- 25 Kasım 2020
- 320
- 260
- 33
Merhabalar, bazen psikolojik problemleri olabiliyor ve veterinerler bizim kullandığım antidepresanlar gibi ilaçlar verebiliyorlar. Veterinerinize danışırsanız o daha doğru yönlendirir. Daha önce böyle bir konu okumuştum, aklımda kalmış. Umarım çözüm bulabilirsiniz. İkisi de evlat.4 yaşında erkek kısır bir kedim var. Bebekliğinden beri bakıyorum. Ben ve eşim dışında herkese çok saldırgan. Bize de saldırgan ama ben onun dilinden anladığım için sinirlenince filan tek başına bırakıyorum üstüne gitmiyorum o sakinleşiyor. Şimdiye kadar eşime ve bana fiziksel zarar vermedi ufak tefek cırmıklar haricinde.
Ama eve gelen misafirlere özellikle yatıya kaldılarsa inanılmaz saldırıyor. Kayınvalidem iki kez hastanelik oldu. Kadın travma geçirdi kediyle yalnız kalınca titremeye başlıyor. Haberlere çıkan kedi saldırmalarından daha beter köpek saldırmış gibi zarar veriyor insanlara.
Kendi anneme de saldırdı ama benim annem kedilerden korkmadığı için o saldırınca eline sopa filan alıp korkutmuş anneme bir şey yapamadı.
Bu saldırmalar durduk yere oluyor bu arada. Hiç bir sebep yokken misafiri odada yalnız bulduğu anda koşarak gelip ısırıyor yüzüne saldırıyor.
Neyse kedimi verme niyetim yok. Ona çok düşkünüm ve aşırı seviyorum zaten vicdanen de başkasına veremem bensiz yapamaz. Şimdi inşallah 1.5 aya kadar bir bebeğimiz olacak.
Eşim de kedimi çok sevmesine rağmen oğluma saldırırsa direk atarım evden diyor. Annemi hastanelik etti yenidoğanı ne hale getirir atarım saldırmaya kalkarsa diyor.
Aşırı stres oluyorum kedim saldıracak bebeğe de eşim onu atacak diye. Saldırmasını engellemenin bir yolu yok mu acaba? Sırf içimizi rahatlatsın diye veterine götürdük hem eşimi ikna etsin istemiştim ama veteriner kalktı eşimin yanında “bebek doğunca da kıskanır saldırır bir araya getirmeyin” dedi. Ona da bir ayrı üzüldüm.
Kedilerden anlayan birileri varsa lütfen bir fikir verebilir mi?
4 yaşında erkek kısır bir kedim var. Bebekliğinden beri bakıyorum. Ben ve eşim dışında herkese çok saldırgan. Bize de saldırgan ama ben onun dilinden anladığım için sinirlenince filan tek başına bırakıyorum üstüne gitmiyorum o sakinleşiyor. Şimdiye kadar eşime ve bana fiziksel zarar vermedi ufak tefek cırmıklar haricinde.
Ama eve gelen misafirlere özellikle yatıya kaldılarsa inanılmaz saldırıyor. Kayınvalidem iki kez hastanelik oldu. Kadın travma geçirdi kediyle yalnız kalınca titremeye başlıyor. Haberlere çıkan kedi saldırmalarından daha beter köpek saldırmış gibi zarar veriyor insanlara.
Kendi anneme de saldırdı ama benim annem kedilerden korkmadığı için o saldırınca eline sopa filan alıp korkutmuş anneme bir şey yapamadı.
Bu saldırmalar durduk yere oluyor bu arada. Hiç bir sebep yokken misafiri odada yalnız bulduğu anda koşarak gelip ısırıyor yüzüne saldırıyor.
Neyse kedimi verme niyetim yok. Ona çok düşkünüm ve aşırı seviyorum zaten vicdanen de başkasına veremem bensiz yapamaz. Şimdi inşallah 1.5 aya kadar bir bebeğimiz olacak.
Eşim de kedimi çok sevmesine rağmen oğluma saldırırsa direk atarım evden diyor. Annemi hastanelik etti yenidoğanı ne hale getirir atarım saldırmaya kalkarsa diyor.
Aşırı stres oluyorum kedim saldıracak bebeğe de eşim onu atacak diye. Saldırmasını engellemenin bir yolu yok mu acaba? Sırf içimizi rahatlatsın diye veterine götürdük hem eşimi ikna etsin istemiştim ama veteriner kalktı eşimin yanında “bebek doğunca da kıskanır saldırır bir araya getirmeyin” dedi. Ona da bir ayrı üzüldüm.
Diğer konusunda sormuşlar yazmış konu sahibiAy madem konu hortladı sorayım ben de
Naptınız kedi bebek uyumunu?
Kedi değil koca bir hoş olmuş en lohusa o şu anAy madem konu hortladı sorayım ben de
Naptınız kedi bebek uyumunu?
Diğer konusunda sormuşlar yazmış konu sahibi
Bir kaç kere koklayıp yaklaşmamış
Beni tek üzmeyen kedim oldu diye
Kedi değil koca bir hoş olmuş en lohusa o şu an
Kadınlar olarak güçlü olacağız derken, erkekler mıymıntılaştı mız mız bir şey oldularBu kocalara da ne oluyor anlamadım
Üzücü şeyler yaşamışAyyy üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Her zamanki gibiKedi değil koca bir hoş olmuş en lohusa o şu an
Ben de bir tek benim koca lohusa oldu sanmıştım. Normalde çok yoğun çalıştığımız için haftada 3-4 gün dışarıda yemek yiyoruz ya da söylüyoruz. Ben lohusayken annem bizde kalsın nasıl yemek yapıcaaaaz diye mızırdandığını bilirim. Yine sinir oldum, bir sebep bulup bugün saldırayım bari.Her zamanki gibi
Bulduğun sebebi yaz ne olur banaBen de bir tek benim koca lohusa oldu sanmıştım. Normalde çok yoğun çalıştığımız için haftada 3-4 gün dışarıda yemek yiyoruz ya da söylüyoruz. Ben lohusayken annem bizde kalsın nasıl yemek yapıcaaaaz diye mızırdandığını bilirim. Yine sinir oldum, bir sebep bulup bugün saldırayım bari.
Bişey dicem o kedilerin yavruları da saldırgansa kv problemli kızlara dağıt4 yaşında erkek kısır bir kedim var. Bebekliğinden beri bakıyorum. Ben ve eşim dışında herkese çok saldırgan. Bize de saldırgan ama ben onun dilinden anladığım için sinirlenince filan tek başına bırakıyorum üstüne gitmiyorum o sakinleşiyor. Şimdiye kadar eşime ve bana fiziksel zarar vermedi ufak tefek cırmıklar haricinde.
Hiç huyu değildir ama traş olurken biraz kıl olmuş etraf. Nasibimizde bu varmış. Gazam mübarek olsun. Darısı tüm kocaların başınaHeyecan yaptım
Kayınvalideniz için üzüldüm ya umarım aynı şeyi bebeğiniz yaşamaz ilk etapta aynı odadan bırakmayın nasıl anlaşıyor, nasıl karşılıyor gözlemleyin. Bebekler kendini savunmaz da ben korkardım böyle durumlarda4 yaşında erkek kısır bir kedim var. Bebekliğinden beri bakıyorum. Ben ve eşim dışında herkese çok saldırgan. Bize de saldırgan ama ben onun dilinden anladığım için sinirlenince filan tek başına bırakıyorum üstüne gitmiyorum o sakinleşiyor. Şimdiye kadar eşime ve bana fiziksel zarar vermedi ufak tefek cırmıklar haricinde.