- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
- Konu Sahibi captain price
Nikah yeri için ayrıca Ücret ödemeyeceksiniz değil mi ?
Bir arkadasım bu yaz cafe kiraladı Nişanı için yemekli yaptı Nişanı da maliyeti toplam 5000 e geldi. Hem de kalabalıktı.
Sizde nikah için ekstra para ödemeyecekseniz o tarz biryer kiralayıp 2 saatliğine yemek verebilirsiniz.
Arkadaşımın Nişan yaptığı yer kurumsal bu arada Ankara'da da vardır yani isterseniz özelden adını verebilirim.
nikah için ayrıca tabi ücret ödenecek. eğer ayrıca salon olacaksa oda nikahı kıyılır, ücreti 200 tl. yok eğer sadece nikah olacaksa nikah salonunda kıyılacak o da 600 tl. yani salon tutarsam salonda nikah kıymaya gerek yok.
kurumsal yer nişanı 5000e yapıyorsa kınayı düşünemiyorum.
aslında salon bakarken bu hiç aklımıza gelmemişti. daha önce ben de böyle bi düğüne katılmıştım. ama ailem ne der bilemedim. bi de 4.000lik salonda bu oluyor mudur acaba? hiç aklıma gelmedi dün sormak. ama üstüne fiyat eklerler sanıyorumçKınayı da düğünle beraber yaparsınız.
zaten eğlenceye aile, çoluk çocuk gelmeyecek. nişanlımın arkadaşlarım, benim bir iki arkadaşım vs. öyle akraba vs istemiyorum. alkolsuz olsa tabi dah auygun yerler vardır.bakın derim 150 tl örneğin 3 kişilik bir aile için fazla gelebilir. Sınırsız alkol olmayan menüler daha uygun olur alternatif bulun.
ya ben soruyu tam soramamışım sanırım. ben zaten paradan ve içinde mutlu olmayacağımı bildiğim organizasyondan kaçıyorum. salon masrafı saçma geliyor ki 4000 tl. ayrıca bunun makyajı, arabası vs... e ben bu masraftan kaçarken 4.000e kına yapmam saçma değil mi? bunu soruyorum.Kına içinde sizin için en uygunu bir salon tutmanız çalgısı, tahtı vs herşeyi içinde olur. Bir de onları aramak için koşuşturmazsınız. Siz ekstra yemek vererek 4,000 e halledersiniz.