Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler.....Cokk hosss.............
tesekkurler.............guzel gunlerde oturun![]()
benim actigim konulara gozatarsan canim arkadasm sende gorursun, ilk basta koltuklarm farkli br renkti ona uygun olsun diye keten sakalli yan perde yaptirdim sonra koltugumun kumas defolu idi o degisti hemde stemedigim br renkti... gittim yan perdeyi degstim ... sonra gerisi ... sukur biraz bir seye benzedi ama hepsi farkli zamanlarda alindi ... begendinize ve yorumunuza cok tesekkurler.Allah daha guzellerini size nasip etsin....canım sen diyorsun ya yastıklar perdeler koltuklar ayrı ayrı aldım diye..ama inan o kadar uyumlu olmuşki sanki tek seferde dizayn edilip döşenmiş gibiduruyor..sen söylememiş olsan kimse inanmaz..çok güzel bi salon iç açıcı..büro görüntüsünden uzak içinde yaşanılan bi ortam olduğu belirgin..
royal halnn katalogundan baktm veb sayfas var ordan gireblrsn... ama ben once magzada begendim sonra kataloktakni buraya koydum.. kataloktakyle gercek hal desen farkl aslinda. salondak bu halim sml ama fotoda ve katalokta smler bell degl.. katalokta begendgim hal vardi baska magazada cok farkliydi renk tonlari.. bence magzaya gt ordan drek bak evveden aldm ben... orda bayag model vard... royal hali. dan begendm ben..... i harfm yazlyor kusura bakma..:)
bizim eve yakn br yerden aldim. markasi yok.. yurt disindan gelmistim ve esimden 1 sene ayri kalmstim bu yuzden bir an once yuvam kurmak istedim evime yakin yere gittim koltuklarimi ve tv unitemi ve digerlerini oradan aldim ama onlarin koltuk konusunda yaptiklari hatalardan ve saygisiz tavirlarindan dolayi memnun kalmadim.. bu yuzden onlarin adreslerin vermek istemiyorum.. umarim istedigin gibisini bulursun... bu aldigim yer bana tesirde cok guzel bi koltuk gosterdi fakat evime kendi atolyelerinde yaptiklari koltugu gonderdiler cakma deniliyor galiba... onlara guven olmaz...einiz cok güzel güle güle oturun.bu arada yasam ünitesinin markasi ve fiyati ne kadardi,kapali kismin cok olmasi hosuma gitti.bu arada sorumhatoyaydi.
angel lost senin de evin güzel güle güle otur sende...
Oncelikle dusuncelerenizi direk olarak yazdiginizdan dolayi tesekkur ederim... tabloyu begenenler olmustu evime gelen misafirlerden.. kahve tonlara bir canlilik versin diye trunculu asmistm... internetten foto koyup tablo onerirsenz sevinrim, nasil br tablo sizce uygun olur? yorumunuza tekrar tesekkurler...Ben kahverengi mobilyayı çok seven biriyim ve kahverengi evi her zaman sıcak gösterir...Salon benim zevkime çok yakın ben çok beğendim koltuk kırlentleri (yastıkları) ve perde çok uyumlu olmuş eğer perdelerde kahverengi olsaydı odada bi değişiklik hissedemezdim...Bu uyumu çok beğendim yanlız köşedeki canlı çiçeği salondan çıkarsanız daha iyi olur...Duvarların rengi zaten bi harikaKısacası ben her şeyiyle salonunuzu çok beğendim ama duvara aksesuar yönünden kahvereng stickerlerdan alırsanız daha hoş olur ya da farklı bi tablo (tablonuzu beğenmedim doğa manzarası salonda pek göze hitap etmiyor) onun dışında her şey muhteşem ayrıca halının içinde sadece kahverengi olmadığından iki ayrı renk olduğundan daha hoş tek renk olsaydı odayı karanlık gösterbilirdi gerçekten çok zevklisiniz...Huzurla ve mutlulukla oturun inşallah
![]()
tesekkurler canm...çok güzel maşallah![]()
begendignze sevndm, tesekkurler.....çook güzeell güle güle kullanınn :))
Oncelikle dusuncelerenizi direk olarak yazdiginizdan dolayi tesekkur ederim... tabloyu begenenler olmustu evime gelen misafirlerden.. kahve tonlara bir canlilik versin diye trunculu asmistm... internetten foto koyup tablo onerirsenz sevinrim, nasil br tablo sizce uygun olur? yorumunuza tekrar tesekkurler...