• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sorumsuzluklari

Eşimin eski bir telefonu var olgumun eline onu veriyor sürekli. Benim telefonumu kiza. Kendi telefonuna da kiyamiyor beyefendi. Eski telefonu çöpe atasim var bugünün inanın. Kendi telefonumada şifre koyacağım o olacak.
Her iki telefona şifre koysanız olmaz mı?şuan o telefonlar belki oyun için kullanılıyor olabilir peki sonra bir ihtiyaç için lazım olduğunda köşede bulunacak

Çok haklısınız. Eşiniz kendi çocuklarını değil de çocukları pek sevmiyor olabilir . İnstagramda görüyorum oyun oynamayı sevmiyorsak neler yapabiliriz diye şeyler . Siz de eşinizle beraber bir araştırabilirsiniz . Hem eşinizin hem de çocukların keyif alacağı aktiviteler . Mesela tiktok izliyor dediniz demek ki müzik, dans komik şeyler ilgisini çekiyor , çocuklarla dans edebilir mesela sevdiği müzikleri açıp

Tavsiye etmiyorum tabii ki ama ben o telefonu atarım.
Bizim de tatil başladığından beri önünü alamadığım bir televizyon meselemiz var, az kaldı o kabloları kesmeme.
Ama çok pahalı, kesemem yine de, üstten üstten konuşmayayım.

Benim tepkilerim hiç sakin olmuyor, ben o yaşa gelmiş adama çocuklarıyla ilgilenmesi gerektiğini asla tatlı dille anlatamam, beynini kullansın veya benim zehirli dilime maruz kalsın.

Ogretemezsin çoğu erkek aynı boşuna yıpratma kendini .yetebildigin kadar yetmeye çalış .ne yazıkki öğrenmiyorlar .kafaları.hala milattan önceki dönemden kalma ev ve çocuk kadının görevi gibi görülüyor.zor da değişir

Tavsiye etmiyorum tabii ki ama ben o telefonu atarım.
Bizim de tatil başladığından beri önünü alamadığım bir televizyon meselemiz var, az kaldı o kabloları kesmeme.
Ama çok pahalı, kesemem yine de, üstten üstten konuşmayayım.

Benim tepkilerim hiç sakin olmuyor, ben o yaşa gelmiş adama çocuklarıyla ilgilenmesi gerektiğini asla tatlı dille anlatamam, beynini kullansın veya benim zehirli dilime maruz kalsın.
Yok kabloysa sorun olmuyor tamirci gelip beş dk da uyguna hallediyor tecrübeyle sabit :) ucundan kes ama

Kızmayın ama eşiniz bilgili bilinçli sorumluluk sahibi biri mi ki bunu çocuklarına aktarsın? Veya baba olmadan önce etraftaki çocuklara nasil davranırdı?

Back