Salon/kına, nikah sonrası eğlence... Kafam çok karışık!

Büyük kınayı kaç kişilik yapmayı planlıyorsunuz? Bir de şehir nereydi?

Madem Ankara’dasın, kuzenim daha Ekim’de evlendi. Nikah ve kokteyl olarak geçiyor. Her şeyi kuzenim ailelerden çöp yardım olmadan yaptı. Nikah değil de düpün gibi oldu. Düğün kadar süresi uzun değildi ama nikah kadar da kısacık oldu bitti olmadı. Davetliler de çok beğendi. Gölbaşı’nda mekan.Fyatı da makul çünkü tuttuğu düğün salonundan masraflar çok olunca vazgeçip burayı tuttu. Mekanı öğrenir yazarım isterseniz.
Kına için ise ben 2,5 yıl önce 2000 liraya tutmuştum Altındağ Hamam önündeki konaklardan. Organizasyona para vermedim ama harika olmuştu.

Düğün için yemeksiz salon düğünü bence.Bir konuşun,şimdiden kapora bırakıp kalanı düğünde takılan nakit parayla kapatın. Davetlilerin ödeyeceği eğlence çok ayıp onu unut. Kına için küçük bir kafe veya hamam olabilir. Hamam olsa es dost evden birseyler yapip götürüp çok da eglenirsiniz,çalgı işleri kina organizasyonu için ufak bir arastirma yaparsın. Ya evde bile yaparsın az kişi cagirip,alt tarafı kına yakılıp aglasacaksiniz.

Hangi ildesiniz? Ankaraysa cok pahali olmayan dugun salonlari var

yakınınızda bir düğün salonu tutun
sadece pasta vs. olsun ki birçok düğün salonunda taht konfeti veriyorlar
düğün salonu 2000 TL hadi 3000 TL olsun
1500-2000 lira da organizasyon olsun bence yemek vs. sakın girmeyin
kına en ucuzu olsa da maalsef 3500 TL altı kurtarmaz

nikah sonrası eğlence olacak ise kimseye hesap ödetmeyin öyle şey olmaz
sizin için gelmişler siz onlara hadi eğlenceye deyip hesap ödetirseniz laf olur ayıp olur

nikah sonrasını unutun kınanız güzel olsun nikahtan sonra dağılsın herkes
ya da yemeksiz pasta vs. olan bir düğün salonu 3000 TL falan oluyor ki bizim oralarda 200 kişilikleri 1600 TL pasta vs. içinde
düğün demek illa ki yemek olacak diye birşey yok

nikah vedat dalokay ya da nazım hikmet.

küçük kokteyl diye bişey yok işte, ben bulamadım. nazımda var sadece, o da bistro masa, 1 saat ve 6.000 tl.
nikah + kokteyl + yemek + eğlence ile zaten 10bini bulur yine.

bahçelideki shoppe'ye baktınız mı? oradan da fiyat alın nikahı ve sonrasında kokteyli oluyor baya şık ve güzel. ben nikahı orada yapmıştım ama sonrasında başka bir yerde düğünüm olduğu için kokteyli seçmemiştim.

nikah vedat dalokay ya da nazım hikmet.

küçük kokteyl diye bişey yok işte, ben bulamadım. nazımda var sadece, o da bistro masa, 1 saat ve 6.000 tl.
nikah + kokteyl + yemek + eğlence ile zaten 10bini bulur yine.

bahçelideki shoppe'ye baktınız mı? oradan da fiyat alın nikahı ve sonrasında kokteyli oluyor baya şık ve güzel. ben nikahı orada yapmıştım ama sonrasında başka bir yerde düğünüm olduğu için kokteyli seçmemiştim.

Büyük kınayı kaç kişilik yapmayı planlıyorsunuz? Bir de şehir nereydi?
ankara.
kaç kişilik bilmiyorum. 100 filan heralde. babamın daha önce yüzünğ görmediğim arkadaşları filan da davet edilecekmiş.

Hangi ildesiniz? Ankaraysa cok pahali olmayan dugun salonlari var
4000den ucuz ancak şentepede filan vardır.

hafta sonu nikah + kokteyl 7500 tl

arkadaşlar ailemle konuştum. karara bağlandı. tüm yorumlar için teşekkür ederim. yine istediğim gibi olmadı. ailemden güç geçtikçe soğuyorum ama kimse bunun farkında değil.

tekrar teşekkürler herkese.

Kına için çok uygun bir yer öneriyorum. Hamamönünde Altındağ Belediyesine ait Kına Konağı 1 ve 2 var. 2 olan yer daha güzel. Sadece mekanı tutabiliyorsun.1400 lira. Misafirlere vereceğin ikramı kendin dışardan temin edersin. Bu fiyata kına tahtı ve dj de dahil.Konak havasında otantik bir kına yaparsın.
Düğün için de belediyeye ait mekanları düşünebilirsin. Kokteyl düğünler daha uygun.

Canım sentepe degil kırkkonakşarda var eger salona karar verdiysrniz arastır derim. Bide seyrandaki dunya dugun salonu falan genelde uygun oluyor

Nikah için Kızılay’da Kocatepe Nikah Salonu nu öneririm. Hem şık bir salon hem de ayak üstü atıştırmalık içecek çok uygun hazırlıyorlar. Aynı yerde düğün salonu da var. Benim söylediğim üst kattaki küçük nikah salonu. Resimlerini ekliyorum. Biz salona 500 TL vermiştik 1 saat için.

Eklentiler

• D92F376A-70D4-440E-B6A8-019CFBA3C508.jpeg
    218,8 KB · Görüntüleme: 85
  • 4D8E0EDB-63D9-4445-BFF3-E4B7E8D99626.jpeg
    626,3 KB · Görüntüleme: 110
bende böyle dusunuyorum.. hatta mumkunse aileler en yakın arkadaslar kuzenler sadece.. sizin nerede oldu eğlencenz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…