Salonda sigara içme derdi

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
20.998
Kızlar bu salonda, gezerek sigara içen insanlardan bana gına geldi. Eşim eskiden içiyordu şimdi içmiyor. Ne zaman misafir gelse gelen kişilerle beraber bir bakıyorum herkesin elinde sigara. Bardakların içi, bardak altları küllük olmuş. Kanepe yanmış, halı yanmış. Salonda çıkmayan bir koku. Şimdi yine misafir gelecek ve aynı şey olacak. Sırf bu yüzden kimse gelmesin istiyorum eve. Gelenlere de diyorum bu arada salonda içmiyoruz diye ama yine aynı manzara. Şimdi gelen kişi de beni kocanla bir tutma, e ben büyüğüm diye iltimas bekliyor her seferinde. En son geldiğinde alınıp küsmüş, beni eşime şikayet etmişti sigara içtirmedi beni senle kıyaslıyor vs. diye. Eşimin teyzesi kendisi, yaşlı. Sağlık sorunu yüzünden geliyor gelme de diyemem. Ne yapmalıyım sizce bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Laf anlatamıyorum bende mi sorun var?

Güncelleme: Kızlar misafirim geldi ve salonda içme diye 5 kere söylememe hatta balkona kovmama rağmen oturdu salonda içti. Böyle bir yüzsüzlük görmedim. Sinir bastı yemin ederim.

Son düzenleme:
Sigara
Kızlar bu salonda, gezerek sigara içen insanlardan bana gına geldi. Eşim eskiden içiyordu şimdi içmiyor. Ne zaman misafir gelse gelen kişilerle beraber bir bakıyorum herkesin elinde sigara. Bardakların içi, bardak altları küllük olmuş. Kanepe yanmış, halı yanmış. Salonda çıkmayan bir koku. Şimdi yine misafir gelecek ve aynı şey olacak. Sırf bu yüzden kimse gelmesin istiyorum eve. Gelenlere de diyorum bu arada salonda içmiyoruz diye ama yine aynı manzara. Şimdi gelen kişi de beni kocanla bir tutma, e ben büyüğüm diye iltimas bekliyor her seferinde. En son geldiğinde alınıp küsmüş, beni eşime şikayet etmişti sigara içtirmedi beni senle kıyaslıyor vs. diye. Eşimin teyzesi kendisi, yaşlı. Sağlık sorunu yüzünden geliyor gelme de diyemem. Ne yapmalıyım sizce bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Laf anlatamıyorum bende mi sorun var?
[/QUOTEsigaradan daha vahimi misafir gelmesi bence su dönemde.

Sigara tıryakısıyım, tek basıma yasıyorum.
Sigarayı asla odalarda salonda ıcmem. Icırmem de. Kimsenin evınde ızın verseler dahi salonda gene ıcmem.
Yasla evde sigara ıcmenın alakası yok, kesinlikle net ve sert olun bu konuda.

Ayrıca misafir kabul etmeyin bence Vırus bu derece kol gezerken.

Bu dönemde misafirlik zaten başlı başına hata. Diğer konu ise kitleyin kapısını allah aşkına kim alınırsa alınsın sizin eviniz sizin tercihiniz balkonda içsinler çok istiyorlarsa asla musama gösteremem kendim kullanmadığım için oldukça karşıyım o havayı tenefüs etmeye.

etrafımda yaklasık 15 senedır evde sıgara ıcen hıc gormedım zaten pek sıgara ıcen gormuyorum da ıcenlerın de ıctıgını gormedım ılla balkona cıkarlar cok garıp ya sıgara ıcen kısı tum dumanı pıslıgı evın ıcınde nasıl tutabılıyor salonun ortasına tuvaletını yapmak gıbı bırsey bu evın ıcınde ne ısı var o zehırın

tabıkı sorun sızde degıl
benım evıme bır mısafır geldı gecen yaz sıgara ıcen daha dogrusu annemın bır arkadasıydı sızde sıgara nerde ıcılıyor dedı
bızde sıgara ıcılmıyor dedım
balkon ? dedı
cam balkon sureklı de acamam (cam balkonumuzda oturma odası gıbı dızılı cunku) halıyle sokaga ınmenız gerek ıcmek ıcın dedım
e apartmanda ıcseydım ya da banyo da dedı
ne munasebet ben rahatsız olurum 1 saat dayanamayacak kadar ıcmenız gerekıyorsa sokakta ıcebılırsınız dedım :KK70:
gıttı sokakta ıctı allahım ya :KK70: geldı ama les gıbı kokuyor yıne
kolanya falan verdım camı actım havalandırdım
bu kadar tıryakı olan bır zahmet eve cıkmadan ıcsın havalansın cıksın gercekten bıze ezıyet dedım

ayıp yanı kendı kendını neyle zehırlerse zehırlesın de bızlerın ne sucu var bırde evın ıcınde ıcecekler
musade etmeyın en bastan nasıl baslarsa oyle gıder gercekten

Benim evimde kimse sigara içemez, biz evimizde sigara içmiyoruz diyorum gelen misafire. Hatta ben balkonda içilmesinden bile rahatsızım. Sonucta küllükleri oraya buraya koyuyorlar🙈Babam da dahil buna o da rahatsız oldugumu bilir, balkonda içer. Küsücek, daralıcak bir durum değil bu. Sonucta eve, perdelere siniyor bu koku onu bırakın ciğerlerimiz mahvolur.

Biri evimin salonunda sigara içse kendisini öldürür ceset torbasına koyar. Toprağa gömerim. Söyleyeceklerim bu kadar.

Eşimde bende tiryakiyiz
Bir senedir sadece balkonda ya da hava çok soğuksa mutfakta aspiratör altında içiyoruz, gelen misafirlere de söylüyorum asla izin vermem, evimde tercihleri arasında asla sigara olmayan bir kedi yaşıyor, biz halt edip içiyoruz, onun da zehirlenmesine izin veremem, ilaveten şu virüs işlerinin yoğun olduğu dönemde misafir almıyorum zaten kimse kusura bakmasın

Sigara içen biri olarak diyorum ki hiç hijyenik değil, odaların duvarları deterjanla silinse dahi koku si ni yor. Bizde arabada, evde vs. İçilmiyor. Bahçede sadece. Hele migreni olan insan sigara kokusu sindiyse direk midesin bulanıyor. Bazen bindiğim taksiler kokuyor ve rezalet. Diyeceğim o ki siz o evde bostan korkluğu değilsiniz canım, direk çizginizi çekin. Sanki kahvehane!

Sigara tıryakısıyım, tek basıma yasıyorum.
Sigarayı asla odalarda salonda ıcmem. Icırmem de. Kimsenin evınde ızın verseler dahi salonda gene ıcmem.
Yasla evde sigara ıcmenın alakası yok, kesinlikle net ve sert olun bu konuda.

Ayrıca misafir kabul etmeyin bence Vırus bu derece kol gezerken.

Ben açıkça diyorum ama yok yine de içiliyor ve küsülüyor üstüne. Anlamadım gerçekten.

X