• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon takımı renk kombinasyonu?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
35
Zevkine güvenen bayanlar nerdesinizzz

Salonum için hayırlısıyla alacagım koltuklar bunlar. fakat renklerde karar vermiş degilim. hangi renkleri tercih etmeliyim? veya tek renkmi olsun hepsi? yardımcı olur musunuz 3+2+1+1 şeklinde olacak.

3+2 ler bu şekilde...

$12345.webp

Berjerler bu şekilde...

$4563.webp

Son düzenleme:
Maviler güzelmiş ama sıkılırım diyosan 2. sıradakiler olabılır berjerı krem secersın ve koyu renk üçlü acık renkte ikili krem berjer olabılır ama diger mobılyanı düz ve sade secmeni öneririm.

Kesinlikle maviii :-D berjerler beyaz olabilir. guzelmis gercekten bende yeni evime bakiyorum hangi mobilya bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle maviii :-D berjerler beyaz olabilir. guzelmis gercekten bende yeni evime bakiyorum hangi mobilya bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiyorum canım ben hala karar veremiyorum :) saloni mobilya

Zevkine güvenen bayanlar nerdesinizzz

Salonum için hayırlısıyla alacagım koltuklar bunlar. fakat renklerde karar vermiş degilim. hangi renkleri tercih etmeliyim? veya tek renkmi olsun hepsi? yardımcı olur musunuz 3+2+1+1 şeklinde olacak.

3+2 ler bu şekilde...

Eki Görüntüle 1150542

Berjerler bu şekilde...

Eki Görüntüle 1150541

Bu modelin laciverti var diye biliyorum sitesinde görmüştüm orada lacivert krem ve desenli berjerle kombinlemişlerdi bence çok şık olmuştu krem kire gitmez diyorsanız lacivert ve bej benim favorim:12:

Back
X