• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salonum hakkında yorum yapın lütfen :(

Bencede masa örtüsü ve masa üstü aksesuarlarını turkuaz yada kırmızı renklerde birşeyler yaparsan ve duvarlarına ya tablo yada şimdi çok değişik stickerlar çıktı onlardan yapıştırısan çok değişik bir hava verebilirsin birde halın bence biraz daha koyulu açıklı bir halı olmalı :31: :31:

parkelerin rengi kötü diyecektim ama değiştirecekmişsin zaten biraz renklensin istiyorsan koltukların acık renk zaten parkeni de açık yapma derim ama açık renk seviyorsan benim eltimiz koltukları seninkiyle aynı renk parkeleri de beyaz hoş duruyor ama temiz tutmak problem bir de dikkatimi çeken sandalyelerin beyaz olmsayadı koltuklarla uyumsuz gibi geldi bana değiştirme şansın yoksa parke rengini seçerken iyi düşün derim odayı eşyayla doldurmakla da kasvetli havadan kurtarmış olmuyorsun pek bana göre de bir de perdeler değişecek sanırım onları da çok koyu değil ama koltuklarından daha koyu fonlar kullanırsan daha iyi olabilir

Canim mobilyanin rengi cok guzel inan uzulmene degmez,
hani bildigimiz kahvelerden degil, kahve kopugu vizyon rengi gibi.
mobilyani her turlu renkle susleye bilirsin, inan mor renkte aksesuarlar cok
uyum saglar. Ben begendim mobilyalarini!

aynı sorun bende de var canım buradan aldığım tavsiyelerle salonuma renk katmaya çalışıyorum.. okuduysan yazımıpaylaşmıştım...benim salonumda krem kahve tonları ve geneli böyle farklı bi renk yok..o yüzden aşırı masraf yapmadan renk katacağım inşallah..turkuaz rengi yastıklar dikip koltuklara aynı renk şal örtecem..şimdilik perdelerimi değiştiremem ama konsol takımları ve sehpa üzerine alacağım süslerle turkuaz kombinini sağlayacağım..bencede renk katman lazım..donuk görünüyo. iç açıcı bişeyler yapmalısın..en basitinden duvarına sticker alıp zevkince yapıştırablirsin.. dikkat çekici renkte tablo alabilirsin.. koltuklarına şal örtebilirisn..yastık ekleyebilirsin..senin koltuklarına tatlı tonlarda pembe turuncu gibi yastıklar yakışır bence..

gayet güzel bir salon insanı dinlendiriyor ıncık bıncıklarla doldurup da yorma ruhunu emin ol gözü yormayan sadelik ruhu da yormaz ağız tadıyla oturun

aksesuar lazim evine koltuklarina renkli yastiklar olabilir mesela :26:

bende yazın eşyalarımı değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden sürekli burayı takip ediyorum senin eşyalarına gelince canım güzel am çok renksiz bide beyaz halı çok zor olur ya farklı bir renk hem canlılık katar hemde hoş olur bence :))

mobilyalarınız güzel fakat cok cig durmus oda.yani hersey aynı renk.sanırım duvarda beyazla boyanmıs duvarlarınızda cok bos duruyor.pufta halıda ve koltuklardaki kırlentlerde renk ve desenler kullanabilirsiniz.eger fırsatınız varsa belkin duvarın renginide biraz kırabilirseniz bence cok güzel bi salon yaratmıs olursunuz...

Salonunda hep aynı renk hakim olduğu için sana kasvetli gelebilir fakat hiç bir farklı renk veya aksesuar koymamışsın o nedenle sana sıkıcı gelmiştir. Yapman gereken tek şey aksesuar alman.oda siyah,kırmızı.yada mor tercih edebilirsin bu nedenle odana renk gelmiş olur canım :):)

mobılyalar ve renklerı guzel ama arkadaslarında dedıgı gıbı aksesuarlarda renklazım yoksa kasvetlı gözukebılır... gule gule kullan canım

ben hep açık renkli bir salon istemiştim ama bazı şanssızlıklar oldu uzatmayayım sonuç bu... şimdi çok kasvetli bir salonum olmuş gibi hissediyorum parkelere bakmayın onlar değişecek...

bence gayet sade ama bana kalırsa bu dekorasyon tarzına güzel iddialı objeler lazım ...mobılyaların sade vıntage tarzı posterler hoş olabılır dıyorum...

Merhaba canım bendede biraz sade ve renksiz kalmış onun dısında bence hersey çok uyumlu. Bende yemek masanı çok beğendim ölçüsü kaç ve hangi marka nereden aldınız? Şimdiden teşekkürler ...

Gayet cool bi salon..Amerikalılar hep böyle sakin renkleri seçiyor çünkü daha tarz görünüyor..İlla renkli olması gerekmiyor..Bence renk gelmesine kararlıysan bir kaç obje(vazo heykel mumluk tablo) içinde kırmızı bulunursa canlılık gelir hem de uyumlu olur griyle!:32:

anladığım kadarıyla beyaz hakim bir salon istıyordunuz bu durumda size tavsiyemi dikkate almanızı öneririm.

kahverengili salon perdelerinizin önlerine doreli beyaz tok kumaştan daracık kanatlar ilave edersiniz aynı kumaştan masanıza örtü, koltuk şalı ve birkaç tanede yastık diktirdinizmi istediğiniz havayı yakalarsınız hatta dikiş biliyorsanız keyifle kendiniz bile yapabilirsiz.

bizde evdeki fazlalıkları atacak yer arıyoruz sakın ıvır zıvırla evi doldurmayın ileride tatilde falan gezip dolaştıkça, eminim, çok güzel ayrı ayrı parçalarla evinizi çok şık yapacaksınız .artık ev dekorasyonunda bile takım ruhu yok.

ben hep açık renkli bir salon istemiştim ama bazı şanssızlıklar oldu uzatmayayım sonuç bu... şimdi çok kasvetli bir salonum olmuş gibi hissediyorum parkelere bakmayın onlar değişecek...

kesinlikle renk gerekli.mobilyaların güzel.rahat...bana kalırsa turkuaz birkaç aksesuar,kırlent...duvar rengi de açık turkuaz olsa fena olmaz...ayna da kullanmalısın.

bana hiçte kasvetli gibi gelmedi tam tersi ferah ve huzurlu...bence evim renklensin sakın evi biblolarla tablolarla doldurma az ama sade olacak birşeyler yap..

Herkeş dekorasyon konusunda eğitim mi aldı?Aksesuarlar en tarz evde bile vardır..Yeter ki yapan kişi zevkli ve modern düşünsün...:35:

Doldurma evi dolurma bunlarla..Kuyu mu dolduruyor ne kadar doldurabilir? İşte örinekler:

di-GZ5SJVF5.jpg

di-SR38.jpg

di-2LTV.jpg

Bayıldım ortadakine yavrım..:)

Son düzenleme:
perdeler tek başına hoş ama bu salona olmamış..hem renk hem model olarak boğmuş
sadece perdeler ve bi kaç objeyle salonun havası değişir bence...

duvara ayna asarsan bej rengine mor aksesuar yada mor yastık morlu bejli halı serersen çok şık ve renkli bir evin olur canım sıkma canını eşya bu değişir güzelleşir

Back
X