Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım yatak odan çok hoş ama koltuklar için aynı şeyi söyleyemiyeceğim çünkü elinde bez dolaşacaksın dua etde evine fazla çocuklu birileri gelmesin valla ben beyaz olmadığı halde takımlarım çıldırıyorum sen ne yapacaksın bilmiyorum ama yüzleri kolay yıkanıyorsa o zaman rahatsın yoksa yandınsengözlerimebaksanab.......... yinede hayırlı olsun güle güle kullan....

cnm ben sadece oturma grubunu begenmedım.yemek odasının renklerıyle uyum ıcınde fakat sekıl ıtıbariyle çok hosuma gıtmedı.onun harıcınde hersey harıka.yatak odanda cok sık ve modern cnm.bu arad yatak odasının fıyatı aklındıysa öğrenebilirmiyim

cnm cok güzel ama şimdiden Allah kolaylık versin..beyazla işin zor...bi de bunların fiyatları nsl canım acaba söyleyebilir misin?

ben herşeyini çok beğendimmm güle güle kullan hepsinii

koltuklar konusunda olumsuz yorumlar almışsın ama kollar deri gibi duruyo, silinir sanırım, çok zorlamaz heralde dimi :) bende böyle şeyler almayı planlıyorum, kullandıkçada yorum yazarsın dimi :)

bi tek yatak ben normal yatak seviyorum, böyle etraf tahta oldumu sanki uyurken vurucakmışım gibi geliyo, deli yatarımda biraz :)))

canım yatak odan çok hoş ama koltuklar için aynı şeyi söyleyemiyeceğim çünkü elinde bez dolaşacaksın dua etde evine fazla çocuklu birileri gelmesin valla ben beyaz olmadığı halde takımlarım çıldırıyorum sen ne yapacaksın bilmiyorum ama yüzleri kolay yıkanıyorsa o zaman rahatsın yoksa yandınsengözlerimebaksanab.......... yinede hayırlı olsun güle güle kullan....

cnm kenarlar deri minder kısımlarıda hem leke tutmayan kumaş hemde fermuarlı yıkanabilicek gibi yani.oyüzden rahat olur diye düşünüyorum

cnm ben sadece oturma grubunu begenmedım.yemek odasının renklerıyle uyum ıcınde fakat sekıl ıtıbariyle çok hosuma gıtmedı.onun harıcınde hersey harıka.yatak odanda cok sık ve modern cnm.bu arad yatak odasının fıyatı aklındıysa öğrenebilirmiyim

tşk ederim yatak odam 5000 lira canm peşin

fiyatları sormuşsunuz yatak odası 5000 lira.bu salon takımı ve birde tv ünitesi 9000 lira

Güle güle kullan canım.Benim beğendiğim mobilya rengi birinde görmüş olmak

hoşuma gitti.

Yatak odan da çok şık,modern.Herkes beyaz falan demiş ama sonuçta yeni evlisin

İleri de rengini değiştirirsin boşver biraz böyle kullan zemuszemus

Bir de yatak odanda tülden cibinlik yaptırsan çok daha güzel olabilir.

evet canım herkes beyaz diye ilk tedirgin yaklaşıyo ama inan hiç pişman olacağımı sanmıyorum.koltuklar çok kullanışlı temizlik açısından.hem ben koyu renk mobilyayı sevmiyorum.ferahlıktan yanayım hep.
halıları felanda hep beyaz yada krem düşünüyorum.perdelerimde o şekilde olacak.inş güzel olacak ya:))

çok güzel canım tam benim tarzımda çok beğendim.çok şık duruyolar. beyaz çok şık oluyo.güle güle otur.mutluluklar.

tam benim tarzım tatlım.ev dediğin bembeyaz olcak.duvar, kırlent renkleri, halı gibi nesnelerin rengini farklı seçersin böyle bütünlük oluşturursun.

Çok güzel gerçekten bende mobilya alırken siyah ve beyaz arasında kalmıştım siyah aldım çokda begenerek aldım görenlerde beğeniyor ama seninkileri görünce daha çok beğendim çok güzeller gerçekten güle güle kullan yerimseniben

çok teşekkür ederim kızlar eşyalarımın bu şekilde beyenilmesi çok hoşuma gitti.allah sizlere dahada iyilerini kısmet etsin inşallah:))

çok güzel olmşşyaa walla laf olsn die sölemiyorm tam benm zevkim iyi günlerde mutlulukla kullan canikomm..

Back
X