- 14 Ağustos 2006
- 2.539
- 437
-
- Konu Sahibi Butterfly465
Siteden güvenip alamam glo:) renk tutmaz vs... .. Bana yakın olanları gittim gordum.. Dalgalanmalar acık dıger yerleri bır tık koyu... Numune kumaşı goturmedıgımden dıger tonlarına bakmadım.. Bır yere gittigım zaman tulcu gordugum an hemen bakıyorum.. Koltuklar gelene kadar durmak yok... Tesekkur ederım glo.. Kolay gelsınAnladim, ben de bulabildiginiz en uygun renk bu sanmisim ona gore yanitlamisim. Kumas biraz dalgalanma olan bir kumas, ton sur ton anladigim kadariyla, eger bu dalgalanma cok degilse olabilir. Referans verdiginiz siteye baktim emin olmak icin, ayni kumasin mavi olani daha homojen gibi, hem dokusu guzel hem de paletimize uyacak gibi ancak satin almadan bilemezsiniz yine de, fotograf yaniltici olabilir her zaman, bunu da aklimizda tutalim.
merhaba glo nerdeyse butun yorumlarinizi okudum ve hayran kaldim size. acaba bir dekorasyon konusu acabilirmisiniz bize fikirlerinizi yazabilirmisiniz. veya bir soru cevap topigi.Ben bu siteden alisveris yapacaksiniz diye dusundugum icin siteden ornek verdim yoksa alin diyemem, bu siteden alisveris hic yapmadim ama cok bilinen siteler uzerinde internetten alisveris guvenlidir, geri vermede sorun yasamazsiniz.
Cok zor bir renk degil ama bulunmuyor demek, insallah diyelim. Hayirli Ramazanlar. :)
Cok Tesekkur ederım..zor degıl aslında ben bıraz ınce eleyip sık dokuyorum. Zor karar verir sonrasında yıllarca kullanırım..Sizede hayırlı ramazanlar olsun :)Ben bu siteden alisveris yapacaksiniz diye dusundugum icin siteden ornek verdim yoksa alin diyemem, bu siteden alisveris hic yapmadim ama cok bilinen siteler uzerinde internetten alisveris guvenlidir, geri vermede sorun yasamazsiniz.
Cok zor bir renk degil ama bulunmuyor demek, insallah diyelim. Hayirli Ramazanlar. :)
Cok Tesekkur ederım..zor degıl aslında ben bıraz ınce eleyip sık dokuyorum. Zor karar verir sonrasında yıllarca kullanırım..Sizede hayırlı ramazanlar olsun :)
merhaba glo nerdeyse butun yorumlarinizi okudum ve hayran kaldim size. acaba bir dekorasyon konusu acabilirmisiniz bize fikirlerinizi yazabilirmisiniz. veya bir soru cevap topigi.
konuyu sabote ettiysem konu sahibesinde ozur dilerim
sevgili glo sizi izlemeye aldım. pek bilgim yok ama sanirim actiginiz konular bana bildirim olarak yansir diye dusunuyorum bu sayede.Sevgili Luanna,
Dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim. Cok eskiden beri mimariyle ilgileniyorum, belirli bir algi gelistirmis oldum yillar icinde, sonrasinda egitim, bir iki deneyim derken saniyorum bu isi anlamaya basladim ancak yolun cok basindayim hala.
Avrupa'da lisans egitimi aldigim icin lisans+yuksek lisans tek bir egitim programinin icinde ve yuksek lisans zorunlu, yani lisanstan mezun olsak bile yuksek lisansi bitirmeden diplomayi alamiyoruz. Henuz mezun durumda olmadigim icin, bilgilerime ve yetenegime guvensem de sitedeki mezun ve aktif durumdaki mimarlarin/ic mimarlarin hakkini yemek veya hadsizlik etmek istemem. Tabii eger isterseniz her zaman sorularinizi cevaplayabilirim veya mezunlarimiz da yer almak isterse, site yonetimi de sakinca gormezse etkinlik yapabilirim, yazi yazabilirim. Ben de ogrendiklerimi paylasmak konusunda heyecan duyuyorum cunku ulkemizin mimari alaninda ilerleme kaydetmesi, iyi bir mimarinin A+ tekelinde kalmayip herkese ulasmasi benim de istegim.
cok tesekkur ederim. ben cahilce girismisim bu ise sanirim eşime boyatmayi dusunuyodum. ama haklisiniz bi usta bulmaliyim. zararsiz tebesir arayisindayim evet en kotu ihtimal misir unundan kendim yaparım diye dusundum. tekrar tesekkurlerSevgili Luanna,
Tekrar tesekkur ederim guzel sozlerinize ve takibinize, ilgilendiginiz herhangi bir konu varsa, o konuyla ilgil yazacagim zaman size haber veririm isterseniz.
Insanoglu omur boyu ciraktir, dogrusunu itiraf etmek gerekir usta olmaya omur yetmez hele ki bu hizli cagda. Insanin ben biliyorum dedigi an kaybettigi andir artik bir sey ogrenemez olur cunku. Allah kibirden, hamliktan korusun hepimizi. Evrenin buyuklugunu dusununce insan aslinda ne oldugunu cok net anliyor, gerisi hayat telasesi, onsuz da olmuyor haliyle.
Istediginiz kadar soru sorabilirsiniz, zevkle cevap veririm, cekinmeyin. Cocuk odasi icin guzel bir fikir. Dikkat edilmesi gereken hususlar sunlar, tebesirler tozsuz olmali ve sagliga zararli madde icermemeli, minikler her seyin tadina bakiyor malum cok dikkatli olmak gerek isirmamalari icin, bir de karalanabilecek duvarin hangisi oldugunu anlamayabilir en basta surprize hazir olun :), toz yapmayan silgi veya nemli bez kullanmak gerek, bitis homojen olmayabilir yani boya iyi uygulanmazsa dalgalanma yapabilir uzerine yazmakta gucluk yasayabilirsiniz, boya zamanla cizilebilir, uygulamayi yapmadan once ustanin daha once bu boyayi kullandigindan emin olun. Bunlari zaten arastirmissinizdir, yine de dusunenler icin yazalim.
Mutfak ve holde de kullaniliyor biliyorsunuz, mutfak ve holde siyah rengi iyi durabilir ancak cocuk odasinda siyah kara tahta boyasi kullanilacaksa ve oda yeterince isik almiyorsa yumusatmak gerekebilir belki veya siyah disindaki kara tahta boyalarina bakmali.
Begendigim ornekler sunlar; boyayi duz bir cizgiyle bitirmek yerine farkli sekiller kulanilabilir, butun duvar genisligini kullanmak yerine duvar uzerinde bir alan belirlenebilir, odada isik yoksa siyah disindaki kara tahta boyalari uygulanabilir, tum duvar genisliginde faydalanilarak boyalar, kagit, tebesirler icin minik bir organizasyon yapilabilir, siyah kara tahta boyasi son fotograftaki gibi bir kompozisyonla yumusatilabilir ve ayni sey diger renkler icin de gecerli. Neler yapilabilecegi odaya bagli tabii.
Tamam:).. Tesekkur ederım...samyeli34,
Kullanilacak malzeme hakkinda fikrim yok, nasil bir malzeme kullanir ustaniz bilemiyorum. Boyanir mi, sonuc ne olur, dayanikli bir yuzey ortaya cikar mi hic emin degilim onun icin.