İş çıkmasın diyedir neden olacak ama zaten 6 kisiymişsiniz yardım mi etmediniz kadına ondan mı usendi acabaHay çok yaşayın. Valla ben de linç edilirim korkusuyla yazmamıştım açık açık. Daha geçen hafta bir arkadaşıma gittik toplamda 6 kişiyiz. Akşam oldu arkadaşım mutfağa girdi yemek hazırlamaya ben ne yapayım dedim sofrayı kurabilirsin dedi. Gittim bir güzel salondaki masanın örtüsünü katladım üstündekileri aldım gittim örtü sormaya dedi yok orada değil mutfakta yiycez. 6 kişi mantar gibi dizildik sıkış sıkış mutfakta yedik ben hala anlamadım neden öyle bir şey yaptığını. Yorumlara şaşırdım normalmiş demek ki mutfakta misafir ağırlamak bana çok garip gelmişti
Salon yapmamıştım ve evim de zaten küçüktü. Oturma odamda 3+3+1+1 bir koltuk takımım ve TV unitem var. 1+1di evim. Şimdi orta buyuklukte bir eve geçeceğiz ve salon yapmalıyım. Misafirlerim falan geldiğinde yatıracak ağırlayacak bir oda daha olsun diye. Fakat sorun şu ki gececegimiz evde salon olan oda o kadar da büyük değil yemek odası alsam çok boğacak. Ama mutfak makul büyüklükte zaten mutfak masam da eskimisti oraya büyük bir yemek masası takımı mi alsam kararsız kaldım. Ama gittiğim her evde bogsa bile salonda yemek masası takımı görüyorum. Salon olacak odaya sadece şık bir koltuk takımı ve konsol alsam uzerine objeler dizsem tuhaf kaçar mı ? Fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum. Sevgiler.
Oturma odası dünyanın en saçma şeyi.benim nice arkadaşım vardı (90lar cocuguyum) anneleri misafirleri guzel koltukta oturtacak diye çocuğunun yatakodasindan kısıp evin fazla odasını oturma odası yapardı, küntekinte gibi salonda yatardı cocuklari.
Ne acı
Hahahah bu benim annem misafire ayrı odamız var ama bizim odamız yokOturma odası dünyanın en saçma şeyi.benim nice arkadaşım vardı (90lar cocuguyum) anneleri misafirleri guzel koltukta oturtacak diye çocuğunun yatakodasindan kısıp evin fazla odasını oturma odası yapardı, küntekinte gibi salonda yatardı cocuklari.
Ne acı
Hayır aksine bence güzel durur göz yormaz ferah olurHer halükarda yemek yapilacak. Yemeği taa salona taşımak istemiyorum. Aslında hem mutfaga hem salona yemek masası alsam bile misafirlerimin önemli bir kısmını mutfakta yedirecegim. Aslında yemek nerede yenecek şeklinde değil kaygim. Salon yemek masasiz çok güdük mü kalır hani absürt mu durur estetik olarak yani ?
Böyle düşünüyorsanız misafiri nasıl mutfakta ağırlayacaksınız ki?Ben çalışan kadınım mesela televizyonlu oturma odamda koltukların üstü bazen tozlu kalmış TV'nin yanında çay bardağı ve otuncak kalmış hatta koltuğun üzerinde battaniye kalmış oluyor ki bu durumda eve ansızın biri gelse utanıyorum. Eskiden sizin gibi düşünürdüm de artık salon kesinlikle yapacağım
İş çıkmasın diyedir neden olacak ama zaten 6 kisiymişsiniz yardım mi etmediniz kadına ondan mı usendi acaba
Mutfagima misafir agirlayabilecek büyüklükte masa sığıyorsa salona almazdımSalon yapmamıştım ve evim de zaten küçüktü. Oturma odamda 3+3+1+1 bir koltuk takımım ve TV unitem var. 1+1di evim. Şimdi orta buyuklukte bir eve geçeceğiz ve salon yapmalıyım. Misafirlerim falan geldiğinde yatıracak ağırlayacak bir oda daha olsun diye. Fakat sorun şu ki gececegimiz evde salon olan oda o kadar da büyük değil yemek odası alsam çok boğacak. Ama mutfak makul büyüklükte zaten mutfak masam da eskimisti oraya büyük bir yemek masası takımı mi alsam kararsız kaldım. Ama gittiğim her evde bogsa bile salonda yemek masası takımı görüyorum. Salon olacak odaya sadece şık bir koltuk takımı ve konsol alsam uzerine objeler dizsem tuhaf kaçar mı ? Fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum. Sevgiler.
Evet ya akıllı sehpa diyorlar. Keşke evlenirken onu tercih etseydim. Şimdi hem orta sehpa hem yemek masası var ve çok gereksiz geliyor..Yemek masası gereksiz alan kaplıyor ya. Küçük sehpalar var açılınca koca masa oluyor öyle alın bence.
Ben şerbetliyim yedim bunun linçini geçmiş yıllardaHay çok yaşayın. Valla ben de linç edilirim korkusuyla yazmamıştım açık açık. Daha geçen hafta bir arkadaşıma gittik toplamda 6 kişiyiz. Akşam oldu arkadaşım mutfağa girdi yemek hazırlamaya ben ne yapayım dedim sofrayı kurabilirsin dedi. Gittim bir güzel salondaki masanın örtüsünü katladım üstündekileri aldım gittim örtü sormaya dedi yok orada değil mutfakta yiycez. 6 kişi mantar gibi dizildik sıkış sıkış mutfakta yedik ben hala anlamadım neden öyle bir şey yaptığını. Yorumlara şaşırdım normalmiş demek ki mutfakta misafir ağırlamak bana çok garip gelmişti