• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salona ip perde olurmu

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
salona ip perde konusunda kararsızım kullananlar varmı foto ekleyebilirlermi.
15gün sonra mevlütümüz var buaalar hemen sipariş vermeyi düşünüyorum

cnm bnm evimde 2 salon var üst kattaki çatı katındaki salonuma ip perde yaptrdım oranın camları kapı yani nası diyim cam pimapen fransız balkongbi ordan terasa çıkılıo çok gzl durdu ben çok beğendim ama diğer solunmda japon perde var dedğim gbi bnmki cam kapı normal camda nasıl durur bilmiorum

Salonunuzun tarzına bağlı. Bazı kişiler oturma odası olarak kullanır ve çok spordur salonu o zaman olur, diğer türlü uygun olmaz diye düşünüyorum.

salona ip perde konusunda kararsızım kullananlar varmı foto ekleyebilirlermi.
15gün sonra mevlütümüz var buaalar hemen sipariş vermeyi düşünüyorum

benim salonum ip perde, hafif simli ve kahve tonlarında renk geçişli. ne ağır bir salonum var ne de sade. ip perdeyi çok modern buluyorum salonumda, herkes de çok beğeniyor. duvar kağıtlarım da dikine çizgili, yani çizgi değil de dikine babartmalı gibi. o yüzden çok şık oldular. ne yazık ki ekleyebileceğim bir foroğraf yok.

bir de şunu belirteyim, ip perdeler çeşit çeşit, iplik kalitesinden, kalınlığından falan çok fark ediyor. bence bir perdeciye gidip öyle bakın

canm burdaki modellere bak istersen bir fikrin olur;
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
bende salonumda ip perde kullanıyorum..fon olarak japon perde yaptırdım...evimin resimlerini eklemiştim oradan görebilirsiniz...

canım salona ip perde olur hem de cok güzel olur senin için kendi salonumun perdesini çektim ben cok memnunum temizliği kullanımı kolay.gerisi sana kalmıs
$DSC01780...webp

Back
X