evet arkadasim zaten uykulari gelince yaparmis benim bebegim uykusu kendiginde basini sallardi doktora gidip soyledim normal dedi ve birakti ve ben uykusu geldigini anlayinca yatagina koyuyorum yatiyor bazen mizlansada gitmiyorum,ablamin oglu kendisi yatamiyor oda senin gibi sorun yasiyor ilk yazdigim mesajdaki gibi doktr soledi ve uyguluyor,doktorun dedigi,evdeki chef sendin bebek degil senin dedigin olmali onun degil,eger sen onun dedigi yaparsan bu istekleri cogalacak,ve her istedigini yaptiracak,vede inan cok uyaniklar,doktr eger uykusu geldigi anlarsan yada su saatte yatacksin diyorsan yatagina koy ve cik,eger aglarsa sacini oksa git eger tekrar aglarsa gene git yap,belli bi saat sonra yorulup yatar,aglamasi fazlalassada alma,belli bi sure sonra inan alisacak,onun dedigi olmayacagini anlar,ama gidip alirsan o yine dedigini yapacak ve evin chefi sen degil o olacak dene bisey kaybetmezsin biliyorum anne yuregi aglasa hemen gidip aliyoruz ama inan yanlis yapiyoruz onlarin iyiligi icin bizler bunu istiyoruz,benim kiz bi ara hastaydi hep yatagima aliyordum baktim bu iyilesti hep istedi bi hafta yatagina goturdum aglayip durdu ama sonunda pes etti,inan seninkide edecek sadece sabret,inan biseycik olmaz,icin icini yesede bekle,cunku ilerde dahada cok zorlanirsin simdi ufakken yap,umarim bi yararim olur sana,kiyi bak,canim,