Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salonum bu şekilde. Küçük değil. Bende pudra düşündüm ama nasil durur bi fikrim yok. Koltuklarinizin resmini atabilir misiniz rica etsem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim salonum geniş olmadığı için koyu renklerden bilerek uzak durdum bence salonunuz gayet geniş canlı renkler daha cok yakısacak ve kendini gösterecektir . Bu sene turkuaz ve tonları çok moda . Şuan işyerinde oldugum için ancak akşam salonumun resimlerini yükleyebilirim![]()
Ben 2 tane 3 lu (2.20cm) 2 tanede berjer yaptiriyorum 3 luler kirli beyaz tekliler bebek pembe eger beyaz sorunum yok dersen buyukleri beyaz teklileri turkuaz yaptirabilirsin guzel durur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Banada esasen dediler beyaz yaptirma diede sonraa amaaan dedim benlemi yasiycak ilerde kotu olursa Allah nasip ederse degistiririm yuzlerini dedim :)
Edit: bide ben beyaz duskunuyum yatak odamda eskitme beyaz evin mobilyalarinida beyaz yaptiriyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Coook tesekkur ederim canim cok saaol amiin insallahne güzel canım beyaz beyaz ferah olucak evingüzel günlerde kullan
![]()