Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salona hangi renk Perde, Hali ve Aksesuar ??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Koyu gri siyaha yakın canım koltukların o yüzden fuşya mavi turkuaz gider bence perdeni iki renkli dışında düz renk yapmalısın yastıklarla aksesuarlarınla renk katmalısın bana göre ama pudra seviyorsan dene tabi ki birşey diyemem yastıklarla aksesuarlarla tamamlarsın koltukların arka planda kalmış olur

Fusya birazdaha güzel ve uygun geldi bana. Söyle nasil olur? sade acik gri, yastiklarla, renk kattsam salona? yani pudra, veyahu turkuaz rengiyle. En azinda yastiklar daha kolay degistirebilirim. Perde biraz daha zor degisir. Aksesuar ozaman gümüs kullaniyim dimmi? Hali da acik grimi??

Fuşya olur bence de hem renk katar hemde uyum sağlar dediğin gibi bazı renkler sabit kalmalı bazı renkleri değiştirirsin sonra neden olmasın ben moru da yakıştırıyorum mesela griye bir de vişne çürüğünü onuda bir yandan düşünebilirsin halın açık gri olmalı açar ortamı renkli birşey kullanırsan çok parlar bence

Maleseff benim koltuk rengim üstdeki resim gibi koyu oldundan, ona visne cürügü daha uygun, ve daha cok yakisiyor bence. Aksesuar olararak ne renk olabirlir??

Maleseff benim koltuk rengim üstdeki resim gibi koyu oldundan, ona visne cürügü daha uygun, ve daha cok yakisiyor bence. Aksesuar olararak ne renk olabirlir??
Fuşya ve vişne çürüğü arasında tercih etmen gerekecek o zaman canım vişne çürüğüne ben laciverti siyahı yakıştırıyorum ee koltukların gri o yüzden yastıkların aksesuarların falan sadece vişne çürüğü ve açık gri tonlarında olmalı çünkü beyazda kullanıyorsun salonunda bir çok renk olursa karışır ben şahsen yerinde olsam perdeyi ve halıyı açık gri yaparım tülü beyaz yastıkları vişne çürüğü ve açık gri yapardım iki renk kullanırdım aksesuarları da aynı bu yönde tercih ederdim mobilyalarım beyaz olduğu için en fazla 2 renk kullanırdım ayrıca yani Ya da diğer bir seçenek mavi ve tonları bunu da vişne çürüğü gibi rahatlıkla kullanabilirsin gri ve beyaz eşyalarda

Süpersin Nehirnil!!! Allah razi olsun senden!! baya bir illerleme oldu, sayende canim.Aynen tavsiye ettin gibi yapacam insallah. Visne c. kirlent, acik gri le beraber, ve acik gri dekor, ve acik gri hali ve perde. acik gri ve aksesuarlari nerde satiliyor acaba, bilgin varmi?? ben Yurdisinda oldugum icin hic bir bilgim yok. Ama bulurum herhalde.Bakmam lazim.

Cümlemizden canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Canım bizim her magazada var yurt dışında nereden bulursun bilemiyorum inan ikea falan varmı mesela koçtaş gibi yerler bizim en ufak ev eşyaları magazasında bile aksesuarlar mevcut yastık kılıflarını pazar tarzı yerler varsa ya da kumaşçı tarzı yerler oralardan alıp terzide bile diktirebilirsin Lambader düşünürsen vişne çürüğü bordo bir lambader acayip havayı değiştirir salonuno beyaz tv ünitenin altı yanına biri uzun biri kısa gri vazo harika olur beyaz bile olsa olur sonra uzun şamdanlar çok yakışır bir tablo bir duvar saati aksesuarları abartmadan oldu bitti masa üzerine açık gri vişne çürüğü mumluklar minik eşyalar harika bir salon geldi şimdi gözümün önüne

Ikea var canim. kirlentleri diktirmek iyi fikir. Tüm fikirlerin harika, ya.Eki Görüntüle 1457909 Eki Görüntüle 1457910 Eki Görüntüle 1457911 avize olarak hangisi olsun?

Benim tarzım değil boncuklular ben mesela üstteki eklediğim 2.resimdeki gibi birşey düşünürümmobilyalarıma da öyle gider zaten çeyiz topiğimde var görmek istersen ama senin salonuna gider bu şekilde de canım şık duruyorlar içlerinden illa biri olacaksa 3.model daha çok içime sindi

Bence kesinlikle vişne çürüğü fon perde harika olur kırlentlerde sarı ve turkuaz yapardım sizin yerinizde olsam.iyi gunlerde kullanın

Arkadaslar bir konu hakkinda fikrinizi almam gerekiyo koltuj takimlarimi degistiremiyorm bende kilif almayi dusundum ama koltuklarimin basi tahta bu koltuklarima bürumcekli koltuk kılflari olur mu

Mumuj, fikriniz icin cok tesekkürler. Ben fonla Haliyi acik gri. Aksesuarlari da ya visne cürügü, mor, ve yahu Fusya olacak gibi geliyor. Gecenlerde Ikeaya gitdim, baktimda fujya ve mor renk güzel aksesuarlarda var. yakisir diye düsünüyoru. Hangisi 100 de 100 olacak henüz karar vermedim.

Canım görmeden birşey söylemek zor ama ben olsam stor, güneşlik mi krem perde mi krem anlamadım ama böyle nude ekru renklere zıt renkte hardal, fuşya gibi berjerler gidiyor şimdi koltuklar da takım değil farklı farklı renklerde patch work halılar her renkte koltukla mobilyayla uyumlu renk katıyor odaya ama halın da krem sanırım. Bence zıt renkte renkli aksesuarlarla ortaya sıcak sarı renkte doğal ağaç orta masayla falan renk katabilirsin.

Canım sakın halıyı krem alma. Çok sıkıcı, cansız, boğucu bir ortam olur.

Senin renkli halılara ihtiyacın var. Aksesuarların da halı renginde olmalı. Bence gri renge hardal uyar. hardal ve gri tek başına yetmez. Yanına fuşya yada o kadar iddalı olmasın dersen lila veya mürdüm.

Hardalı seçersen perden de hardal olsun. Gri perde alma. Evin kirli durur. Krem olabilir ama bir karakter katmaz yine kirli durur. Beyaz bile daha iyi.

Avizen bu saydığım renklerden birisi olsun; hardal veya mürdüm. Altın sarısı uyumsuz olur. Alın sarısı klasik tarzdır. Evinde klasik hiç bir şey yok.

Eğer bu renkler hoşuna gitmediyse turkuaz veya petrol mavisi de olabilir.

Son düzenleme:
Bir de resimdeki gibi renkli zigon iyi olur. Zeminin çok açık renk. Beyaz mobilyan var. Kontrasta ihtiyacın var. Bunu da ancak halı ve perde ile yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…