arkadaşlar benim salonum çok küçük.konsol ve gümüşlük bile sığmadı oturma odasına aldık onları..
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koltuklarının yüzlerini değişeceksen koltuklarının oturma yerlerini kırmızı sırt yerilerinide kırmızı beyazlı yapabilirsin.ve aksesuarlarınıda yine kırmızdan yana kullan derim çünkü sandalye takımın ve televizyon üniten siyahlı.halını değiştirme derim çünkü koltuklarınla uyumlu olur.
arkadaşlar benim salonum çok küçük.konsol ve gümüşlük bile sığmadı oturma odasına aldık onları..zaten küçük olan salonum abide yanlış tercih yaptım ve çok koyu bir model tercih ettim şimdi koltuk döşemeye verip yüzlerini değiştirmek istiyorum.ben krem tonları düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir..lütfen fikir verin birde salonuma başka neler yapabilirim daha hoş durması için..
Eki Görüntüle 349518 Eki Görüntüle 349517 Eki Görüntüle 349516 Eki Görüntüle 349515
tatlım hala yaptırmadıysan naçizane fikrimi söylemek istedim :) bu arada benim eve çok benzyor bende oyu renklerden daralıp konu açmıştım .
masayı tekli koltukların olduğu yere koy
masanın solundaki duvar varya köşe olan o duvara tvyi monte ettir
2 li kanepeyi camın önüne koy 3 lüyü tv duvarının ta karşısına koy diğer kalan duvarada teklileri koy
umarım anlatabilmişimdir.
tv.yi duvara monte etmeden önce o küçük duvarı canlı bi duvar kağıdyla kapla mor yada mürdüm çok şık olur
koltukalrınıda kumaş gördüm krem rengi demişisn işte o renge kaplat. duvar kağıdının renginde kırlentler alabilrsin
kolay gelsinn canımmm