- 14 Ağustos 2006
- 2.539
- 437
-
- Konu Sahibi Butterfly465
Numune almaniz cok iyi olmus, eger ileride mavi griye devam edecekseniz sagdaki renk, eger mavi griye devam etmeyecekseniz soldaki rengi tercih edin. Ilk fotograf icin gecerli siralama.
Ton olarak gayet iyi, bundan da koyusu murdumle tezatlik olusturur.
Grı maviye devam etmeyeceğim..grı ve mor murdum olarak devam etmeyi duşunuyorum şu durumda soldakı renk tercıh olacak.. Tesekkur ederımNumune almaniz cok iyi olmus, eger ileride mavi griye devam edecekseniz sagdaki renk, eger mavi griye devam etmeyecekseniz soldaki rengi tercih edin. Ilk fotograf icin gecerli siralama.
Ton olarak gayet iyi, bundan da koyusu murdumle tezatlik olusturur.
Aynen oyle.. Fakat kumaş sankı bazen acık bazen bej grı oluyor:) ışıktanmı yoksa enine boyunamı farkedıyor cozemedım.. Perde rengını de ceker atarım.. Koltuklar bı gelsın:)Bej gri sectiniz sanirim, isabetli olmus. Simdi odanizin bu haliyle cakisik duracaktir ama ileride mavi grinizi de bej griye cevirince daha istediginiz bir goruntu yakalayacaksiniz. Herseyin bir anda olmasina gerek yok zaten, sira sira, dusune dusune gitmenin de avantajlari var. Kolay gelsin.
Aynen oyle.. Fakat kumaş sankı bazen acık bazen bej grı oluyor:) ışıktanmı yoksa enine boyunamı farkedıyor cozemedım.. Perde rengını de ceker atarım.. Koltuklar bı gelsın:)
Tamam o halde once berjerlere ton uydurmaya calışayım.. Sonrasında perdeye geceriz.. Ayy cok tesekkur ederım...Berjerler icin guzel ve dogru bir renkte karar kilmissiniz, yalniz kanepenin grisiyle berjerin toz pembesini yanyana koyarak bir bakin, uymuyorsa murdumu akilda tutarak baska renge gecin. Pembenin de alt tonu onemli, kirmizi ya da mavi agirlikli olup olmadigina bakilmali bej griye uymasi icin.
Perdenin gri tonu da kanepenize uygun duserse iyi olur cunku ileride mavi griyi degistirmeyi dusunuyorsunuz, badana rengi degisince tekrar perde satin almak zorunda kalmayin. Bir sure mavi griyle uyumsuzluk yasayacaksiniz ancak gereksiz bir alisveris de yapmamis olursunuz. Ileride bej griye gecince her sey otomatikman birbirine baglanmis olur. Sadece badana masrafi yapilmis olur diye dusunuyorum.
Perde konusunda da yine suphede kaliyorsaniz oturma grubu yerlestikten sonra uygun dediginiz renklerden numune alip bakabilirsiniz. Once berjer rengini kanepe rengine uydurmaya bakin, perde isi kolaylasir.
Oncesınde trend yakaladık:)Bir de iyi bir haber vereyim, 2019'da bej geri geliyor, bej gri ile hem su anki hem de onumuzdeki yilin trendini yakalamis oldunuz. Zaten en basta da notr bir renk oldugu icin uzun yillar kullanacaksiniz.
"Ne turuncuya ne mora bakan bir pembenin uygun olacagini dusundum, ne yavruagzi ne lila olmali pembeniz, yalniz renk kesinlikle parlak bir renk olmamali kirli bir ton olmali. Parlak, tertemiz bir toz pembe cok ters bir etki yaratacak.
Toz pembelerden de ornek alip yine evde bakin bakalim kanepelerdeki grinize uyacak mi."
Seklinde bir mesaj yazmistim, yollamamisim sanirim.
Fotografla yanilma payim her zaman var ama ben ikisinin birbirine uygun oldgunu dusundum, tarif ettigim pembeye benziyor ne cok turuncu ne cok mor ve parlak bir pembe degil. Siz de bir bakin bakalim tarifime uyuyor mu.
Gozume gore bu ikili mavi perde istiyor ayrica elektrik mavisi dahi olabilir.
Koltuk kolları ne renk kapatılmalı . Deri duşunuyorumIsiktan olabilir, iste bunun icin numuneleri mutlaka evde gormek gerekli. En iyisini yaptiniz numuneleri alip getirmekle. Pek sorun olmaz renk ayni kaliyor ne de olsa acik veya koyu oluyor sadece bu da planlarinizi bozmaz merak etmeyin.
Koltuklarin kollarini da mutaka kaplatmayi unutmayin.
Perde rengini ne yaptiniz?