Merhabalar 40 yaşındayım maalesef için paramparça çok üzgünüm ..12 yaşında oğlum var fazlasıyla inat bir çocuk ..Onun psikolojisini iyice bozmamak adına biraz alttan alıyorum .Bir oğlum daha var yedi yaşında ..Eşim sürekli bunu sen böyle yaptın vs diye üzerime gelir bazen fazla alttan alsam da birazda şifresini cozdugum için çok üzerine gitmeden analigimi yürütmeye çalışıyorum.Gel gelelim son konumuza sabah eşim kahvalti için büyük çocuğumu markete göndermek istedi sanırım .ben kahvaltı hazirliyordum duymadım .Gitmedi çocuk belli ki .Baktım bağırıyor bir buçuk ekmeği sen yiyorsun ben değil sen otur ben giderim sesimi çıkarmadım ama hançer yemiş gibi de oldum
Ekmek alıp geldi kızdım öyle konuşulur mu cocukla gibi ne diyorsun sen dedim .Başladı sen bunları ayiriyorsun oysa hiç öyle değil olamazda.Cocik kahvaltıya gelmedi haliyle bak gelmiyor diyor çünkü sen bunu böyle yaptın.Kafam çok bozuldu kulaklarımda hala o bor bucuk ekmek çınlıyor.Agzima geleni saydim aynı sekilde ben de kazanıyorum aen yedirmiyorsun dedim canım yandığı için çok üzgünüm soluğu burda aldim