Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selammm seneye bizim düğün inşallah 21 temmuz benim doğum günüme geliyor bayram pazar bitmiş oluyor pazartesi kına salı düğün ama kuaförü hiç hesap etmedim.. ama çok istiyorum doğum günümde olmasını nasıl bi çözüm bulabilirm aranızda böyle bişy yaşayan var mı ????
iki özel günüm çakışsın ben hiç istemezdim.. siz istiyorsanız olabilir tabi.. bayram bitiyorsa pazar günü p.tesi sorun olur mu kuaför? ya da tanıdık bir kuaförle konuşun anlaşın..
önceden gidip konuşursanız açtırabilirsiniz o gün için kuaförü ama bende istmezdim iki özel gün aynı güne gelsin
Yok canım sorun salı.. Pazartesi sorun değil ki
Konuşuyum bakiyim kuaförümle. Ben öyle bakmıyorum canım ben çok isterim düşünsene bundan güzel doğum günü mü olur
nerde oturuyosun gidip o zamana kadar konuşursun kuaförle canım
bencede konuş canım bende çok isterim özel bi günüme denk getireyim canım =)
Karamandayım canım yarın birgün kaş aldırmaya gidip bi konuşcam :) sonucu yazarım canmm
Aynenn canım nişanlımla hep konuşurduk keşke öyle bişey olsa falan ramazana geliyo ya bu yıl. sonra bi baktım netten seneye bayram bile geçiyo ayy nasıl mutlu oldummm
Ay öyle mi diyosun canım rahatlattın valla tecrübeye ihtiyacım vardı :) peki yetişir mi kuzen falan da girer işin içine bakalım napcazAblamin düğünü de ayni sekilde oldu canım kuaförle anlaştık çok az bi fark verdi damat beyin ailesi kadın eve geldi. Evde hazırlandı ablam. Kadın tüm malzemelerini kocaman bi çantaya koyup gelmişti. Valla bence çok daha rahat oldu her konuda. Gelinligini falan çok rahat giydi evde olduğu için yani.
tmmm canımm bekliyorum sonucu hayırlısı neyyse o olur ==) inşalllah istedigin gün olrda ozaman dahada çok mutlu olursun caanım
İnşallah öyle olur canm bugün gitcem kuaföre :)))
iyi de ramazan bayramı ilk günü 28 temmuz
düğün için açıyorlar endişe etme
hadi bakalım canım güzel haberlerle gell