salonum ve perdeleri yardımm

30pembe

Ha mim la yünsarun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
1.162
434
148
İstanbul
arkadaşlar salonum böyle ve perdeleri yeni yaptırdım ama yandaki fonlarını beğenemiyorum bi türlü. ne yapabilirim. çıkarıp hiç bi şi mi kullanmayım .. fikirlerinize çok ihtiyacım var.:72:

fonları çıkartım da çektim arkadaşlar 2 . sayffada . yorumlarınıza ihtiyacım var gerçekten teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
eklenmiyor bi türlü. üçüncü açışım biraz daha deneyim

Eklentiler

• $DSC01297.webp
    $DSC01297.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 126
  • $DSC01304.webp
    $DSC01304.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 147
  • $DSC01313.webp
    $DSC01313.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 144
  • $DSC01309.webp
    $DSC01309.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 131
  • $DSC01307.webp
    $DSC01307.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 141
  • $DSC01305.webp
    $DSC01305.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 129
  • $DSC01311.webp
    $DSC01311.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:
işte arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var. karanlık gösterdi salonumu of bilemiyorum :72:

ay cok güzel bi evin varmış gülüm böyle bi evim hic olamıcak galiba neyse fonların neden siyah keşke başka birenk olsaymiş ama fonsuz güzel durmaz bence evin şahane okadarını dert etme

canlarım sağolun. siyah değil . koyu kahve baya bi koyu yani. nasıl o rengi aldım anlamıyorum hala. :72:

fonlarınız koltuklarınızla da uyumlu bence dert etmeyin kendinize güzel günlerde oturun inş

bence perdeleri bağla ,duvara şık kristalli perde tutuculardan tak ve duvara topla daha güzel olur ..

bence de çok güzel perdeleriniz çıkarmayın, çok kel durur

fonları da mı yeni yaptırdın
yani bir bağlayabilirsin yanlara havası değişir
bir de 2.bir fon yaptırabilirisin
onuda yanlara bağlarsın değişiklik olur
çıkarıp resim at bir de ona bakalım :)

bence fonları toplayarak kullanman yani yanlarından bağlaman daha iyi olacak gibi görünüyor
renk olarak iyi bence başka ne renk olabilir diki:)
bir de dikkatimi çeken masanın arkasındaki ducarda şöyle 30 cm lik kısım perdesiz orayıda perde ile kapatsanız daha iyi olmaz mı
en azından fonu oraya kadar çekin perdenin genişliği yetmesede
simetrik durmuyor

o kısma konsol gelecek ve ayna veya tablo karar vermedim daha. o yüzden açıklık var. heryer perde olmasın istedim ben. sadece camları kapatsın yeter dedim. eşim fon olsun diye yanlarına japon fon yaptırdım ama hiç beğenmiyorum.
salonumun yerleştirilmeside olmadı .:72:

Eklentiler

• $DSC01311.webp
    $DSC01311.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSC01316.webp
    $DSC01316.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 76
  • $DSC01322.webp
    $DSC01322.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 92
  • $DSC01324.webp
    $DSC01324.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
salon böyle çok çıplak kaldı sanki bir eksik var gibi durdu,bencce fonları kenara topla daha modern durur pencerenin önünde değilde duvarın önünde dursun böylece salonunda karanlık olmaz daha güzel olur

bence altın sarısı olan kırlentin renginden de olabilir, koltukların kreminden de ama koltuk renginden olursa desenli fonlar çok şık duruyor nacizane bir fikir..

bende bu gıbı fon yaptırıcaktım benımd ekıoltuklarım koyu fume
sonra arkadaslara danıstım yaptırma dedıler yaptırmadım cok da guzel oldu ustelık L bıcımı duvarda ıkı camım var boydan boyada tul cok guzel duruyor baanda cok bogmus gıbı geldı

Back
X