Salon/kına, nikah sonrası eğlence... Kafam çok karışık!

Kınayı düğün salonunda hafta içi ve organizasyonla 2000e falan mal etmiştim 2015te.
Benim memnun kaldığım şirket baktım büyümüş yer falan ayarlıyor. İsmini vereyim mi?

Kınayı düğün salonunda hafta içi ve organizasyonla 2000e falan mal etmiştim 2015te.
Benim memnun kaldığım şirket baktım büyümüş yer falan ayarlıyor. İsmini vereyim mi?

alabilirim isim tabi.

hafta içi fiyatlar daha uygun tabi de. tercih edemem. benim için de sıkıntı olur zaten.

Salon tuttuğuma pişmanım kına zaten yapmadım annem değil ben evleniyorum yapmicam dedim kestirip attım benimde kv dem istiyordu kınayı kimseye masraf yapıp eğlendirmedim
Şimdiki aklım olsa nikah yapar akşamına gençler eğlenmeye gideriz 4binide gerekirse oraya veririm istedigim gibi eğlenirim annene şöyle de anne sen evlendin sıra bende diye kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz nişanlınla aynı fikirdeyseniz annen bile olsa o paralara çok acıyor sonra insan ha ben belediyenin salonunu tutmuştum ucuzdu

Elmali babahceye baktinmi ? Oraninda fiyati uygun dir hatihatirliyorum batikente yakin ora ama nasil oluyor dugunu eglencesi bilmiyorum hatta bilen varsada aydinlatirsancok sevinirim

tamam ama ben tamamen koptum kına düğün ne farkeder salon sahibi için. şimdi kokteyl menu düğün 10000 mi yani içkili mi? yani alkollu. nereden baktınız bu kadar pahalı olmamalı bence. 4 yılda ne kadar zamlanmış olabilir ki.

Valla captan senin sorunun annen yoksa gayet masrafsız evlenebilirsin ben hep derim annem babam diye bana zorluk çıkaranlara ayrıcalık göstermiyorum hiç göstermedim de ve gayet mutluyum burda bildiğimiz kadarıyla yazdıklarına şaşırıyoruz

Ailenden maddi destek iste paranızı tamamlasinlar düğün yap geç ,bizde bu aralar kardesime düğün mekanı bakıyoruz fiyatlar uçmuş tüm bu alternatifleri bizde hesapladik gene en mantiklisi düğün oldu o masrafa yakın oluyor zaten diğer seceneklerde

Yemekli düğün 25-30bin civarı. Aşırı pahalandı her şey. 4 yıl ne ki geçen yıla göre 2 katı her şey.

Vallahi çok güzel zamanda evleniyoruz captain mobilya beyaz eşya 4 ayda 2 katına çıktı, güya ötv indirimi var. Arkadaşımın daha geçen ay 14 bine aldığı beyaz eşya takımı 20 bin olmuş. Battık iyice sonumuz hayır olsun. Eğer aileler de destek olmayacaksa masrafları minimumda tutmaya bakın. Bırak kim alınırsa alınsın. Borcunu çekecek sizsiniz.

kokteyl deyince yanlış anlaşılıyor ama eskinin kuru pastalı ve meşrubatlı düğününün adı şimdi kokteyl olmuş. içkili filan değil. tatlı tuzlu tabağı, yerine göre cips ve mısır veren var, kuruyemiş var, sınırsız alkolsüz içecek. bunun adı kokteyl. kimisi herkese bir tabak veriyor kimisi serpme usulu. batıkent bu fiyatlar. 4 yıldaki bu artış ülkenin halini ortaya koyuyor zaten. 2014 ekimde dolar 2,30 civarıymış. şimdi 5,25

ya başkasına da yazdım. benim karakterime ters ama işte çok sıkıntı çektim ben. hala da çekiyorum. bana yakın annemi de memnun edecek bişey bulmaya çalışıyorum. aslında haketmiyor kimse buna belki annem de dahil ama kavga etmekten o kadar çok yoruldum ki. anlatacak çok şey var aslında da o başlı başına ayrı bi konu olur. kavga etmek istesem yine kavga ederim de artık canım istemiyor.

doğrudur. ben 10000 e düğün yapmazdım. yazık kaç ay çalışıyor insanlar o paraları almak için. bence başka alternatifler bakın ben 16000 e tüm mobilya mı almıştım. şimdi düğüne istiyorlar.

Kına gecesini açık alanda yaptım ,nikah salonunda sade bir nikah yapıldı ,nikah sonrasi en yakınlarımızın oluşturduğu kişilerle eğlence yapıldı .Gelen hesabını kendi ödedi .

Nikâhımı normal kıydık...
Sadece aile arasinda kına gecesi ve salonda düğünümüz oldu...
Sizde oyle yapın nikah sonrası eğlence de gereksiz buarada çok mutlu olursun umarım...

hepcok uclarda ornek vermissiniz her seyin orta yollusu mumkun. kina icin dugun salonu tutun,3bin filan. icecek ve kurabiye dahil oluyor bu fiyata. istanbul fiyatlari bunlar. calgiya ne gerek var, mekanlarin kendi muzik listesi oluyor kina icin dolayisiyla ek olarak baska masrafiniz olmayacak. nikah sonrasi icin de gelen misafire para odetilmez bencce.

simdi kinayi bayanlarla hamamda bir organizasyon sirketiyle anlasip daha cuzi rakamlara yapiyorlar
bana kalsa bende dugun yapmazdim
nikah yapar 3 5 arkadas ve genc akrabalarimla istediistedigim yerde istedigim gibi eglenirdim millet halay cekip misket oynayacak diye 12.000 lira vermezdim acikcasi

örnekler uç değil. 5 yer gezdik, 5 yerin fiyatı da bu. ayrıca siz konuyu anlamamışsınız. kına için 3000 salona vereceğimi düğün için 4000 veririm, bu mantıklı değil mi diye soruyorum.

Nikah salonlarında kokteyl veriyorlar bi alanda öyle birşey yapamazmısınız ?
nazım hikmette bunun fiyatı 6000 tl. bistro masa ve bir saat. başka bi yere daha sorduk az önce 7500 diyor. yani salon tutmak bile daha mantıklı. fiyatlar çok acayip.

hamam vs olmaz. kendi sülalemi biliyorum. zaten 12.000 vermiyorum kesinlikle, onlar seçenek dışı. sorduğum şey o değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…