yeni evinde ,rabbim nazarlardan korusun inşallahh ..

Daha Güzelini Nasip Eder İnşallah ben 5 Yıllık evliyim anca ev sahibi olabildim hemde bebek sahibi oldum hayatım değişti resmen hem yeni ev yeni bebek

Hayırlı olsun canım Bebişinde hayırlı olsun Saglıklı mutlu bir ömür geçirin inşaallah.

evet ama avantajmı bilmliyorum inanılmaz sıcak oluyor yazın

Eviniz çok ferah gerçekten.Hayırlı olsun hem eviniz hem bebeğiniz inşallah.

Çok güzel canım, bakınca insanın içi açılıyor, güle güle huzurla oturun inşallah.

ben çok beğendim güle güle otur canım

Nek adar ferah bir ev ne kadar güzel bir renk uyumuMaşallah canım huzurla oturun çok begendim

Ne kadar aydınlık ferah bir ev.İyi günlerde huzurla mutlulukla oturun inşallah

Çok güzel göz yormuyor seviyorum böyle evleri :))

ne kadar hoş sıcacık bir ev içinde bebişinle birlikte huzurlu,sağlıklı,mutlu seneler inşallah.Evin diğer bölümlerinide merakla bekliyorum.

ne kadar hoş sıcacık bir ev içinde bebişinle birlikte huzurlu,sağlıklı,mutlu seneler inşallah.Evin diğer bölümlerinide merakla bekliyorum.

bayram sonu ekleyeceğim canım temizliği yapılsında

Çok güzel ve sadeymiş salonunuz ..

Abartıdan ve gereksiz dekoratif objelerden uzak , çok ferah..

Güle güle , huzurla oturun inşlh...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…