• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salona koltuk takımı renk kombini??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
35
Yardımınıza ihtiyacım var bayanlar :ssz:

Salonuma alacagım koltuklarımın ne renk olacagına karar vermem gerekiyor artık.

3+2+1+1 şeklinde olacak.

1 $1.webp 2 $3.webp 3 $4.webp
4 $21.webp 5 $941542_522874364426306_1439702906_n.webp 6 $florida_05.webp
7 $florida_06.webp 8 $florida_10.webp 9 $florida_13.webp

$bond_berjer_2.webp

Merhaba :3:

Bende 3 ay önce koltuk modelimi chesterlerden yana yaptım hatta resimlerini alıntı yaptığınız mağazadan aldım ben bu modelin pudra rengini seçtim mobilyalarım beyaz olduğu için çok hoş oldu eğer salonunuz büyükse bu takım şahane duruyor . Ama küçükse çok içice olup model hiç göstermiyor. Renk olarak 2 ve 9 u kombinde yapabilir siniz yada tek başına 5 yada 6 olabilir. Evinizin duvarları ve parkeleri ne renk acaba ?:3:

Salonum bu şekilde. Küçük değil. Bende pudra düşündüm ama nasil durur bi fikrim yok. Koltuklarinizin resmini atabilir misiniz rica etsem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402433763688.webp
    $1402433763688.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 1.308
  • $1402433778933.webp
    $1402433778933.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 1.243
bence bi kağıda salonun şeklini çizip boya kalemleriyle renk ve koltukların konumlarını işaretleyin, böylece kafanızda daha iyi fikir oluşturursunuz.. bu arada modeller çok şık güle güle oturun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Salonum bu şekilde. Küçük değil. Bende pudra düşündüm ama nasil durur bi fikrim yok. Koltuklarinizin resmini atabilir misiniz rica etsem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim salonum geniş olmadığı için koyu renklerden bilerek uzak durdum bence salonunuz gayet geniş canlı renkler daha cok yakısacak ve kendini gösterecektir . Bu sene turkuaz ve tonları çok moda . Şuan işyerinde oldugum için ancak akşam salonumun resimlerini yükleyebilirim :42:

Benim salonum geniş olmadığı için koyu renklerden bilerek uzak durdum bence salonunuz gayet geniş canlı renkler daha cok yakısacak ve kendini gösterecektir . Bu sene turkuaz ve tonları çok moda . Şuan işyerinde oldugum için ancak akşam salonumun resimlerini yükleyebilirim :42:

Tamam tesekkür ediyorum :16: Bu renklerin kombinide hosuma gitti :16:

$1924877_655635221150219_3182386_n.webp$florida_4.webp

Evet söylemek istedgim tamda buydu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 2 tane 3 lu (2.20cm) 2 tanede berjer yaptiriyorum 3 luler kirli beyaz tekliler bebek pembe eger beyaz sorunum yok dersen buyukleri beyaz teklileri turkuaz yaptirabilirsin guzel durur

Ben 2 tane 3 lu (2.20cm) 2 tanede berjer yaptiriyorum 3 luler kirli beyaz tekliler bebek pembe eger beyaz sorunum yok dersen buyukleri beyaz teklileri turkuaz yaptirabilirsin guzel durur

Beyaz büyük risk canım iyi cesaret etmişsin :ssz: ben okadar cesaretli degilim :26:

Banada esasen dediler beyaz yaptirma diede sonraa amaaan dedim benlemi yasiycak ilerde kotu olursa Allah nasip ederse degistiririm yuzlerini dedim :)
Edit: bide ben beyaz duskunuyum yatak odamda eskitme beyaz evin mobilyalarinida beyaz yaptiriyorum :)

Son düzenleme:
Banada esasen dediler beyaz yaptirma diede sonraa amaaan dedim benlemi yasiycak ilerde kotu olursa Allah nasip ederse degistiririm yuzlerini dedim :)
Edit: bide ben beyaz duskunuyum yatak odamda eskitme beyaz evin mobilyalarinida beyaz yaptiriyorum :)

ne güzel canım beyaz beyaz ferah olucak evin :16: güzel günlerde kullan :16:

Cok hos takimlar valla insan bunca secenek icinde kararsiz kalir.

Benim kendi düsünceme göre,

eger cok uyum seviyorsaniz: 2-4 kombini olabilir.
Ferah olsun icim acilsin diyorsaniz: 4-7
Ferah olsuna bir baska örnek: 5-7
Ferah da olsun ama azicik renkli olsun diyorsaniz: 4-5

3Lu 2li ayni renk berjerler ayni renk
ya da bir berjer bir koltuk ayni renk seklinde yapabilirsiniz.
Yastiklar da sakin koltugun kendi renginde olmasin. Atiyorum pudra koltuga mavi yastik, mavi berjere pudra yastik gibi.

Fakat tabi mobilyalarinizin rengini de önemli. Halilariniz falan alindi mi? Yoksa koltuk seciminden sonra digerlerini mi alacaksiniz, öylesi daha kolay olur.

Ben koltukta beyaz kullanmaktan korkarim, pudra ile maviyi yapardim herhalde. :) Ya da 2-4 kombini yapip evi renklendirecek ve uyumlu olacak objelerle de solgun havayi degistirirdim.

Ben salonunuz için aksesuar seçimini Dekofest ten tercih etmenizi rahatlıkla tavsiye edebilirim

Back
X