- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.416
- Konu Sahibi Pembelii11
Aslında kargo şirketleriyle anlaşıp sosyal medyadan filan satış yapsa daha iyi olur.Hakikaten ya, ben de üzüldüm kadına.Sattığı kişi tam bir çakal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında kargo şirketleriyle anlaşıp sosyal medyadan filan satış yapsa daha iyi olur.Hakikaten ya, ben de üzüldüm kadına.Sattığı kişi tam bir çakal.
905 g lık kavanozları 100₺den sattığına göre, konu sahibi bugün kaç yaşındadır?Uyuyamıyorum kaçtan satacak şimdi bu kadın salçayı? Biri bişey söylesin
1 kilo biber salçası 250 300 lira değil mi ya nasıl o kadar uygun acaba. Yanlış söylüyor olabilir mi ölçülerini benim kafam yandı çünkü.905 g lık kavanozları 100₺den sattığına göre, konu sahibi bugün kaç yaşındadır?
Ben de konu sahibine üzüldüm. Kadın kârını arttırmak için fiyat kırmaya çalışıyor. 905i 120den satarsam 630u 100den satamam diyor. Hesaplanmış zaten, 100den değil 90,5den vermesi lazım. Veya kendine göre kar koyacak.Ben hiç anlamadım valla tek anladığım pembeli'nin çok yorulduğu. İnşallah emeğinin karşılığını alır
Kesinlikle, instagram da falan çok satış yapan var bu şekilde.Aslında kargo şirketleriyle anlaşıp sosyal medyadan filan satış yapsa daha iyi olur.
Biz direkt üreticiden değil tezgahtan alıyoruz o yüzden. Bir ürün tezgaha gelene kadar bin defa fiyatı artarak geliyor ama yine de çok uyguna veriyor gibi geldi bana.1 kilo biber salçası 250 300 lira değil mi ya nasıl o kadar uygun acaba. Yanlış söylüyor olabilir mi ölçülerini benim kafam yandı çünkü.
Yani ve hala şu fiyat beğenilmiyor. Ki bence zaten 100den 120den de vermeyecek onları.Biz direkt üreticiden değil tezgahtan alıyoruz o yüzden. Bir ürün tezgaha gelene kadar bin defa fiyatı artarak geliyor ama yine de çok uyguna veriyor gibi geldi bana.
Aynen kuzum hep böyle zaten üretici eğer çok büyük bir firma değilse en az kâr onda oluyor.Yani ve hala şu fiyat beğenilmiyor. Ki bence zaten 100den 120den de vermeyecek onları.
Kesin kavanozda ise koyu halde değildir .koyu koyu olan salçayı yapmak günler alırBiz direkt üreticiden değil tezgahtan alıyoruz o yüzden. Bir ürün tezgaha gelene kadar bin defa fiyatı artarak geliyor ama yine de çok uyguna veriyor gibi geldi bana.
Annem evde otururken bilr köyden 150 ye aldığı kaymak kızartmasıni 200 e satıyordu zamanında
O kadin satamam lafını kendine daha çok kar kalsın diye söylemiştir
Bir de biberi kaçtan aldı ki 100den salça satıyor. Başka yere başka fiyattan verse keşkeAynen kuzum hep böyle zaten üretici eğer çok büyük bir firma değilse en az kâr onda oluyor.
Sadece sıkması filan 12 saat sürmüştür belki. Bunun sermesi kuruması filan da var daha.Kesin kavanozda ise koyu halde değildir .koyu koyu olan salçayı yapmak günler alır
Bal satıyorduk bir ara, 500 ml lik kavanoz 1 kg bal alıyor. İçine koyulan ürünün cinsine göre ağırlığı değişiyor.Yarım kiloluk kavanozun bir küçüğü nasıl 630 gram gelebilir ya, yarım kilo 500 gram değil mi
Bahçesinde yetişen biber değil de satın alarak yapıyorsa o fiyat asla olacak iş değil zaten.Bir de biberi kaçtan aldı ki 100den salça satıyor. Başka yere başka fiyattan verse keşke
Kaymak kizartmasi nasil oluyor? Hic duymadim daha once ama su an canim cekti
Çok biber gider canım, sanmıyorum ona bahçe yetişsinBahçesinde yetişen biber değil de satın alarak yalıyorsa o fiyat asla olacak iş değil zaten.
Minik şu an tam şu vaziyetteyim Şaka değilEki Görüntüle 3316958 köylerde yapılır kahvaltılarda banilarak yenir ..sarımsaklı yoğurtlu makarnanın üzerinde harika olur ama pek bilinmeyen bisey diye biliyorum :)
Kavurma yağı gibi donar ısıtır öyle yersin kahvaltıda içine yumurtada kırılır
Bizd3 salça yapıyoruz kavanozda..aynı gün yıkanıp doğranır kaynatılır kavonazlanjr yaklaşık 10-12 saat sürer 4-5 kasa salcaSadece sıkması filan 12 saat sürmüştür belki. Bunun sermesi kuruması filan da var daha.