Salgın mı?

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.097
398
Çooook kötüyüm, ailecek kötüyüz.

Boğazım öyle bir ağrıyor ki sanki koca bir gülle var, yutkunmaktan korkuyorum. Aynı zamanda geniz akıntısı ve ona bağlı öksürük var.

Başım basınçtan patlayacak gibi ağrıyor. Takviyelerle, doğal şeylerle geçer diye düşünmüştüm ama geçmedi 3 gündür.

Propolsaft, Sambucol kullanıyorum. Dün ıhlamur, bugün adaçayı içtim. Yatmadan önce de gargara yapıyorum.

Fakat zerre kadar iyileşme yok. Benim kadar olmasa da eşim ve oğlum da benzer şekilde.

Oğlum hiçbir şey kabul etmediği için takviye ya da doğal şeyler vs de veremiyoruz.

Salgın mı bu durum? Bu sıralar yaşayanlar varsa kaç günde geçiyor?

Yarın sabah acile gitmeyi düşünüyorum. Dün ve bugün gitmediğime çok pişmanım.

Havalar soğudu
Doktora gitmenizi öneririm
Birde zencefil
Faranjit olabilir mi acaba

Bizim ailede öyle sanırım salgın var. Meyan kökü biraz olsun iyi geldi bize fakat bi doktora görünseniz iyi edersiniz,cok gecmis olsun.

Havalar soğudu
Doktora gitmenizi öneririm
Birde zencefil
Faranjit olabilir mi acaba

Yok, faranjit sık sık olurum ama bunu hayatımda ilk kez yaşıyorum. Boğazım çok tuhaf, zonkluyor sanki. Yutkunmak İşkence gibi.

Üşütme vs durumu olmadı ama hepimizde birden ortaya çıktı. O yüzden salgın mı diye düşündüm.

Geçer diye düşündüm ama çok pişman oldum dün doktora gitmediğime.

Bizim ailede öyle sanırım salgın var. Meyan kökü biraz olsun iyi geldi bize fakat bi doktora görünseniz iyi edersiniz,cok gecmis olsun.

Meyan kökü hiç bilmiyorum. Kaynatılıyor mu?

Eşim öğretmen, oğlum da anaokuluna gidiyor. Okuldan onlara bulaşıp da mı geldi bilmiyorum. Ama içlerinde en kötü olan benim.

Geçmiş olsun
Benimde burnum akıyor ve tıkalı
Alerjik benimki

Meyan kökü hiç bilmiyorum. Kaynatılıyor mu?

Eşim öğretmen, oğlum da anaokuluna gidiyor. Okuldan onlara bulaşıp da mı geldi bilmiyorum. Ama içlerinde en kötü olan benim.
Kaynamis suyun icerisine 1 yemek kaşığı koyuluyor her bir bardak için. Tadı da güzel çocuğunuz da begenecektir ama yanlış bir sey söylemek istemem belki size iyi gelmeyebilir. Boğaz ağrısına öksürüğe bayagi iyi geliyor. Birde zencefil bal,o da cok etkili.

Geçmiş olsun
Benimde burnum akıyor ve tıkalı
Alerjik benimki

Ona razıyım, keşke öyle olsaydı. Sabaha kadar uyuyamadım.

Geceyi çok kötü geçirdim. Baktım internetten evde yapabileceğim neler var diye. Meyan kökünü gördüm. Ama evde yoktu işte. Bugün alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…