salonum ve salon takımım (salon takımıma koltuk döşeme istiyorum yardım)

bence ilk haline fazlası ile fark atmış!güle güle kullan:)

ooo müthiş değişim süper olmuş ,şimdi o tüllerin yanına birer fon perde ,birazda aksesuar ,duvara büyük bir ayna ,al sana şık bir salon .güle güle otur canım çok beğendim harika olmuş ..

teşekkür ederim arkadaşlar geç oldu ama tam oldu sanırım..

koltuklarıma sadece kılıf diktirdim ve yeni gibi oldular hemde 350 tl. ye...
Eki Görüntüle 570103 Eki Görüntüle 570104

beğendiniz mi?:)

konu sahibine merhaba uzun zaman olmuş konu açılalı ama benimde bu şekilde koltuklarım var aynı tarz koltuklarıma bu şekilde bir çözüm istiyorum bende, benim merak ettiğim koltuklara tam oturup oturmadığı kılıfların, yani sanırım minderler sabit kenar kısımlar tam alta kadar indimi bunu sormak istedim

arkadaşlar benim salonum çok küçük.konsol ve gümüşlük bile sığmadı oturma odasına aldık onları..zaten küçük olan salonum abide yanlış tercih yaptım ve çok koyu bir model tercih ettim şimdi koltuk döşemeye verip yüzlerini değiştirmek istiyorum.ben krem tonları düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir..lütfen fikir verin birde salonuma başka neler yapabilirim daha hoş durması için..
Eki Görüntüle 349518 Eki Görüntüle 349517 Eki Görüntüle 349516 Eki Görüntüle 349515

merhaba ben yeni döşettim oturma odamın koltuklarını .ama buraya koyamam . albümümde var .. şekil olarak senin takıma benziyor benimkide . arkadaşlık teklifimi kabul et .. inan begeneceksin. görüpde begenmeyen olmadı :16:

geç gördüm diger mesajını ..
ama eger kılıf deyilde yeniden döşettirmek istersen yinede bak derim .

Son düzenleme:
koltuklarıma sadece kılıf diktirdim ve yeni gibi oldular hemde 350 tl. ye...
Eki Görüntüle 570103 Eki Görüntüle 570104

beğendiniz mi?:)

konu sahibine merhaba uzun zaman olmuş konu açılalı ama benimde bu şekilde koltuklarım var aynı tarz koltuklarıma bu şekilde bir çözüm istiyorum bende, benim merak ettiğim koltuklara tam oturup oturmadığı kılıfların, yani sanırım minderler sabit kenar kısımlar tam alta kadar indimi bunu sormak istedim

merhaba,minderler sabit değil mevcut orjınalin üstüne kılıf geçirildi fermuarlı çıkartıp yıkanabiliyor.oturma yerleride kenarlardan koltuğun köşelerine sokuyorsun..

merhaba ben yeni döşettim oturma odamın koltuklarını .ama buraya koyamam . albümümde var .. şekil olarak senin takıma benziyor benimkide . arkadaşlık teklifimi kabul et .. inan begeneceksin. görüpde begenmeyen olmadı :16:

geç gördüm diger mesajını ..
ama eger kılıf deyilde yeniden döşettirmek istersen yinede bak derim .

tamam arkdaşım bakacağım..

Back
X