- 26 Ağustos 2007
- 3.895
- 4.105
Dogdugundan beri ayri odasi ayri yatagi var oglumun.14 aylik cocuktan bahsediyorsunuz,cok gec kalmissiniz odasini ayirmak icin. İster salona baglantisi olsun ister mutfaga,cocuklarin ayri odalara ihtiyaci vardir. Her esyasi kendisine gore olmalidir,kendi kitapligi olmaliydi mesela simdiye kadar eger maddi imkan varsa. Kendi gardrobu olmaliydi, kiyafetlerini kendisi alip koyabilecegi yasa gelmis,bu aylarda cok merakli olurlar ve de cok becerikli. Zannettiginiz gibi carsafa dolanmazlar bedenleri gayet guclu. Sizi biraz panik gordum ben,cok da sasirdim 14 aylik cocugu anne yani besikte tutabildiginize
Bir tane odası var zaten ama yatmiyordu içinde. Oyuncakları vardı , gardrobu vardı. Cok kitap aldım ama malesef ne zaman okumaya başlasam kitabı elimden çekip ağzına alıyor. Bu yüzden ulaşabileceği yerlerden kitap tarzı şeyleri kaldırmak zorunda kaldım.
İnan dediğin gibi kolay olmuyor. Bağımsız salonlarda yan yana odalar. En kotu aynı koridorda iki yan oda oluyor. Ama bağımlılar öyle değil iki farklı koridor biri anyada biri Konya'da. Haliyle insan tereddüt ediyor ama artık yavaş yavas büyüdüğünde ayırma zamanı geldi.