- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Allah sabır versin ne diyeyim ben çok rahatsız oluyorum sigara kokusundan sizi iyi anlıyorum..Yok canım ben uyardığım halde içiliyor. Kışın ortasında bile balkon penceresini sonuna kadar açıp içeride oturup içiyorlardı. Sanki gaz parasını babaları ödüyor. Ben anlamadım uyarınca bile yapılıyor olması niye..
Yok canım ben uyardığım halde içiliyor. Kışın ortasında bile balkon penceresini sonuna kadar açıp içeride oturup içiyorlardı. Sanki gaz parasını babaları ödüyor. Ben anlamadım uyarınca bile yapılıyor olması niye..
Bu ne terbiyesizlik ya! Bi de utanmadan bardakları tabakları küllük mü yapıyolar ne avam insanlar midem bulandı. Haklısınız siz asla geri adım atmayın. Öğrencilikte biz de arkadasların evinde içerdik hayatımda o kadar üniversitelinin bir defa koltuk yaktıgını yere kül düsürdüğünü görmedim. Zaten neredeyse 10 senedir evde sigara içildiğini de görmedim. Bi de bozuluyor, ayıplıyor yok artık!
Bazı insanlar böyle kıt mı desem anlayışsız mı desem.Sert yapın anlasınlar.Onlar kendi keyiflerini düşünüyorlar siz sağlığınızı düşünün.Kırılan kırılsın.Kendilerini kırdırıncaya kadar akılları nerdeymiş
Evde küllük yok değil ama kalkıp almaya üşeniyorlar galiba ya da istemeye. Ki midem bulanıyor benim de. Onu temizlerken bile huylanıyorum. İçmeyi de bilmiyorlar işte. Koltuğu, halıyı anladım desem bir insan fon perdesini nasıl yakar bilerek yapmış gibi. Asabım bozuluyor. Bundan somra daha net olmaya çalışacağım bu konuda. Nasıl olacak bilmiyorum.
Eğer uyarmanıza rağmen yapılıyorsa o zaman bu kişileri EVİNİZE, kendi evinize almayacaksınız bu kadar basit.
Çizdiğiniz sınırları çiğniyorlarsa o zaman kapıyı kapatacaksınız.
Hiii birinin eşyasını yaksam perişan olurdum heralde üzüntüden yüzüne bakamazdımmbi daha. Hem gamsız hem yüzsüz yani kusura bakmayın. Cidden terbiyesizlik yani fincana bardağa kül atmak inanılır gibi değil, eşiniz desteklemiyor mu sizi
Kendim balkonda içerken misafire asla içirtmem. Aslında dişli birine benziyorsunuz ama karsınızdaki büyük diye pek ses cıkarmak istemiyorsunuz. Şöyle bir şey yapın her sigara yaktığında öksürme krizine girin en sonunda dayanamaz kendi çıkar yani biraz düşünce varsa.
Ne ailemin evinde ne de kendi evimde sigara kullanmadim. Kullanan kimse de yok bizde.
Öyle bir kültür yok yani. Alkol de yok. Hatta kola fanta gibi asitli içecek bile alınmaz evlerimize .
Bu sebeple salonda sigara fikri beni şoka uğrattı şu an.
Evde sigara icmek, icmeyene hakarettir bence. Mutfak da filan da sigara içilmez.
Balkon olabilir belki ona bi şey diyemem..
Yani kimse darilmasin da sigara nedir ya... Yani bağımlılığım olmadığı icin anlayissiz olabilirim ama. Yani insanlarin sigaraya para vermesini anlamıyorum.
Ciğerleri karbon ile doldurup üstüne para vermek çok acayip geliyor.
Herkes bırakın diye yalvarirken birakmak için insanlar caba harcamalı.
Ah bilemiyorum ki laftan anlamayan insanla ugrasmak zor. Zaten virüs var gelmemesi de gerekir ama sanırım kalıcak yeri yok . O konuyu bilemiyorum ama misafir kabul etmicem dersiniz en kötü bu iki sebepten.İşte ben de anlamadım salonda içilmiyor diyorum ne yapmalıyım daha başka? Hayvan değil ki güdeyim balkona kış kış yapayım. Laftan anlamıyorlarE bana sigara içme dedi karın diye bir şikayet olabilir mi? Demişsem içmemen gerekir normalde. Sağlık açısından kötü ve dediğim gibi halı, perde, kanepe gitti salonda hep yanık izi dolu. Burama kadar geldi artık. Başka bir misafirim vardı onlar da içici ama salonda asla içmezler. Eve girip direkt salon kokuyor dediler bana. Evi de sabah temizlemişim. Kendimden utandım pis bir insanmışım gibi.
Ne munasebet ya bi de kusmek.
Yanlıs hatırlamıyorsam bebegın de var.
Evde bebek varken kendını bilen insan, sız ıc deseniz de ıcmez.
Herkes mısafırlıgını bilsin, küsen de küssün.
Bence bu sefer ıcırme.
Bebegım var virus var, kalabalık olduk zaten bir de sigara kesinlikle olmaz dıyın.
Lutfen dıyın.