Salon Park Ada (Bayrampaşa)

ycam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
193
2
96
37
İstanbul
Arkadaşlar çok acil fikire ihtiyacım var, dün akşam liseden arkadaşım dayısının Bayrampaşa Salon Park Ada'nın sahibi olduğunu söyledi, yeni olduğum için resim ekleyemiyorum fotoğraflarını inceler misiniz?

Sizce Bağdat Maltepe mi? yoksa Park ada mı????

Bir de Hacegan'dan hiç fiyat araştıran oldu mu?

Slm canım

salon park adaya bende gittim hoş bir mekan diye düşünüyorum hatta kendi düğünümü bile orada düşünüyorum diyebilirm.

nişanlımın emrivakisiyle salon park adayı görmeye gidemedik, ordaki bey arkadaşımın tanıdığı olduğu için düğün fiyat olarak hafta sonuna 6.000 TL demişti ama malesef göremedim

bence park ada canım tabi sadelik duruluk bunları seviyorsan açık olması da güzel zemini de çok beğendim düğün salonlarını sevmiyorum zaten burası farklıymış
tabi sende benim gibi daha sade seviyorsan park ada derim keşke sandalye giydirmelerde altın kullanılmasaymış tam süper olacakmış :8: altın rengi gereksiz gösteriş merakı gibi geliyo bana =) ama değişik bir yermiş bende düşünücem burayı salon olmasın diye kır düğünü düşünüyodum ama çok pahalı o kadar parayı vermeye bi yandan acıyorum bi yandan da bi kere evlencez istediğim gibi olsun diyorum :10:
bence parkada canım Hacegan da dayımın nişanı oldu fiyatı bilmiyorum ama park ada derim:16:

bence park ada canım tabi sadelik duruluk bunları seviyorsan açık olması da güzel zemini de çok beğendim düğün salonlarını sevmiyorum zaten burası farklıymış
tabi sende benim gibi daha sade seviyorsan park ada derim keşke sandalye giydirmelerde altın kullanılmasaymış tam süper olacakmış :8: altın rengi gereksiz gösteriş merakı gibi geliyo bana =) ama değişik bir yermiş bende düşünücem burayı salon olmasın diye kır düğünü düşünüyodum ama çok pahalı o kadar parayı vermeye bi yandan acıyorum bi yandan da bi kere evlencez istediğim gibi olsun diyorum :10:
bence parkada canım Hacegan da dayımın nişanı oldu fiyatı bilmiyorum ama park ada derim:16:

ben genellikle açık alan, sade kır düğünü konseptinde bir düğünüm olacağını hayal etmiştim. yani bana düğün salonunda evleneceksin deselerdi kimse sokamaz beni oraya derdim ki beni boğar öyle yerler. ama bütçe ve nedense?? anlayamadım nişanlımın bağdat düğün salonu konusundaki ısrarı oldu. gülü seven dikeni de seviyor napalım. park ada'nın web sitesinde eski fotoğrafları vardı bana sade ve cici geldi. hacegan güzel ama fiyatları çok yüksek.

Back