Salona bağımlı oda, bebek odası ?

Isterseniz bir sure direk yer yatagi kullanin, akliniz kalmaz hem.
Benim oglum 1 bucuk yasindan beri ikeanin bebek yataklarindan kullaniyor, kendi cikip iniyor, sorun olmadi.
Salon konusu da, eger ki bebeginiz cok sik uyaniyorsa size zorluk olur, eger oyle bir surum yoksa derin uykuya daldiktan sonra gecersiniz kendi odaniza.

Yaşım 28 genelde hep müstakil dubleks evlerin olduğu yerlerde oturdum apartmanda da normal evler iste gorduklerim ama seyi biliyorum eskiden bazı tip evler vardi mesela evin giriş kapısından girdiğinde karşıda direkt oda olurdu ve yan yana odalar olurdu 3 oda mesela yan yana . Biraz daha doğu tarafında hala o tip evler varmis :)

İşte biz antrede yan yana oda varsa ona bağımsız salon diyoruz :) Şeyi merak ettim önceden doğalgaz yoktu sorması ayıp sizin orada nasıl isiniliyordu ? Her odaya soba mi kuruluyordu cidden merakimdan soruyorum :)

İşte biz antrede yan yana oda varsa ona bağımsız salon diyoruz :) Şeyi merak ettim önceden doğalgaz yoktu sorması ayıp sizin orada nasıl isiniliyordu ? Her odaya soba mi kuruluyordu cidden merakimdan soruyorum :)
Kalorifer vardi bizim evimizde . Sonra klimaya geçtik. Her odada klima. Ben hiç sobalı evde oturmadım:) ama soba daha güzeldir herhalde. :)

Isterseniz bir sure direk yer yatagi kullanin, akliniz kalmaz hem.
Benim oglum 1 bucuk yasindan beri ikeanin bebek yataklarindan kullaniyor, kendi cikip iniyor, sorun olmadi.
Salon konusu da, eger ki bebeginiz cok sik uyaniyorsa size zorluk olur, eger oyle bir surum yoksa derin uykuya daldiktan sonra gecersiniz kendi odaniza.

Uyanıyor malesef.. Mesela sabah 7 de kalkıp ise gitmem lazim gece toplam uyuduğum saat toplam iki yada üçtür. Deliksiz uyudugumu hiç bilmem

Uyanıyor malesef.. Mesela sabah 7 de kalkıp ise gitmem lazim gece toplam uyuduğum saat toplam iki yada üçtür. Deliksiz uyudugumu hiç bilmem

3 saatte bir uyanmasi normal sanirim, daha sik ise zor olur size bir donem, ama bir sekilde alistirmaniz da lazim.

Kalorifer vardi bizim evimizde . Sonra klimaya geçtik. Her odada klima. Ben hiç sobalı evde oturmadım:) ama soba daha güzeldir herhalde. :)

İlginç :) Klima ile ısınıyorsaniz deniz kenarina yakin bir yerde yasiyorsunuz demekki zira Ankara' nin soğuğuna klima dayanmaz :) Gariban memur Ankaralı da zaten memur maaşıyla klima elektriğini ödeyemez :)

Bende soba yandigini hatırlamam, ben minikken kullanılmış muhitimize doğalgaz 95 yılında gelmişti sanırım ama bahsettiğim senelerde genelde lojman tarzı evlerde oturursan kalorifer vardı , klima bilinmezdi buralarda. Hayırlısı olsun.

X