Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sana daha guzellerini nasip etsn. hersey gonlunce olsun canim...tesekkurler yorumun icin...bu sene siyah beyaz salonlar cok moda oldu...Ama ben siyah beyaz ne kadar şık dursada bana çok soğuk renkler geliyor...Şu kahvenin sıcaklığı kadar hiç bi renk bana sıcak gelmiyor...Nedendr bilinmez kahverengiye ayrı bi sempatim varTamda hayallerimdeki gibi huzurla mutlulukla oturun inşallah
![]()
evet ucude takim .. orta sephamda takim.. tesekkurler...çok beğendim. oldukça sade ama çok güzel görünüyor herşey
Masa konsol ve tv ünitesi takım mı? Ben de tv ünitesi almayı düşünüyorum ama masa ve konsoluma tam uyan birşey bulamam diye korkuyorum, renk açısından...
evn cok guzel.... gule gule otur.. ama ben olsam orta sephada ve masann ustundek ccekleri kaldirirdim.. sank bana kalabalik gibi geldi... mumluklarin yeter belkide orta sephada...Bu da benim evim :) Evleneli bir yıl olcak nisanda kendimce bir düzen oturtmaya çalıştım işte :119:
ferah ve güzel bir salonun var canım ama evinin diğer fotolarınıda görmek isteriz.iyi günlerde otur![]()
evn cok guzel.... gule gule otur.. ama ben olsam orta sephada ve masann ustundek ccekleri kaldirirdim.. sank bana kalabalik gibi geldi... mumluklarin yeter belkide orta sephada...
yok be benimde bi duzenim yok... daha perdeyi gecen hafta taktirdm... sadece cicekler gozume carpti... cok guzel ferah duruyor salonun....Hediye olduğu için koydum yoksa salonumlada uymuyo aslındaZamanla bende senin gibi bi düzen oturturum bende inşallah :114:
fotograflarini ayri bir konu acarak koysaydn herkesin gorme imkan olurdu .. burda benim yorumlarin arasina koymussun benim konuyu acan ilk once benim fotolari gorur .. az kisi her yoruma bakar.. ayri konu acarak yuklersen iy olucagni dusunuyorum...Bu da benim evim :) Evleneli bir yıl olcak nisanda kendimce bir düzen oturtmaya çalıştım işte :119:
fotograflarini ayri bir konu acarak koysaydn herkesin gorme imkan olurdu .. burda benim yorumlarin arasina koymussun benim konuyu acan ilk once benim fotolari gorur .. az kisi her yoruma bakar.. ayri konu acarak yuklersen iy olucagni dusunuyorum...
ne guzel o oyuncaklarda ayri hava katiyor evine:) benim evimde ufak oglum oldugundan bu tur oyuncaklarini saga sola atiyor bu yuzden benim koymama gerek kalmiyor :)Tamam o zaman ben konu açayım ama benim açtığım konular pek ses getirmiyor hemen listeden kayboluyo ama yinede yeni konu açayım ben yorumların içinde tşk ederimPerdeler salon hepsi süper olmuş daha ne olsun hem sade ve göz yormuyor en azından benim ki gibi kreş havası yok
heryerde ayıcık varrr tweetyli gece lambası falan kurtulamıyorum onlardan
rüzgar gülüm var yatak odamda düşün artık
![]()
ne guzel o oyuncaklarda ayri hava katiyor evine:) benim evimde ufak oglum oldugundan bu tur oyuncaklarini saga sola atiyor bu yuzden benim koymama gerek kalmiyor :)
evinin fotosunu koyunca konu kaybolmaz yorum yapanlar cikar ...
Halını ilk gösterdiğinde katalogdan beğenmemiştim ama şık durmuş..Güle güle otur, güzel beğendim
royal halnn katalogundan baktm veb sayfas var ordan gireblrsn... ama ben once magzada begendim sonra kataloktakni buraya koydum.. kataloktakyle gercek hal desen farkl aslinda. salondak bu halim sml ama fotoda ve katalokta smler bell degl.. katalokta begendgim hal vardi baska magazada cok farkliydi renk tonlari.. bence magzaya gt ordan drek bak evveden aldm ben... orda bayag model vard... royal hali. dan begendm ben..... i harfm yazlyor kusura bakma..:)BEnde halı almak istiyorum ama kataloğun adını verebilir misiniz bende baksam
tesekkurler......canım salonun çok güzel.ben özellikle üçlü tablonu çok beğendim.sağlıklı güzel günlerde kullan.