- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
-
Çok teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım şahane görünüyorYarışmada bol şans diliyorum
Canım ya çok teşekkür ediyorum. Senin elmalı kurabiyeni gördüğümden beri elmalı kurabiye diye sayıklıyorumEllerine, kollarına, görübüşüne, Betüşüne sağlık canım benim
Yarışmada başarılar diliyorum.
Canım ya teşekkür ederimKeşke muhtesem kokusunu ve o ağızda kıyır kıyır dağılışını da paylaşabilseydin canım yaaa
O kadar lezzetli olmuştu ki yemelere doyamadim
Ellerine sağlık başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim. :)
TeşekkürlerEllerine sağlık, başarılar..
ellerine sağlık canım bebiş bayram etmiştir içerde bu kurabiyeleri yiyince
Canım ya teşekkür ederimbiz çok sevdik ama Salihin bu kadar sevmesini ben de tahmin etmiyordum
Çocukla damak tatlarımız aynı
Çok teşekkür ederim
Canım ya çok teşekkür ediyorum. Senin elmalı kurabiyeni gördüğümden beri elmalı kurabiye diye sayıklıyorumtarifini en kısa zamanda deneyeceğiz inşallah
Canım ya teşekkür ederimbiz çok sevdik ama Salihin bu kadar sevmesini ben de tahmin etmiyordum
Çocukla damak tatlarımız aynı
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler
teşekkürler canım benim, çok seviyorum bu kurabiyeyi gerçekten, kızçe de severse ilerde beraber yaparız inşallah
Afiyet şifa olsun kuzucuğumaAynen canım galiba Salihin favori kurabiyesini bulduk
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık
Çok güzel görünüyorlar...
Gece gece canım çekti
Başarılar dilerim:))))
Teşekkür ederim canımsalep varsa evde 5dakikada yapılıyor, aşırı kolay
Basarilar cnmHanımlar herkese güzel günler diliyorum. 5 dakikada hazırlanan 10 dakikada pişen ve pişerken evinizi mis gibi salep kokutan tarifimle karşınızdayım
Bu kurabiyenin bir güzel yanı çabuk bayatlamıyor olması. Bebek hazırlığımız için bu kurabiyeden yapıp buzluğa da atacağız. Misafir geleceği gün buzluktan çıkarıp üstüne pudra şekeri ve tarçın karışımı elemeniz yeterli olacaktır
Bu kadar tanıtımda sonra tarifime geçeyim
Malzemeler:
125gr tereyağ (oda sıcaklığında)
3 yemek kaşığı toz şeker
1 yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı nişasta
2 buçuk su bardağı un
1 tatlı kaşığı salep
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
İri kıyılmış fındık
Üzeri için: pudra şekeri ve tarçın
Eki Görüntüle 2197265
Hazırlanışı:
1. Öncelikle fırını 175dereceye ayarlayalım.
2. Bir kaba oda sıcaklığındaki tereyağ ve şekeri koyalım. Mikser ile krema kıvamına gelene kadar çırpalım.
3. Sonra sırayla yumurta ve sıvı yağı teker teker koyup çırpalım.
4. Sonra kuru malzemeleri ekleyelim ve yoğuralım.
5. En son iri kıyışmış fındığımızı ekleyip son kez yoğuralım.
Eki Görüntüle 2197258
6. Eşit boyutta parçalar koparıp yuvarlayalım ve yağlı kağıt serilmiş tepsimize dizelim.
7. 175 derecelik fırınımızda 10 dakika kadar pişirelim. Altları kızarınca ve çatlayınca kurabiyeyi alabilirsiniz fırından (annem biraz daha kızarmış sevdiği azıcık daha fazla tuttum ben)
8. Bir kasede pudra şekeri ve tarçını karıştırıyoruz. Kurabiyeler biraz soğuduktan sonra üzerine eliyoruz ve kurabiyelerimiz hazır
Eki Görüntüle 2197267
Ve sunum
Eki Görüntüle 2197262 Eki Görüntüle 2197257
Eki Görüntüle 2197256 Eki Görüntüle 2197260 Eki Görüntüle 2197261 Eki Görüntüle 2197263 Eki Görüntüle 2197264
Teşekkürler :)Basarilar cnm
Çok teşekkür ederim :)Ellerinize saglikkk
Teşekkürler canım :)Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım :)Eline sağlık canım başarılar dilerim
Teşekkür ederim :)Eline saglik basarilar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?