Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuSalon takımı renk kombinasyonu?
Salonum için hayırlısıyla alacagım koltuklar bunlar. fakat renklerde karar vermiş degilim. hangi renkleri tercih etmeliyim? veya tek renkmi olsun hepsi? yardımcı olur musunuz 3+2+1+1 şeklinde olacak.
Maviler güzelmiş ama sıkılırım diyosan 2. sıradakiler olabılır berjerı krem secersın ve koyu renk üçlü acık renkte ikili krem berjer olabılır ama diger mobılyanı düz ve sade secmeni öneririm.
Salonum için hayırlısıyla alacagım koltuklar bunlar. fakat renklerde karar vermiş degilim. hangi renkleri tercih etmeliyim? veya tek renkmi olsun hepsi? yardımcı olur musunuz 3+2+1+1 şeklinde olacak.
Bu modelin laciverti var diye biliyorum sitesinde görmüştüm orada lacivert krem ve desenli berjerle kombinlemişlerdi bence çok şık olmuştu krem kire gitmez diyorsanız lacivert ve bej benim favorim