• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımımız

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

airlikfeer

HaYaTıN TaDıNı ÇıKaR...
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
5.867
3
106
İzmir
nasıl arkadaşlarrr sizce:9::9: siyah olan yerler krem rengi olacak ayakları beyaza boyanacak:12::12: ben açık renklerden yanayım:9:

bu arada kırmızı yastıklar yok:6:

rengini değiştirmek zorunda kaldık çok açık bir pudra rengi olucak

$c5749d43b75bd71c51557a4e97ccc733(1).webp

Son düzenleme:
Senini verdigin sipariş daha güzel bnce bu tonlar güzel degilll :) Güle güle kullan cnm mutluluklar dilerim

güle güle huzurla aşkla kullan canımmm:16:
ben gibisin sende takip ediyosun sanırım görmüşündür eşyalarımı bende ferah renkleri seviyom hemde yastıklar farklı renk bile olsa evin havasını değiştirmeye yetiyo:12:

İsabetli olmuş rengini değiştirmen.
Showroom yada kataloglarda hoş gözüksede duvarlarımız beyaz olmadığı için ya da salonumuz böyle geniş ve aydınlık olmadığı için çok kasvetli oluyo. Geçen sene bütün gelinler siyah/beyaz/kırmızı kombini yapmıştı. Eve gelince hoşuna gitmeyen oldu. :50:
Güle güle kullanın inşAllah. :54:

güle güle huzurla aşkla kullan canımmm:16:
ben gibisin sende takip ediyosun sanırım görmüşündür eşyalarımı bende ferah renkleri seviyom hemde yastıklar farklı renk bile olsa evin havasını değiştirmeye yetiyo:12:

amiin canım çok teşekkür ederim:16:evet canım gördüm topiğini yazmıştım da hatta şahaneler:16:bana da renkli yastıklar şart oldu sanırım ama evn içine girmeden de karar veremiyorum:9:sadelik her zaman şahane :16:
bir odam mor olucak mutfağımda kırmızı siyah beyaz:9:

İsabetli olmuş rengini değiştirmen.
Showroom yada kataloglarda hoş gözüksede duvarlarımız beyaz olmadığı için ya da salonumuz böyle geniş ve aydınlık olmadığı için çok kasvetli oluyo. Geçen sene bütün gelinler siyah/beyaz/kırmızı kombini yapmıştı. Eve gelince hoşuna gitmeyen oldu. :50:
Güle güle kullanın inşAllah. :54:

çok haklısın canım :29: mobilyamda beyaz aynı odadaa olucaklar duvar rengimizde damla sakızı:16::16: ama mutfağım bordo beyaz siyah olucak dolapların üstü beyaz altı bordo buzdolabı blışık makinası ve mutfak masası siyah olucak hatta fotolarını koyuym inş güzel olur kapatmaz evi:26:

bu salonumuz çok belli değil ama:ssz:
Eki Görüntüle 380305 Eki Görüntüle 380306
bu yemk takımımız salona koyulacak
$orkide2 yemek-1200x700.webp
bunlar mutfak için
$gt.webp$191.webp$193.webp$198.webp$28.webp$25.webp$26.webp$22.webp

evinin resimlerini bekliyorum:1::1::1:
valla artık renkli yastıklar kesinlikle şart olmuş:12:
bide renkli aksasuarlar koydun muydu tadından yinmes:32:

evinin resimlerini bekliyorum:1::1::1:
valla artık renkli yastıklar kesinlikle şart olmuş:12:
bide renkli aksasuarlar koydun muydu tadından yinmes:32:

koyacağım canım tabiki ama önce bir ben görsem düzülmüş şekilde ay çok merak ediyorum:ssz: ya düğünde göreceğim yada düğünden 1 ay önce falan çok komik ama napalım mecbur:ssz:

nasıl arkadaşlarrr sizce:9::9: siyah olan yerler krem rengi olacak ayakları beyaza boyanacak:12::12: ben açık renklerden yanayım:9:

bu arada kırmızı yastıklar yok:6:

rengini değiştirmek zorunda kaldık çok açık bir pudra rengi olucak

Eki Görüntüle 375894

dediğim gibi
rengini değiştirmek zorunda kaldık çok açık bir pudra rengi olucak:ssz: yine halı sıkıntı oldu bu sefer de herkes farklı bir halıyı beğenmiş durumda:ssz:

rengi öylede güzelmiş ama eminim sen,n sectiğin renkte cok güzel duracak, güle güle kullanın :)

Back
X